zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Mężczyźni- zafocani?

Ulrikk
04-11-2008, 18:23
Napisałem dość długą wiadomość, okazało się, że zapomnialem się zalogować, prawdę mówiąc nie chce mi sie tego pisać na nowo wieć odrazu:
Dlaczego dziewczyny w wieku 14-18 (a może i starsze) sądzą, że chlopcy są zacofani o jakies 2-3 lata pod względem psychicznym?

Vivarus
04-11-2008, 18:29
Jeśli jakś dziewczyna Ci to powiedziała, to spytaj sie jej dlaczego tak uważa.

Fureyka
04-11-2008, 18:33
Może dlatego, że w porównaniu do chłopaka, dziewczyna szybciej zaczyna i szybciej kończy dojrzewać ^^.

Gelt
04-11-2008, 18:36
Ha, i tu zaczyna się dyskusja: D Bo przez co rozumiesz: dojrzewanie.

Fave fun: x

skuug
04-11-2008, 18:45
Może dlatego, że w porównaniu do chłopaka, dziewczyna szybciej zaczyna i szybciej kończy dojrzewać ^^.

a jednak, często odnoszę wrażenie że moje rówieśniczki (16 lat) dopiero zaczynają dojrzewać ;x

Ha, i tu zaczyna się dyskusja: D Bo przez co rozumiesz: dojrzewanie.

anooooo, fakt

Skylanek_95
04-11-2008, 18:49
to zalęzy od otoczenia i ludzi wokoło Ciebie, chodzisz do klasy z jakimiś dziećmi, którzy myślą, że rzucą kurw* i są ziomy albo zapalą fajkę itd :P

Fred_Flintston
04-11-2008, 18:55

Płciowo - tak. W jakikolwiek inny (może powiedźcie, w jaki sposób Wy rozumiecie dojrzewanie) - wątpię.

Ulrikk
04-11-2008, 18:59
Chodzi mi o dojrzewanie PSYCHICZNE, tzn:
Na słowa typu: seks, prezerwatywa, antykoncepcja reagowanie normalnie( tzn nie wybuchając śmiechem Oo)
Przestanie śmiać się z innych ze względu na, np, kalectwo
Po prostu, przestanie być dziećmi..

Często słyszy się od dziewczyn, że wolą starszych od siebie, bo są dojrzalsi. OK, problem w tym, że taki 18 latek widzi w młodszej od siebie łatwą "szesnastkę". Taka 16 latka myśli, że bycie z kimś na poważnie, to rozmowy i czymanie się za rączki, fail. Związek bez seksu jest równie nie trafny jak związek bez rozmowy, pocieszania, doradzania, podnoszenia na duchu itp, czego- według dziewczyn- brakuje chłopcom w ich wieku. I szczerze mówiąc to 16 latek bardziej będzie szanował swoją 16 letnią dziewczynę, bo taki 18 latek może mieć 16letnią dziewczynę bez problemu, wystarczy że dobrze ściemnia

Lasooch
04-11-2008, 19:06

Dlaczego? W podstawówce panią ze świetlicy z amputowaną ręką nazywaliśmy "jednorękim bandytą". Nadal mnie to śmieszy, a prawie osiemnastka na karku i czuję się milion razy bardziej dojrzały niż wtedy.

Dopóki nie wywierasz na kimś żadnych szkód, śmianie się z jego wrodzonych czy nabytych w ten czy inny sposób wad nie jest złe. Dostarcza rozrywki a nikt nie cierpi. Śmiertelną powagą ręki mu nie wrócisz. Sam też śmieję się z własnego "kalectwa" (wada wzroku w okolicach -5).

Często słyszy się od dziewczyn, że wolą starszych od siebie, bo są dojrzalsi. OK, problem w tym, że taki 18 latek widzi w młodszej od siebie łatwą "szesnastkę". Taka 16 latka myśli, że bycie z kimś na poważnie, to rozmowy i czymanie się za rączki, fail. Związek bez seksu jest równie nie trafny jak związek bez rozmowy, pocieszania, doradzania, podnoszenia na duchu itp, czego- według dziewczyn- brakuje chłopcom w ich wieku. I szczerze mówiąc to 16 latek bardziej będzie szanował swoją 16 letnią dziewczynę, bo taki 18 latek może mieć 16letnią dziewczynę bez problemu, wystarczy że dobrze ściemnia

