Pokaż pełną wersje : Sorcerer-Server PvP
redloheb
03-11-2008, 14:49
Czy opłaca się grać Sorcererem na PvP ? Czy nie będą mnie zaczęsto Deadali ? Gram na serwie Galana, proszę o radę jakie maisto, EQ i jaki exp wybrać. Proszę o szybką odpowiedź! Z góry dziękuję!
1.
Jesli chodzi o czestotliwosc "deadania", to zalezy to od twoich umijeetnosci PvP. Jesli uda ci sie wbic ten 30lvl i wyskillowac jakis w miare dobry mlvl (30-35), wtedy czesto to ty bedziesz przewazal swoja sila nad rywalami( oczywiscie mowie o rywalach z podobnym lvlem), po prostu summonujesz zerki + Exevo Gran Vis Lux + wand = masz spokoj :)
2.
Na poczatek radze ci Carlin i przeprowadzke do Kazo ( z Destiny Island do kazo sie nie dostaniesz), i od samego poczatku nieustannie tluc dwarfy :)
8-10 lvl, dwarfy zwykle
10-17 lvl, soldiery
17-22 lvl soldiery z pojedynczymi guardami
22+lvl guardy...
3.
EQ: to juz zalezy w najwiekszym stopniu od twoich budzetow. Pamietaj zeby zawsze kierowac sie jak najlzejszym eq. To jest jedyna opcja dla magow. Na 20lvl kup HOTM, na 30+ jesli bedziesz mial kase blue robe, pozniej blue legi i gitez majonez :)
No to chyba by bylo na tyle.
Pozdro ~~!Lipus94!~~
PS. Pisze bez polskich znakow, poniewaz uzywam niepolskiej klawatury...
@Down
Bez takich "Dzolkow" prosze... :):)
Ghost419
03-11-2008, 21:17
1.
PS. Pisze bez polskich znakow, poniewaz uzywam niepolskiej klawatury...
a co to ma do rzeczy? :D
masz klawiaturę z chińskimi znakami xD ?
Piotrek Marycha
03-11-2008, 21:34
Czy opłaca się grać Sorcererem na PvP ?
z ekonomicznego punktu widzenia żadna gra sie nie opłaca
Czy nie będą mnie zaczęsto Deadali ?
mam dziwne wrażenie że bardzo często
Deadali ?to jakaś nazwa własna?
proszę o radę jakie EQ
najlepsze
i jaki exp wybrać.
najszybszy jaki dasz rade
ps: wiem, jestem zły
masz klawiaturę z chińskimi znakami xD ?
myśle że chinczykom nie jest do śmiechu ;>
@down: <hahaha>
Sorc wbrew pozorom jest najczęściej zabijany na niskich lvlach ponieważ na wyższych zagraża h-lvlowym knightom/paladynom.
Robi SD i nie ma czarów leczących czyli można powiedzieć ze zamiast pomagać zagrażają .
Swego czasu tibia 7.6-7.8 była wojna sorc+druid na kngihtów i paladynów.
I najczęściej najpierw zabijani byli sorcowie ,a potem druidzi.
nie ma czarów leczących
nawet knight ma czary leczace
redloheb
05-11-2008, 17:56
z Destiny Island do kazo sie nie dostaniesz
Zgłaszam sprzeciw!
redloheb
07-11-2008, 19:37
Prosze o pomoc!!! Jakie EQ wybrać!!!
Darke'en
07-11-2008, 19:49
A znasz takie wyrażenie jak: "Mam xx kasy"?
@ 2up
Juz ci napisalem wyzej jakim EQ sie powinienes kierowac, a ze ludzka glupota nie ma granic podpowiem ci jeszcze ze na poczatek starczy ci zwykly p set i dwarven shield - do 20lvl, i dopiero potem po desercie mozesz powoli zaczynac kombinowac z coraz to lepszym i lzejszym EQ
redloheb
08-11-2008, 19:54
Mam:
Scraf
iron helmet
dwarvenke
p armor
WoV
P legs
Leather Boots
czy to dobr EQ na 9 lvl ?
