Pokaż pełną wersje : Zapójca Niupków ^^
Zielevitz
14-12-2004, 21:03
..................
Gangrell
14-12-2004, 21:16
no ogolem to nie prezentuje sie za dobrze :) ale gratz za pomysl :)
Dark Pally
14-12-2004, 21:22
Wypas!
Wyślij do Tibia News! Napewno przyjmą gwarantuję ;)
@Serio
C***owa sztuka -_-'
Master Sorcerer
14-12-2004, 21:24
HIHO!
Myslalem ze to ma cos wspolnego z tibia (chyba jednynie GM :P) no wiesz moj pierwszy Fakei byl ... lepszy troszke chyba i zwiazany z tibia mianowicie jak 153 rozwala rota nic mu nie zabirajac... ale kit
nie smiejscie sie z niego, to jest screen z "CHRISTMAS UPDATE 2020" pewnie ma go od GMów
Patimrok
14-12-2004, 21:35
o matko help plx, trzeba było się bardziej postarać a nie narysować 5 kresek, kółko i cieszyć się, że masz normalnie ludzika narysowanego, a chociaż mógłbyś pokolorować, a nie walnąć (prawie) wszystko wykonanie -10/10, a tak w ogóle to co ten "noob" trzyma? czy co ma przy łapsku
HAHAHAHHAHAHAHAHA i to ma być fake, słoń ci się na gołe wbił????!!!!!!!!
a co do tzw. ,,niupków" chyba jestes jednym z nich.....
kurde wypas po pachy more plx plx wiecej takich tematow
gz wykonania i pomyslu "D
Olorion.
14-12-2004, 21:48
To nie fake tylko wlasna grafika, nieudana zreszta :S
Za mało zdjątek ale wykonanie dobre.
Zielevitz
14-12-2004, 22:11
..................
Dr.Unknown
15-12-2004, 15:56
nikt nie wpadł na pomysł że to podpucha? :)Właśnie, zamiast złagodzić pogorszyłeś sprawe- nie jesteś beznadziejnym grafikiem, tylko spammerem.
Kamilio Palek
15-12-2004, 16:02
Najlepszy fake jaki widziałem :D :D :D :D :D
Ale lepiej już takich więcej nie rób bo sie słabo robi :p
Vanhelsen
15-12-2004, 16:20
nikt nie wpadł na pomysł że to podpucha? :)To my ciebie wyrolowaliśmy, bo nasze posty to podpucha 8o8o8o
@Serio: To coś jest do DooPy, nawet to niejest FakE -.-'
I już 2 raz się z tym spotykam:
Wysyp ostrej krytyki, dosłownie, można się pochlastać a ty nagle kolo wyjerzdza z podpychą wkopując się bardziej. Dlaczego ?? bo niepotrafisz przyjąć krytyki i wmawiasz nam podpuche by niewyjść na głupca...
Vegefa Ziom
15-12-2004, 16:31
Mi to inaczej wygląda. Gość chciał zgłosić to, że dużo powstaje topiców o zabijaniu n00bów, intencje dobre, ale sam wykonał najgorszy spam i wydurnił się robiąc kilka kresek, noi konsekwencje stworzenia topicu, mianowicie cała fala spamu we wszystkich postach tematów tego typu, a jak ktoś pisze "Ale fajne!", to sam lepszy nie jest, przynajmniej takie daje o sobie świadectwo.
Moderatorzy mają dużo roboty, a na dodatek ciężkiej, a na dodatek nie zarabiają za dużo, a należałoby się bo wielu ludzi nie dało by sobie rady..
Zielevitz
15-12-2004, 16:47
..................
Nie chcę być nie miły ale chyba FAKEEQ by ci lepiej wyszło ;)
a po co sie tu rozpisywac, wy tutaj wogole dostrtzegacie jakies fake??
Mistyczny
18-12-2004, 17:37
yyy... całkiem spoko fake . :mag:
Fake słaby...O ile można to nazwać fake !
To jest poprostu jak rysowanie trzy latka na komputerze...Praca na minute :)
Sorki ale to jest DNO
To my ciebie wyrolowaliśmy, bo nasze posty to podpucha 8o8o8o
@Serio: To coś jest do DooPy, nawet to niejest FakE -.-'
I już 2 raz się z tym spotykam:
Wysyp ostrej krytyki, dosłownie, można się pochlastać a ty nagle kolo wyjerzdza z podpychą wkopując się bardziej. Dlaczego ?? bo niepotrafisz przyjąć krytyki i wmawiasz nam podpuche by niewyjść na głupca...
masz racje, zgadzam się w 100% ten ziomek.....ehhz szkoda słów:)
totalna beznadzieja...wez sie zajmij pieczeniem ciasteczek a nie robienie , jak ty to nazywasz : fakeow!
Zielevitz
19-12-2004, 09:20
..................
To jest smieszne. Niewyglada mi to na Fake tylko na jakies rysunki na paincie :D
Rarisu|Klim
22-12-2004, 23:01
kurna śmieszne to jest dla mnie...
nudzi mi sie, chce se zrobić polewke na forum a ludzie już wyjeżdżają mi że złe faki robie SIC! a jak nie iwerzycie że to popdpucha to poszukajcie w temacie o increndible noob killerze na chyba 14 albo coś koło tego stronie mojej wersjii zdarzeń i wtedy oceniajcie, a nie jak se jajca w żywe oczy robie.
Jak ci sie nudzi to idz se pograj w tetrisa a nie spamuj na forum ...
w tetrisa LOL dobre:P:P:P
Dezerter De'War
23-12-2004, 13:52
biorąc pod uwage to http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=17305&page=14&pp=10 jesli sam to zrobiles rzeczywiscie jest to zart...
ale niezbyt ci sie udal
niepotrzebnie zasmieciles tym forum...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.