To właśnie świadczy (ironia, oczywiście) o tej wielkiej dojrzałości 15-17 letnich dziewcząt. Wiele z nich ma chłopaka po dwudziestce (czasem nawet powyżej 25 lat) i myślą, że on je kocha, a on po prostu chce mieć łatwe, ciasne i tanie w utrzymaniu ruchadełko ; ]

KrEmAs KAc
04-11-2008, 19:13
W gimnazjum chłopcy się nap*erdalają i palą fajki a dziewczyny nie to oznacza ,że są bardziej dojrzałe?? (wiem ,że palą ale chyba mniej[dawno nie byłem w gimnazjum to mogę się mylić])
No ale w szkołach średnich i wyżej to się wyrównuje poziom dojrzałości prawie do maksimum ;)
Różnica zachowania 15latka a 19latka jest jednak olbrzymia B)

qq2
04-11-2008, 19:16
a on po prostu chce mieć łatwe, ciasne i tanie w utrzymaniu ruchadełko ; ]
Pwn3d xd

@topic
Może i prawda, dziewczyny przeważnie są bardziej dojrzałe niż chłopacy w tym samym wieku, ale co do angażowania się w związki poniżej 18-19 lat: nawet gdyby facet miał 25+ lat to raczej też myślałby tylko o jednym... Faceta nie zmienisz, nawet jak dojrzeje intelektualnie i tak będzie mieć tylko jedno w głowie. ;S

Gelt
04-11-2008, 19:19
To właśnie świadczy (ironia, oczywiście) o tej wielkiej dojrzałości 15-17 letnich dziewcząt. Wiele z nich ma chłopaka po dwudziestce (czasem nawet powyżej 25 lat) i myślą, że on je kocha, a on po prostu chce mieć łatwe, ciasne i tanie w utrzymaniu ruchadełko ; ]

Miałem takie koleżaneczki. Jak dla mnie były i sa o kant dupy potłuc: ) Tym kolesiom też się dziwię, bo ja nie wyrobiłbym z takim dzieckiem.. Kiedyś bym się z Fureyakiem zgodził ale dziś jak najbardziej poprę Freda:

Płciowo - tak. W jakikolwiek inny (może powiedźcie, w jaki sposób Wy rozumiecie dojrzewanie) - wątpię.

@up

chuje-móje-dzikie-węże?; f

Cosinus1990
04-11-2008, 19:21
dziewczyna wcześniej dojrzewa i tyle w temacie
pod względem fizycznym w wieku 18 lat, natomiast chłopak w wieku 21 lat
jeżeli chodzi o dojrzałość psychiczną nie ma przedziałów wiekowych, ktoś kto ma 15 lat może być bardziej dojrzały psychicznie niż jakiś 30latek.

Gelt
04-11-2008, 19:28
Kiedyś dobrze mi powiedziała pewna osoba: na dojrzałość składają się przykre doświadczenia życiowe. I To jest cholerna, prawda. Przypomniałem sobie, że mówiła mi to parę miesięcy temu pewna 15latka. I imo ma rację.

Fred_Flintston
04-11-2008, 19:29
W gimnazjum chłopcy się nap*erdalają i palą fajki a dziewczyny nie to oznacza ,że są bardziej dojrzałe?? (wiem ,że palą ale chyba mniej[dawno nie byłem w gimnazjum to mogę się mylić])

Dokładnie, to czy któraś płeć się nap*****la na korytarzu, jara fajki lub w ogóle nie robi wymienionych czynności nie świadczy o rzekomej jej dojrzałości. To są po prostu podstawowe, biologiczne różnice obu płci, ale także efekt odpowiedniego wychowania (chłopców z reguły przyucza się do roli "zdobywcy" np.).

Ashlon
04-11-2008, 19:32
Chodzi mi o dojrzewanie PSYCHICZNE, tzn:
Na słowa typu: seks, prezerwatywa, antykoncepcja reagowanie normalnie( tzn nie wybuchając śmiechem Oo)

Czesto prawdziwe reakcje ukrywaja, a chlopak po prostu pokazuje to, co mysli :P

Sa ludzie i po 50, ktorych to bawi, wiec to chyba nie o to chodzi ;)

Często słyszy się od dziewczyn, że wolą starszych od siebie, bo są dojrzalsi. OK, problem w tym, że taki 18 latek widzi w młodszej od siebie łatwą "szesnastkę". Taka 16 latka myśli, że bycie z kimś na poważnie, to rozmowy i czymanie się za rączki, fail.

