Pokaż pełną wersje : Knight
Mam następujące pytanie: czy opłaca się knightowi używać Wound Cleansing i czy to dobry czar, który mocno leczy?:baby:
Alanus Lutinum
04-11-2008, 14:32
Generalnie pod względem ekonomicznym przeważa exura, jednakże w trudniejszych sytuacjiach kiedy zwykła exurka nie wystarcza właśnie Wound Cleansing może cię uchronić przed zalogowaniem w świątyni.
Skylanek_95
04-11-2008, 15:19
knightowi koło 80 lv exura już nie wystarcza i jedzie na samej Exanie :P więc według mnie exana jest bardziej opłacalna :)
exura jest bardziej oplacalna, dla mnie exana mort to shit. nie leczylem sie tym w ogole. w trudniejszych sytuacjach ghp/pozniej uhp i git.
jak dla mnie to nie jest dobry czar.
knightowi koło 80 lv exura już nie wystarcza i jedzie na samej Exanie :P więc według mnie exana jest bardziej opłacalna :)
Bardziej opłacalna pod jakim względem?
Ekonomicznym na pewno nie...
Lubie_orzechy
04-11-2008, 19:05
Exana mort capi moszną. Dajmy na to exura na 60 lvlu daje po 30+- hp, potrzebuje 20 many, exana mort na tym samym lvlu dodaje okolo 60hp max 70, potrzebuje 65 many. Po przeliczeniu wychodzi ze uzywajac 3x exura dostajemy okolo 100hp! I jestesmy 5 many do przodu wydaje sie malo ale kasy na potki nigdy za wiele. Oczywiscie w extremalnych warunkach to exana mort;p
exana leczy około 2x więcej niż exura i kosztuje ponad 3x więcej.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.