zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Skillowanie i Server Save

Tibinosss
03-11-2008, 16:16
Siemka, mam problem bo postanowiłem wyskillować mojego knighta. Ale ja chodzę do sql i nie mam na to czasu, wiec dałem hasła bratu, tylko mam pytanko czy po server savie znikają parcele ?? Bo jeśli tak to brat pewnie zginie :/ Proszę o konkretną prawdziwą odpowiedź, tzw. szybka piłka xD

robek
03-11-2008, 16:19
zalezy w ktorym miejscu, w niektorych miejscach znikaja itemy po ssie a w neiktorych nie

Arcan
03-11-2008, 16:25
Siemka, mam problem bo postanowiłem wyskillować mojego knighta. Ale ja chodzę do sql i nie mam na to czasu, wiec dałem hasła bratu, tylko mam pytanko czy po server savie znikają parcele ?? Bo jeśli tak to brat pewnie zginie :/ Proszę o konkretną prawdziwą odpowiedź, tzw. szybka piłka xD

Przecież do server save zostanie wylogowany, więc co za problem ponownie je ustawić?
Jeżeli mówisz prawdę, to łamiesz tibia rules - account sharing.
Jeżeli jest to kłamstwo i używasz bota, to też łamiesz tibia rules.
W związku z tym nie pomożemy ci na tym forum.

Lord_Piterek
03-11-2008, 16:48
@up

stary zadzwon moze odrazu na policje :baby:

@topic

niech ustawi parcele jeszcze raz jesli znikna

Tibinosss
03-11-2008, 18:21
Przecież do server save zostanie wylogowany, więc co za problem ponownie je ustawić?
Jeżeli mówisz prawdę, to łamiesz tibia rules - account sharing.
Jeżeli jest to kłamstwo i używasz bota, to też łamiesz tibia rules.
W związku z tym nie pomożemy ci na tym forum.

właśnie, dlatego się pytam brat nie gra w tibie, wiec jak parcele mają zniknąć to wezmę więcej...

Lechista
03-11-2008, 18:29
Skoro dajesz bratu to śmiem twierdzić, że albo masz opiekunke która go pilnuje, albo jeszcze nie chodzi do przedszkola i też ma opiekunkę, albo chodzi do szkoły i ma tylko 3h lekcji. Jeśli jest w klasie niżej niż 3 podstawówki to bym nie dawał pasów bratu bo nie zależnie od tego czy będzie jakiś save czy nie i tak padnie xDD No jest jeszcze opcja, że już skonczyl szkołe i całymi dniami siedzi w domu, ale wątpie żeby mu się chciało siedziec i expic twoim harem, więc ta odp. odpada

Rav
03-11-2008, 18:32
powiedz nick to wbije po ss, zagadam do brata zeby mi powiedzial na chwile passy "bo musze cos sprawdzic" :l

Shivek
04-11-2008, 08:47
Ale ja chodzę do sql i nie mam na to czasu, wiec dałem hasła bratu, tylko mam pytanko czy po server savie znikają parcele ??
Tibiaauto twój brat. Nie moja wina, że nie bierze parceli.
-------------
Jeśli się mylę co do bota, to twój brat jest słaby bo nawet rzeczy nie umie brać.
Ja bym się bał, bo taki brat wyrzuci cenny plate armor, a później będą ciebie raty lać i deadniesz.

Tibinosss
04-11-2008, 14:27
@up
twoja stara...

^Trial^
04-11-2008, 14:58
Twoj stary!

sueroski
04-11-2008, 15:02
@up x3
@up x2
@up