Pokaż pełną wersje : Projekt 4x 100
Witam!
Już od pewnego czasu rozważam podjęcie się pewnego wyzwania. Jest nim wbicie 100 lvla wszystkimi 4 profesjami, które będą znajdować się na tym samym koncie i świecie. Bijąc 100 lvl potrzeba ok. 15kk expa, jeśli bym grał 1 charem cały czas, miałbym 60kk czyli coś w granicach 156 lvla.
Więc jak myślicie, czy lepiej 'zabawić' się w taki sposób, czy bić 1 postacią jak najwyższy lvl?
Czy dużo jest osób, które zrobiły coś podobnego?
I jaki serwer powinienem wybrać na ulokowanie moich postaci?
Piszcie także, co o takim pomyśle sądzicie :)
P.S
Lubię grać dla zabawy, więc chciałbym się czegoś takiego podjąć. ;)
fajna sprawa wbic 4 profesjami 100 lvl i zapewne ciekawsza niz walenie na sile jedna z nich. najlepiej jakis pvp server poniewaz jest mniej ludzi niz na nopvp.
jesli zamierzasz kupic pacc to nie powinno to sprawic wiekszego problemu, bez pacca szkoda nawet zaczynac.
jesli zamierzasz kupic pacc to nie powinno to sprawic wiekszego problemu, bez pacca szkoda nawet zaczynac.
O PACCu nie napisałem, ponieważ jest to dla mnie oczywiste :)
w takim razie nie ma problemu, szczegolnie ze 1 pacc bedzie w obrocie na 4 postaciach.
drobne poprawki w kliencie, zarzucasz MC i smigasz.
Po pierwsze, dlaczego z góry mi zarzucasz, że będę oszukiwał? Nie mam zamiaru używać ani botów, ani MC.
A po drugie, od kiedy istnieje MC dzięki któremu można być zalogowanym w tym samym czasie na 2 postaciach z tego samego konta? o.0 Bo ja o takim nie słyszałem.
Serious Sam
31-10-2008, 14:17
w takim razie nie ma problemu, szczegolnie ze 1 pacc bedzie w obrocie na 4 postaciach.
drobne poprawki w kliencie, zarzucasz MC i smigasz.
Taa..przypominam Ci, ze MC jest nielegalny w swietle praw tibijskich.
@topic
Nie, to bez sensu, ale jak jestes wytrwaly, to rob co chcesz.Przygotuj sie na nudne godziny siedzenia i zabijania mobow...
Pro_Plejer
31-10-2008, 14:47
Moim zdaniem 3 profesje wystarczą gra sorcem i drutem naraz nie ma sensu =d
Wylansowany
31-10-2008, 14:47
@Sam
Jeszcze nie znasz stylu pisania postów Vila?
@topic
Możesz spróbować...jednak ja nie widzę sensu w takich "experymentach".
Kurczakos
31-10-2008, 15:58
No non pvp takimi 100lvlami mało* zdziałasz a taki 150+ może już "zaszaleć"
Vanhelsen
31-10-2008, 16:17
To zależy, możesz:
a) Stać się kolejnym "pro" tibijczykiem który całymi dniami tylko marzy o tym by mu wyskoczył napis "You advenced...." a poziom jego postaci był i tak już większy od jego IQ gdy opuszczał Rook'a albo...
b) Pokazać, że w tej grze nie ma tylko ludzi typu A, że są tacy których celem nie jest tylko posiadanie max levela.
Pomysł mi się podoba, ale to twoja dezycja.
który całymi dniami tylko maży
Wieszok! Mam Cię! :D
Co do tematu, całkiem ciekawy cel. Zmiana profesji po 100 lvlu wprowadzi coś nowego. Anyway, ja przez 3 lata znajomości z Tibią osiągnąłem tylko 87 lvl, więc wiem, że to na pewno nie dla mnie :)
Serious Sam
31-10-2008, 16:40
@Sam
Jeszcze nie znasz stylu pisania postów Vila?
Nie, ja tylko uwazam, ze powinien dawac przyklad, jako moderator.
@Bordo
GG na PW wyslij.
dalem przyklad, sarkazmu.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.