zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Dodawanie screenow i jak to zrobic

honamut-druid
14-12-2004, 21:11
1: Przedewszystkim musisz zalozyc konto na innym serverze np na :www.republika.pl
2:Jak juz załozysz tam konto to musisz rowniez załozyc swojom strone www.
3:Jak juz zalozysz swojom strone np: www.mijekonto.republika.pl to wybierasz zakładke wizytówki i wypełniasz wszystkie pola
4:Pozniej będzie pisało załacznik naciskasz załącznik i wybierasz jaki chcesz obraz <najlepiej mniec obraz zapisany na jpg>
5:Jak juz obraz bedzie widoczny na wizytówce to wtedy naciskamy prawym przyciskiem myszy na obraz i dajemy wlasciwosci i kopjujemy sciezkie <czyli adres waszej stronki www. tam to bedzie pisac cos takiego [http://tibia.pl/forum/newthread.php?do=newthread&f=24#
6:Jak juz to zrobimy ti przechodzimy na forum i naciskamy na przycisk wstaw obrazek i wklejamy w pole to sciezkę i juz obrazek powinien byc widoczny
7:Wrazie jakis problemow prosze pisac
:D :D 8o 8o

Ufocznik
14-12-2004, 21:32
Ta... a ja powiem tak:
1. Wchodzimy na www.photobucket.com
2. Wciskamy <signup> i zakladamy konto
3. Po zalozeniu konta logujemy sie na tej, ze stronie
4. Tworzymy sobie albumy zeby screeny byly posegregowane, lub odrazu je wrzucamy... mysle ze nikt nie bedzie mial problemow ze wrzucemiem screenow, wbrez pozorom jest to banalne :P
5. Zamieszczamy je na forum w ten sposob tutajlink

Oczywiscie honamut-druid rowniez ma racje(!!) ale wydaje mi sie ze tak jest prosciej.
Peace =)

mali
14-12-2004, 21:40
Ta... a ja powiem tak:
1. Wchodzimy na www.photobucket.com
2. Wciskamy <signup> i zakladamy konto
3. Po zalozeniu konta logujemy sie na tej, ze stronie
4. Tworzymy sobie albumy zeby screeny byly posegregowane, lub odrazu je wrzucamy... mysle ze nikt nie bedzie mial problemow ze wrzucemiem screenow, wbrez pozorom jest to banalne :P
5. Zamieszczamy je na forum w ten sposob tutajlink

Oczywiscie honamut-druid rowniez ma racje(!!) ale wydaje mi sie ze tak jest prosciej.
Peace =)
sry ze spytam a tam www.photobucket.com co trzeba wpisac w Zip Code ??

Patimrok
14-12-2004, 21:40
nie jestem specem od wstawiania zdjęć na forum, ale republika jest podobno niezbyt dobrym serwerem do wstawiania zdjęć (bo często jest m.in. transer przekroczony itp)

Dr.Unknown
14-12-2004, 21:42
Ta... a ja powiem tak:
WSZYSTKO 100x dokładniej jest opisane w przyklejonym temacie.
@Topic
Nie zakłądamy żadnych głupich kont, nie mamy żadnych głupich limitów transferu, dodatkowo niedawno serwis ten udostępnił *.bmp.
www.imageshack.us

Picek91
15-12-2004, 17:31
Co Wpisac w zip code????

honamut-druid
15-12-2004, 18:01
8o 8o

A GDZIE MASZ KONTO

JAK NA REPUBLIKA.PL TO NIE POTRZEBA ZIP CODE BO TAM JEST ŁATWO SCREENY ROBIC ALE JAK MASZ GDZIE INDZIEJ KONTO TO NIEMAM POJECIA JAKI KOD MA BYC BO TEZ PRUBOWALEM ;( ;(

I DLATEGO NA REPUBLICE ZROBIŁEM KONTO :D :D :D

:mag: druid====>16 lvl<rosnie>====>mlvl 22<i rosnie> :mag: