Pokaż pełną wersje : Problem
Witam. Mam problem, poniewaz mam 20 Royal Paladina, skills 70/61 i chcialbym zaczac siedziec na piratkach. Moje eq: Demon Helmet, Paladin armor, Aol, Blue Legs, Boh, royal speary. Nie piszcie ze taki temat juz byl bo inne tematy i w nich zawarte odpowiedzi nie zadowalaja mojej potrzeby
Z gory dzieki
chcialbys siedziec, no i?
czy sobie poradzisz? na maruderach raczej tak, ale jak wyzej zajdziesz bedzie ciezej... chyba ze tam ledwo od wejscia sobie polurujesz po 1 to na luzie dasz rade, ale uwazaj
chcialbys siedziec, no i?
czy sobie poradzisz? na maruderach raczej tak, ale jak wyzej zajdziesz bedzie ciezej... chyba ze tam ledwo od wejscia sobie polurujesz po 1 to na luzie dasz rade, ale uwazaj
to znaczy ja ni chodze dalej jak na 1 buccanera i zazwyczaj biore po 1 chyba ze ida z 2 ale mysle ze dam rade, a na 20 lvlu na skillach 70 po ile bede walil z royalow okolo ile gorzej jak naprzyklad na 25 hit by byl 150 to na 20 jaki moze byc w porownaniu do tego?
Macko121
08-11-2008, 23:37
Ja bym tam kupił tarczę najpierw.
Kurczakos
09-11-2008, 12:39
Czy na XX levelu pokonam danego potwora? (http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=66187)
Czy na XX levelu pokonam danego potwora? (http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=66187)
naucz sie czytac a pozniej pisz ...
Pan 2 x up
mam mms
Piotrek Marycha
10-11-2008, 00:08
a ty naucz sie szukać i korzystać z forum
Według mnie powinieneś wbic 25lvl i dopiero od tego lvl'u zacząć bawić sie z piratami. Ja expiłem na piratach od 30lvl, uważałem tylko na 2x Cutthroat ponieważ lubią atakować z dystansu. Od 25lvl z takim eq dasz sobie rade z piratami.
dobij 25lvl żeby mieć pełną moc royalekB)
@Piotrek
jestes nastepna osoba zbednie piszaca w tym temacie powtarzam NAUCZ SIE CZYTAC
Panowie up dzieki za porade ale zaczolem od 20 i od 23 spokojnie ganiam juz na +2
Allegro.pl -.-
Następnym razem sam sprawdzaj a nie zakładasz tematy.
I do przyklejonego tematu też by to pasowało!
Piotrek Marycha
10-11-2008, 23:17
@Piotrek
jestes nastepna osoba zbednie piszaca w tym temacie powtarzam NAUCZ SIE CZYTAC
cały twój temat jest zbędny
kolego z pacery jak niewiesz to niemow bo z drugiego chara mam...
erranero
11-11-2008, 09:37
kolego z royalami sie nie wybieraj bo od 25 lvl ...
z takim eq to sobie siedz na guardach do 30 chociaz a potem piraty zaczynaj huncic chociaz i tak im wyzej tym wieksze waste to nie wiem czy dasz rade a napewno sie nie zwroci
kolego z royalami sie nie wybieraj bo od 25 lvl ...
z takim eq to sobie siedz na guardach do 30 chociaz a potem piraty zaczynaj huncic chociaz i tak im wyzej tym wieksze waste to nie wiem czy dasz rade a napewno sie nie zwroci
a wiec sie mylisz ;p od 20 siedze i jestes grubo na plusie a best hit z royalki to 196 a wiec ...
erranero
12-11-2008, 16:06
ehh :/ trudno niektorzy maja klopoty
Do autora tematu : naucz się poprawnie konstruować zdania,później bierz się za pisanie postów na forum ^^;
wyverny i plus to dwa inne znaczenia :/
fajnie masz czy ja tu wspominalem o wyvcach?
Pardan91
14-11-2008, 15:41
hardkur xD
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.