To jest wina zlego wychowania, a nie dojrzalosci - przynajmniej w moim mniemaniu.

I szczerze mówiąc to 16 latek bardziej będzie szanował swoją 16 letnią dziewczynę, bo taki 18 latek może mieć 16letnią dziewczynę bez problemu, wystarczy że dobrze ściemnia

Kwestia podejscia, co wiecej - nie mozna uogolniac. Madra dziewczyna nie da sobie nasciemniac, a glupia wkreci sie i w wieku 25 lat.

Dlaczego? W podstawówce panią ze świetlicy z amputowaną ręką nazywaliśmy "jednorękim bandytą". Nadal mnie to śmieszy, a prawie osiemnastka na karku i czuję się milion razy bardziej dojrzały niż wtedy.

Nie lubie sie smiac z kalectwa, ale jednoreki bandyta mnie rozwalil :D

Erhion
04-11-2008, 19:41
Ktoś tu dobrze napisał. Pod względem fizycznym - tak. Psychicznym - nie.

Kwestia tego, że chłopacy NIBY są niedojrzali psychicznie jest bardzo prosta. Co innego bawi/śmieszy/interesuje etc facetów a co innego dziewczyny. Stąd wynika ta RZEKOMA "niedojrzałość psychiczna".;)

Calen Futh
04-11-2008, 19:45
Kwestia tego, że chłopacy NIBY są niedojrzali psychicznie jest bardzo prosta. Co innego bawi/śmieszy/interesuje etc facetów a co innego dziewczyny. Stąd wynika ta RZEKOMA "niedojrzałość psychiczna".;)

No z ust mi to wyjąłeś. To samo jest u mnie. Czy to, że lubię się czasami pośmiać, coś krzyknąć, przypał porobić itp znaczy, że jestem niedojrzałym? A co z tym, że w poważnych sytuacjach potrafię być poważnym i odpowiedzialnym?

Serious Sam
04-11-2008, 19:50
Czyli co? Okazuje się, że chłopak staje się ''mądrzejszy'', jeżeli dojrzeje? Ja myślę, że to tak na prawdę: kwestia charakteru, wychowania i to z kim się zadajesz, czyli rówieśnicy.

Fred_Flintston
04-11-2008, 19:53
Czyli co? Okazuje się, że chłopak staje się ''mądrzejszy'', jeżeli dojrzeje? Ja myślę, że to tak na prawdę: kwestia charakteru, wychowania i to z kim się zadajesz, czyli rówieśnicy.

Dojrzewanie (nie płciowe ofkoz) = doświadczenia/mądrość.

Ulrikk
04-11-2008, 20:14
Z tym kalectwem chodziło mi o to, że np nie podejdziesz do niej i nie zaczniesz robić czegoś w stylu "hahaha nie masz ręki, żal mi cię!" :P

Gelt
04-11-2008, 20:26
Ja się z takim czyms nie spotkałem, a w moim otoczeniu nie brakuje 100% dresów. Nie wiem gdzie Ty mieszkasz ale mam nadzieje, ze daleko.

Rayza
04-11-2008, 20:26
no bo chłopcy nie zależnie od wieku to coś jak "wieczne dzieci"...
jedni to większe dzieci inny to starsze dzieci...

Alanus Lutinum
04-11-2008, 20:29
Lubię kaczora donalda i lubię układać klocki lego, mimo że mam 14 lat - jestem dzieckiem :/.

Dojrzałość to nie gust, lecz umiejętność życia w społeczeństwie, doświadczenie życiowe i odpowiedzialność.

Btw. to raczej kobiety są bardziej do przodu, niż faceci są zacofani.

Zalgadis
04-11-2008, 20:30
Dziewczyny nie lepsze w dzisiejszych czasach.
Fizycznie Kobiety szybciej dojrzewają, a no psychicznie to zależy od rodziców i życia.

Dobre kontakty mam ze starszymi ludźmi typu 20, może tak dojrzały jestem?
Oczywiście na gg itd. robię sobie jaja ale na realu jestem poważnym człowiekiem.

