Pokaż pełną wersje : Pall vs Druid
Kto wygra na pvp jezeli kazdy nosi tyle hp ile zwyczajnie (nie bierze full capa)[pacc]
Czy druid ma mniejszy dmg niz sorc [pacc]
Czy druid ma mniejszy dmg niz sorc [pacc]
lol, jesli postacie jaja takie same staty to oczywiste ze bija po tyle samo, jeden ma mas flama drugi frigo i tak to idzie wes druta moze paralizowac i jazda
sueroski
02-11-2008, 17:16
Na niższych lvl pall lepszy, a później druid może pokonać palla (high level) bo druid będzie sie ciagle lepszył, a pallkowi w końcu potki się skaczą. A pall ma może i ma większy dmg od druida, ale druid ma duże obrażenia z mage (zwłaszcza runy)
Na niższych lvl pall lepszy, a później druid może pokonać palla (high level) bo druid będzie sie ciagle lepszył, a pallkowi w końcu potki się skaczą. A pall ma może i ma większy dmg od druida, ale druid ma duże obrażenia z mage (zwłaszcza runy)
powiedział 9lvl sorc...
@topic
zależy od umiejętności, napewno palkiem łatwiej przeżyć ale jak ktoś umie grać druidem to i palka ubijeB)
Walnij z SD Druidem w Palka to zobaczymy czy mają podobny dmg :P
Ale to jest runa...
Palkiem tez można na wyższych lvlach z SD (15mlvl) bić ale to raczej słaby dmg =/
Wez pod uwagę jeszcze to że druid zadaje obrażenia magiczne i omija obronę wroga ,a paladyn może z jednego rogu na drugi róg ekranu walić :P
Druid ma Utani Gran Hur paladyn ma tylko Utani Hur więc krótko mówiąc zależy od doświadczenia :D
Ja tylko wymieniłem czym można się wzorować.
No tak wiadomo ze z Sd jest duża różnica ja na 150 wale max z 100 ale Assasiny w takiego Sorka na utamie wchodzą zajebiście ;D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.