PDA

Pokaż pełną wersje : Arcania Grupa RPG na Arcanii

Falcon Wings
01-11-2008, 21:28
Witajcie, odkrywcy.
Pamietacie stare czasy? Stare, dobre czasy kiedy to nie liczyl sie dla kazdego lvl? Kiedy zabijalo sie potwory w grupach? Kiedy jadalo sie z przyjaciolmi przy ogromnym stole uginajacym sie pod ilosciami jedzenia?
Napewno niektorzy z was pamietaja. I szczerze wierze w to, ze niektorzy z was za tymi czasami tesknia, jak ja. Tibia jest okupowana przez mase Noobow roznych narodowosci.
Dlatego proponuje, by stworzyc grupe na Arcanii. Owa grupa rozmawialaby ze soba i z innymi klimatycznie, rozwiazywalaby razem questy i zwiedzala tereny. Pozatym robila by wiele innych rzeczy, ktore poprawialy by klimat gry.
W naszym zespole nieliczylby sie lvl, tylko charakter. Co wy na to? Jezeli sa jacys chetni, niech pisza w grze (Evitear) albo na forum poprzez PM.
Mozecie tutaj rowniez komentowac pomysl.
I uprzedzam:
Wiem, ze bylo wiele takich prob. Wiem ze wiekszosc upadla.
Wiem ze nie kazdy chce opuszczac swoj serwer. I wiem, ze moze mi nie wyjsc z ta grupa.

bemo
01-11-2008, 21:33
cos a'la lisy slayer :P

Paga1993
01-11-2008, 21:35
no całkiem pomyslowe napewno milo by bylo robic questy i poznac nowych ludzi ;P

Hail Arcania

Faytah
01-11-2008, 21:47
dolacz do gildii imperium oni probowali zalozyc gildie robiacych rozne eventy rpg itp. narazie najbardziej wyszedl chyba "wear pink" i nie wiem czy byly jakies przed tym ;p

Lubie_orzechy
01-11-2008, 23:51
pomysl fajny tylko 19 lvlem to wy mozecie isc na dsa w teamie

Falcon Wings
02-11-2008, 10:23
@up
No i co z tego? Byloby fajnie zapolowac nawet na zwykle orki w grupie. Tu nie chodzi o exp i loot. Mowilem Ci juz w innym temacie: Nigdy nie zalapiesz ze lvl to nie najwazniejszy aspekt gry. I tak na marginesie robisz offtop. Nie pytalem na co moge isc 19 lvlem, tylko czy ktos ma chec troche "poklimacic".

EDIT:
@down
Nie bede juz odpisywac na Twoje durne posty. Przejrzalem ich troche i widze ze wciaz sie wywyzszasz i nie zdazylo Ci sie dac jakiegos sensownego posta. Wiec poprostu sie przymknij. Jezeli masz jeszcze jakis problem, to zapraszam na PM.

Lubie_orzechy
02-11-2008, 10:31
ja <10 znakow>

Thuygioshok
03-11-2008, 18:01
pisze sie na to! w wolnym czasie moge isc j/c najczesciej jestem do pogadania na il katto/keny arakes. chodzic bede jakims zydem(bez obrazy bobek) bez hunta >,>

Falcon Wings
04-11-2008, 20:33
No, to mamy juz pierwsza osobe ; ) Znasz sie przynajmniej jakos na rpg? Grales w jakies rpg w rl?

Kondziooo
05-11-2008, 13:42
pomysl nie jest zly, i masz racje nawet huncenie orkow malymi lvl'ami bylo by przyjemnoscia.. powrotem do starej tibi ale... niestety tylko dla tej grupy osob ktora bys zalozyl. Malym lvl nie zmienisz serva, ani nawet 1/10 serva. A wysokim lvl'em juz nie bedzie przyjemnosci bo prawie wszystko mozna bic solo.. ; /

Hail 7.5 <3

Falcon Wings
05-11-2008, 16:30
No tak, ale ja nie zamierzam zmieniac serwera. Masz racje ze bym go nie zmienil.
Jezeli juz, to byla by to "misja" drugo lub trzecio planowa. Na pierwszym planie stoi dobra zabawa.
No i wiesz, na duzym lvlu nie zawsze mozna wszystko solowac. A to czego nie mozna, bedziemy solowac w grupie. Pozatym nie musimy ciagle polowac na potwory. Mozemy robic questy, pomagac innym w questach, cokolwiek.

Kondziooo
05-11-2008, 21:14
Jak bedziecie zabijac w grupie potwory ktorych nie mozna zabijac solo, to juz nie bedzie jak RPg tylko jak zwykla gra. A co do questow to dobry pomysl. Np. zebrac ekipy 60 lvli i od poczatku do konca zrobic banshee questa.

Zycze powodzenia !

Falcon Wings
06-11-2008, 20:36
Jo, dzieki. A tak wogole, to Ty bys niechcial dolaczyc?