Lasooch
04-11-2008, 20:31
no bo chłopcy nie zależnie od wieku to coś jak "wieczne dzieci"...
jedni to większe dzieci inny to starsze dzieci...

Co racja to racja, dużo dorosłych mężczyzn dalej potrafi śmiać się z własnych bąków.

I cudzych.

Koszyk
04-11-2008, 20:32
No i zaczela sie rozmowa gdzie 95% tego forum to faceci ; ).

Chetnie bym zobaczyl wypowiedz dziewczyn jak by zrepostowaly to co napisaliscie.

Zgadzam sie z wiekszoscia, fizyczenie tak, psychicznie niektore zatrzymuja sie na poziomie 5 latka...

Alanus Lutinum
04-11-2008, 20:35
Co racja to racja, dużo dorosłych mężczyzn dalej potrafi śmiać się z własnych bąków.

I cudzych.

To jest akurat gust, a nie dojrzałość, jedni lubią to, drudzy lubią to.

Rayza
04-11-2008, 20:37
koszyk, wiesz że tak powiem Gry to typowa rozrywka facetów , a o czym jest to forum?... nadal białym krukiem jest dziewczyna gracz, a jeszcze większym jest power gamerka [dobre słowo?] ... z którą sam miałem do czynienia

@lasooch
dochodzi do tego jeszcze wychowanie , jak zostało sie wychowanym..

Koszyk
04-11-2008, 20:39
@Rayza

Chodzi mi oto ze kazdy z nas ma tą 'swoją racje' i zgadzamy sie ze sobą, i tak naprawde temat zostal juz wyczerpany bo nie ma kontrargumentow zeby kontynuowac ta dyskucje.

Rayza
04-11-2008, 20:42
niby tak ale jeśli każdy z nas ma własną racje no to dyskusja wciąż trwa bo pojawi sie taki facet który powie np: "to my jestesmy mondzejsi a nie one"i dyskusja trwa nadal...

Yakky
04-11-2008, 21:00
Napisałem dość długą wiadomość, okazało się, że zapomnialem się zalogować, prawdę mówiąc nie chce mi sie tego pisać na nowo wieć odrazu:
Dlaczego dziewczyny w wieku 14-18 (a może i starsze) sądzą, że chlopcy są zacofani o jakies 2-3 lata pod względem psychicznym?

Pod względem psychicznym to chyba ty :baby:

No ale tak się przyjeło, że chłopcy/mężczyźni w wieku 14-19 są mniej dojżali emocjonalnie od swoich koleżanek w taym samym wieku.
Wg. mnie młodzież się zmienia, a to jest zwykły stereotyp (jak np. to, że blondynki są ...tępe.)
Dla mnie osoboście o naszej dojżałości świadczy nasze zachowanie, plany na przyszłość, ambicja.
To nie znaczy, że musisz być poważnym sztywniakiem żeby uważać się za dojżałego. Czas jest na wszystko na zabawę i na poważne sprawy, to zależy od sytuacji.

Powiem ci że nam dziewczyny (nie do końca atrakcyjne, bardziej przeciętne), które uważają się za niewiadomo co, krytykują wszystkich dookoła i walą wóde, że aż sam się dziwie. I teraz mi powiedz czy to jest zachowanie dojżałe?
No właśnie, ''czasy się zmieniają, i ludzie się zmieniają''

Rekin Master
04-11-2008, 21:05
to my jestesmy mondzejsi a nie one

Serious Sam
04-11-2008, 21:08
Powiem ci że nam dziewczyny (nie do końca atrakcyjne, bardziej przeciętne), które uważają się za niewiadomo co, krytykują wszystkich dookoła i walą wóde, że aż sam się dziwie. I teraz mi powiedz czy to jest zachowanie dojżałe?

Trudno powiedzieć, ale wydaje mi się, że takie zachowanie wywiera środowisko, w którym się ''obraca'', czyli koledzy, moda.One chcą po prostu zaimponować takim zachowaniem, czasem są nieświadome, tego że robią źle.

Zalgadis
04-11-2008, 21:27
Dodam że kobiety są kłopotliwe. ;P

Down@
Whaj?

Gelt
04-11-2008, 21:34

Nie wiem, czy jest to dojżałe.. Wiem, zena pewno nie dojrzałe.: P

Trudno powiedzieć, ale wydaje mi się, że takie zachowanie wywiera środowisko, w którym się ''obraca'', czyli koledzy, moda.One chcą po prostu zaimponować takim zachowaniem, czasem są nieświadome, tego że robią źle.