Mam:
Scraf
iron helmet
dwarvenke
p armor
WoV
P legs
Leather Boots
czy to dobr EQ na 9 lvl ?
Genialne, Idealne, Perfekcyjne, Niesamowite, Zachwycające, Urzekające.
Co to za głupota... Chcesz się przekonać, to zacznij grać. Jeśli umiesz wciskać naprzemiennie hotkeye >manas< >exura gran<, to nie będzie problemu.
Szczerze to radze olac autora bo on nas dobije psychicznie xD
redloheb
09-11-2008, 14:35
Szczerze, to mozecie mi nie wierzyć, ale zaprzyjazniłem sę z jedną taką, i ona dała mi większośc tego EQ za free, taka druga zaczeła jej zazdrościć i dała mi drugie p-legi ;):D
Szczerze, to mozecie mi nie wierzyć, ale zaprzyjazniłem sę z jedną taką, i ona dała mi większośc tego EQ za free, taka druga zaczeła jej zazdrościć i dała mi drugie p-legi ;):D
Dobry jestes :)
Odwoluje to co napisalem 3x up, nie olewajmy go, w koncu smiech to zdrowie xDDD
redloheb
09-11-2008, 18:37
No wiec, czy to dobre EQ ? Bo miałem advance i teraz 10 lvl, i wyberam sie na pojedyńcze soldiery... jak mi doradził autor drugiego postu
Tak, masz full wypas EQ i z drugiej strony dziwie sie jak na takim lvlu udalo ci sie zdobyc taki, pelen czad full odlot big wypas, EQ. A po drugie posiadajac takie uzbrojenie spokojnie mozesz juz bloczyc GSy, a z kilkoma potkami mysle ze nawet i demce.
Ja mowie calkiem serio ;)
kokomoko
09-11-2008, 20:45
Jak na ten level to nie jest złe EQ, ale je na tym lvl to zamiast iron miałem dark. :D
Sorc wbrew pozorom jest najczęściej zabijany na niskich lvlach ponieważ na wyższych zagraża h-lvlowym knightom/paladynom.
Robi SD i nie ma czarów leczących czyli można powiedzieć ze zamiast pomagać zagrażają .
Swego czasu tibia 7.6-7.8 była wojna sorc+druid na kngihtów i paladynów.
I najczęściej najpierw zabijani byli sorcowie ,a potem druidzi.
nie pierd** bo jeszcz ktoś w to uwierzy.
@topic
sorcem opłaca się grać na pvp
Jestemfajny
10-11-2008, 12:16
ej jak jestes taki mastah to dasz cos?
redloheb
10-11-2008, 14:53
posiadajac takie uzbrojenie spokojnie mozesz juz bloczyc GSy, a z kilkoma potkami mysle ze nawet i demce.
Ja mowie calkiem serio ;)
Rly ? Ja i GS
redloheb
11-11-2008, 17:48
Ej doradźcie mi coś jeszcze, jak zmienić EQ, gdzie szybko expić itp.
Omg koleś ja nie wiem co ty masz za problem... idź do tesco bo jest wyprzedaż świąteczna... może dostaniesz jakiś rabat. Kup sobie water potiony i jakies hamy i lecisz na demy expic-.- mówię ci idź do tesco kup eq i leć na demki...
@UP
Zgadzam się z twoją wypowiedzią.
Jestem na 100% przekonany że ten gracz bedzie miał hight-levela sorca i będzie miał Mi kto dawać free itemki w carlin :>
seba1317
22-12-2008, 19:19
żall po co spamujecie X(X(X(X(X(X(X(X(
Powiem Ci tyle masz super eq jak na lvl exp wbij wyższy poziom żeby było Cię trudniej zabić:D. Wtedy pozwolisz sobie na eq. Teraz lepiej wydaj na kilka manasków może ocalą Ci życie ;). Najlepiej co zrobisz to pomyśl jedną noc nad twoją przyszłością w tibi i może samo Ci do głowy przyjdzie na myśl co zrobić
Pozdro dla wszystkich którzy lubią spamować oraz wyśmiewać początkującego gracza który sam nie wie co ma jeszcze zrobić ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.