PDA

Pokaż pełną wersje : Bron dla paladyna

RextoN
03-11-2008, 20:04
Najlepsza nie miotana bron dla paladyna?
Sword,Club czy Axe?

Ghost419
03-11-2008, 20:10
to jest jakiś żart taaaaak?

boniedwa
03-11-2008, 20:29
A co z tą bronią chcesz zrobić, iść na szczury i węże?

RextoN
03-11-2008, 20:35
Jak skilluje shielda swoim paladynem jak nie mam kamieni to bije (teraz sword)
A tak to chyba do niczego :P
Pozatym dobrze jeszcze by była z największą iloscia obroyn bo chyba o to głównie mi chodzi ;)

Kazami_Kemo
03-11-2008, 20:58
Bringht Sword. Albo Magic Sword dużo obrony mają.
@DOWN
Ale cluby mają mało def. Dla noob kinów są dobre ale ten def.

ambafatimabyloinima
03-11-2008, 20:59
Według mnie najlepsze są obuchy. Są bardzo tanie, więc dla palka akurat.
Btw: Miotana, to speary itp, a broń biała, to sword, axe i club.
Schemat używania wygląda tak:
http://images.tibia.pl/static/items/club/battlehammer.gifDo 30 levela używasz Battle Hammera. Cena to około 100-200gp. Dostępny z questu przy Thais.
http://images.tibia.pl/static/items/club/dragonbonestaff.gifPo 30 lvl ewentualnie używamy Dragon bonestaff. Tanie jak barszcz, nikt tego nie kupuje, więc za 1k-1,5k ktoś na pewno sprzeda.

@Up
Co, z tego, że mają mało def? Def broni, nie ma wpływu na wzrost skilla.
BTW:Teoria Obrony by EO (http://wiki.hunted.pl/wiki/Teoria_Obrony)

Vivarus
03-11-2008, 21:11
Dragonbone staff Sell to: Rashid 3,000 gp
Tanie to nie jest :p

Kazami_Kemo
03-11-2008, 21:16
To traf na Rashida ale po 1k-2.5k chodzi.

Hawusss
03-11-2008, 22:10
Bringht Sword. Albo Magic Sword dużo obrony mają.
@DOWN
Ale cluby mają mało def. Dla noob kinów są dobre ale ten def.
Więc sugerujesz, że ja i setki innych knightów to nooby? Że taki Pskonejott to noob? Zapewniam Cię, że nie. Następnym razem pomyśl, zanim napiszesz to słowo "noob".
@Topic
Wydaje mi się, że axe odpadają, ponieważ są ciężkie, a low-lvl palladynowi z pewnością zależy na capie ;] Jeśli jesteś troche bogatszy to kup skull staff - 36 ataku, chyba +1 do defa i waży tylko 17 oz.

Kazami_Kemo
03-11-2008, 22:20
@UP
Dla pana up słowo ''noob'' używamy gdy mówimy o kimś kto jest słaby niechcący się do tego przyznać a to, że używany go też w znaczeniu innym to nie moja wina to się nazywa dwuznaczność słowa.

RextoN
03-11-2008, 23:17
To dobrze .
Będę pewnie z BSem chodził :p
Wbrew pozorom czesto się def dla palka przydaje np jak kngihty padną i nie będzie kto miał blokować to pall przejmuje jego role ;p

LookamZzaRogu
03-11-2008, 23:36
@UP
Dla pana up słowo ''noob'' używamy gdy mówimy o kimś kto jest słaby niechcący się do tego przyznać a to, że używany go też w znaczeniu innym to nie moja wina to się nazywa dwuznaczność słowa.

Gówno prawda za przeproszeniem. Proszę, podaj mi drugie <zapewne made by u> znaczenie słowa 'noob'. Nie używaj go, gdy nie jest potrzebne. Club to rodzaj broni jak każdy inny, dlaczego mielibyśmy go nie używać? Bo wg Ciebie tylko 'nooby' ich używają? Sorry...

@Topic

W ogóle nie wiem po co Ci taka broń. Gdy bloker pada to paladyn ucieka i ma wszystko w dupie, chyba, że chcesz się narażać na spore waste. Jeśli chcesz taką broń tylko do skillowania to weź hm... BYLE CO, może to być zwykły short sword. Def broni nie ma nic do szybkości wzrostu shieldingu. Po co wydawać kasę na drogi shit, który Ci się nie przyda? Lepiej kup sobie za to kamyczki...

;-)