Wujku nawet tak nie pisz.. Mam dość tekstów typu: nie widzą co robią/źle robią. Bozia dała mózg żeby myśleć.

Dodam że kobiety są kłopotliwe. ;P

Właśnie wbiłeś sobie gwóźdź do trumny*(lol, muszę się przespać).

Illya_von_Einzbern
04-11-2008, 22:00
Widząc to co napisałeś odrazu przyznałem racje tej dziewczynie która ci to powiedziała.

Shanhaevel
04-11-2008, 22:21
@Lasy
Kwintesencję męskiej psychiki widać w licealnej szatni przed lekcją wf-u. Po prostu najczystszy hardkor. : )

dochodzi do tego jeszcze wychowanie , jak zostało sie wychowanym..

No tak. Mimo to większość mężczyzn jest prostych (np. w kwestii poczucia humoru), albo prostych-udających-skomplikowanych-by-wyrwać-laski. Z wiekiem ta tendencja maleje, ale nie zanika nigdy.

Exodus
04-11-2008, 23:03
on po prostu chce mieć łatwe, ciasne i tanie w utrzymaniu ruchadełko ; ]

To moze po 25ce ci przejdzie.

Lasooch
04-11-2008, 23:16
To moze po 25ce ci przejdzie.

A może nie. I chyba wolałbym, żeby nie. Imho nikogo-nie-krzywdzący brak tolerancji jest jak najbardziej w porządku.

Krzywdzący zresztą czasem też.

neopostman
04-11-2008, 23:26

bo są głupie <3?

my i tak swoje wiemy,
dziewczynom i tak tego nie darujemy!
o!:P

S-75
05-11-2008, 09:37
na przyrodzie/biologi ucza, ze faza dojrzewania fizyzycznego oraz psychicznego jest na korzysc dziewczyn. jednakze nie mamy czym sie przejmowac poniewaz po tej fazie to mezczyzni przejmuja palke. to wlasnie plec brzydka (bez obrazy dla kobiet) jest bardziej inteligentniejsza i ogolnie lepiej rozwinieta. zostalo to udowodnione naukowa, wiec nie ma sensu o to sie sprzeczac. oczywiscie nie mozna porownywac Marii Skłodowskiej - Curie do przecietnego kowalskiego. niekazdy ma mozliwosci do rozwoju i ambicje. jednak po wielu obserwacjach zwierzat jak i ludzi to mezczyzna okazal sie lepiej rozwiniety.

Evil Maul
05-11-2008, 14:29

Moim skromnym zdaniem to...
Jeżeli masz 18lat proponuje znaleść dziewczyne w tym samym wieku lub o ROK starszą , następnie znaleść dziewczyne w wieku 16 lat. Tylko nie rób odwrotnie! Po kilku miesięcznym spotykaniu sam zrozumiesz ;)

Gangrel
05-11-2008, 14:57
Z tą psychiką to jest jakoś śmiesznie tak, że z niewiadomych powodów ludzie dojrzałość psychiczną oceniają na podstawie charakteru, nie biorąc jakoś pod uwagę wpływu sytuacji na zachowanie człowieka.

Ulrikk
05-11-2008, 15:11
@2x up
No tak, tylko że taka 18 latka uzna, że jej rówieśnik jest niedojrzały nawet jeżeli go nie pozna dobrze, i woli 20+ latka..

Lasooch
05-11-2008, 15:16
na przyrodzie/biologi ucza, ze faza dojrzewania fizyzycznego oraz psychicznego jest na korzysc dziewczyn. jednakze nie mamy czym sie przejmowac poniewaz po tej fazie to mezczyzni przejmuja palke.

Pałkę to przejmują na ogół kobiety, a powinno się to odbywać właśnie po zakończeniu dojrzewania :>

S-75
05-11-2008, 15:30
@2x up
No tak, tylko że taka 18 latka uzna, że jej rówieśnik jest niedojrzały nawet jeżeli go nie pozna dobrze, i woli 20+ latka..

mozliwe, ze kobiety w tym wieki podswiadomie poszukuja samca do zaplodnienia jak i opieki nad dziecmi.Zapewne uwazaja, ze to wlasnie starszy osobnik moze zapewnic jej taka opieke. tak samo wyglada to z kobietami w stalym zwiazku. chociaz maja stalego partnera to podswiadomie poszukja nowych, lepszych genetycznie przedstawicieli plci brzydkiej. kobieta to taka istota, ktora przede wszystkim zostala stworzona do rodzenia dzieci, a jej zadanie to wyselekcjonowanie najlepszych. brzmi to okrutnie ale tak zostalismy stworzeni aby sie rozmnazac.

Gelt
05-11-2008, 15:46
@2x up

Powiedz mi ile masz lat i jakie masz w tym doświadczenie? Bo dla mnie gadasz głupoty.

janek@
05-11-2008, 15:56
@2x up

I to jest właśnie oznaka niedojrzałości. ;]

Tak na prawdę to każdy jest równien każdemu, zależy tylko jak się na to patrzy.

No bo na przykład taki przeciętny popapraniec z gimnazjum będzie pił palił konia walił, a dziewczyna w tym samym wieku będzie wierzyła w "boskość" Bravo i na tyle się kończy że wbrew zdrowemu rozsądkowi wiąże się z facetem, który traktuję ją jako (jak wspomniał Lasooch) "tanie ruchadełko". Moim zdaniem chłopacy ukazują swoją niedojarzałość otwarcie (bądz nie), a płeć przeciwna okazuję ją oceniając ludzi na podstawie stereotypów itp. A tak w ogóle to wszyscy są niedojrzali tylko ten mały ułamek ludzi w wieku 12-18 można uznać za dojrzały.

"Dlaczego przyjemne kobiety wychodzą za mąż za nudnych mężczyzn? Ponieważ inteligentni mężczyźni nie żenią się nigdy z przyjemnymi kobietami. :
William Somerset Maugham"

tyle na temat. ;s

O i

mozliwe, ze kobiety w tym wieki podswiadomie poszukuja samca do zaplodnienia jak i opieki nad dziecmi.Zapewne uwazaja, ze to wlasnie starszy osobnik moze zapewnic jej taka opieke. tak samo wyglada to z kobietami w stalym zwiazku. chociaz maja stalego partnera to podswiadomie poszukja nowych, lepszych genetycznie przedstawicieli plci brzydkiej. kobieta to taka istota, ktora przede wszystkim zostala stworzona do rodzenia dzieci, a jej zadanie to wyselekcjonowanie najlepszych. brzmi to okrutnie ale tak zostalismy stworzeni aby sie rozmnazac

NIestety, ale z twoich słów płynie wiele racji...
Ile to ja razy spotkałem "trawłe" małżeństwa, w których ojciec był wiernym pupilkiem swojej żony, gdy ta go potajemnie zdradzała jak jakaś q*wa. ;| (mam rodzica psychologa więc doświadczeń przybywa ;P)

Alanus Lutinum
05-11-2008, 16:00
Powiedz mi ile masz lat i jakie masz w tym doświadczenie? Bo dla mnie gadasz głupoty.

Ta, bo laski z mojej klasy (~14 lat) preferują 17-18 letnich napaleńców (tj. będą je traktować jak maskotki seksualne), którzy zgrywają przed nimi aktorów, a potem są idealni pod każdym względem. A potem jak to skumają to są emo ;(.

..::QRAS::..
05-11-2008, 16:15
dlaczego swiatem rzadza mezczyzni , tutaj jest odpoweidz

sphinx123
05-11-2008, 16:16
Hmm, niedojrzałe to są te yo gangsta independent girl, te kozaczki w stylu "Mówię, wszystko co myślę" (procesów które zachodzą w ich głowach myśleniem bym nie nazwał...). For example, idę dzisiaj z sali gimnastycznej po dwóch godzinach wfu, a znajoma z klasy na dzień dobry "Idź bo śmierdzisz potem" fajnie :) Ja o jej grubej dupie i krzywych zębach jakoś nie wspominam, chociaż nikt mi tego nie zabrania. Dojrzałość to moim zdaniem przemyślane i odpowiedzialne zachowywanie się, niepoddawanie się impulsom czy chwilowym zmianom nastroju.

@down

No, też XD "JeStEm JaKa JeStEm, NiE PoDoBa Ci SiE To MaSh PrObLeM =))))"

Lasooch
05-11-2008, 16:25
Hmm, niedojrzałe to są te yo gangsta independent girl, te kozaczki w stylu "Mówię, wszystko co myślę" (...)

I te wszystkie kopiujące skądś opisy/statusy/podpisy/cokolwiek, których przekaz jest jeden: 'jestem sobą'. Tym bardziej, że niemal żadna z nich nie jest sobą, tylko nieudolną kopią jakiejś pop-gwiazdy ;]

S-75
05-11-2008, 16:38
Hmm, niedojrzałe to są te yo gangsta independent girl, te kozaczki w stylu "Mówię, wszystko co myślę" (procesów które zachodzą w ich głowach myśleniem bym nie nazwał...). For example, idę dzisiaj z sali gimnastycznej po dwóch godzinach wfu, a znajoma z klasy na dzień dobry "Idź bo śmierdzisz potem" fajnie :) Ja o jej grubej dupie i krzywych zębach jakoś nie wspominam, chociaż nikt mi tego nie zabrania. Dojrzałość to moim zdaniem przemyślane i odpowiedzialne zachowywanie się, niepoddawanie się impulsom czy chwilowym zmianom nastroju.

@down

No, też XD "JeStEm JaKa JeStEm, NiE PoDoBa Ci SiE To MaSh PrObLeM =))))"

no wiesz, warto czasem wziac przysznic lub przynajmniej dyzodorant, bo naprawde... spocony facet to nieprzyjemna sprawa xD (haha).
tak czy siak, nie rozumiem dlaczego zmieniacie temat! czuje sie dziwnie, gdy widze takie posty jak na gorze. jakas girlfobia?
(oprocz moich of course)

sphinx123
05-11-2008, 16:42
no wiesz, warto czasem wziac przysznic lub przynajmniej dyzodorant, bo naprawde... spocony facet to nieprzyjemna sprawa xD (haha)

Miałem zamiar to zrobić, z tym że właśnie WRACAŁEM do szatni z sali. Co, miałem się zabić i trafić to temple? Tam i tak nie ma pryszniców, a może bym jeszcze spodnie stracił xD

Co by tu napisać, żeby offtopu nie było _-_ Puszczanie się na dyskotekach nie jest zachowaniem dojrzałym <3

@down

Chodziło mi o obie strony, "puszczanie się" to rzeczywiście niezbyt dobry zwrot : P

Slythia
05-11-2008, 16:44
Co by tu napisać, żeby offtopu nie było _-_ Puszczanie się na dyskotekach nie jest zachowaniem dojrzałym <3
A czy dojrzałą nazwałbyś osobę, która się puszcza z taką panienką?

<i moje postanowienie szlag trafił>

Fred_Flintston
05-11-2008, 18:08
Puszczanie się na dyskotekach nie jest zachowaniem dojrzałym <3

Seks bez zobowiązań zjawiskiem niedojrzałym? Wyjaśnij to proszę.

Gelt
05-11-2008, 19:50
@up

Według mnie seks bez zobowiązań i chwalenie się tym jest niedojrzałe. Ale sam w sobie - czysta przyjemność.

sphinx123
05-11-2008, 20:13
Seks bez zobowiązań zjawiskiem niedojrzałym? Wyjaśnij to proszę.

Hmm, nie jestem zwierzęciem, żeby bawić się w seks bez zobowiązań. Zresztą nie wierzę w takie zjawisko, zawsze jakieś emocje za tym stoją.

Ulrikk
05-11-2008, 20:20
Te puszczanie się w dyskotekach to chyba w sensie, że laska ostro się upije alkoholem, a rano obudzi się i nie będzie w stanie policzyć ilu gości w nią wszedło

Yoh Asakura
05-11-2008, 20:24
Hmm, nie jestem zwierzęciem, żeby bawić się w seks bez zobowiązań. Zresztą nie wierzę w takie zjawisko, zawsze jakieś emocje za tym stoją.
Jak to nie jesteś zwierzęciem ?

Gelt
05-11-2008, 20:34
Te puszczanie się w dyskotekach to chyba w sensie, że laska ostro się upije alkoholem, a rano obudzi się i nie będzie w stanie policzyć ilu gości w nią wszedło

Weszło*

Z tym seksem bez zobowiązań to różnie jest.. Zalezy z kim, kiedy, gdzie.

@sphinx123

tak, radość.