Pokaż pełną wersje : Wojna na Solerze
Pakoo Tuk
14-12-2004, 22:38
Witam, tu Pakoo Tuk, jak wiecie(ci co graja na Solerze) jest wojna, jesli chcecie jakos pomoc to wysylajcie runy/pieniadze do mnie l( Pakoo Tuk) lub ludzi z War Factory np. javadu, Malenstfo i wkladajcie do parceli listy z waszymi nickami.
Wrog prowadzi tak zwany podjazdowy tryb walki (lol? jesli mozna to tak nazwac) wiec) wiec ciezko sie z nimi walczy.Kazda pomoc sie przyda.Dzieki.
Ja wysylam do Mikey'a wszystkie moje sd
Pakoo Tuk
15-12-2004, 00:15
I bardzo dobrze, oby wiecej takich jak ty:) Bóg zapłać :)
hrhrh nieźle pakoo <szkoda że mnie hackneli,( z kim wojna?)
PS : Pepito the Pall
Hmm ja jestem kolegą Ukanori Tuka (znacie się?) Mianowicie kto z kim walczy, bo ja o tej wojnie pierwsze słyszę a na Solerze jestem już od dłuższego czasu i staram się być na bieżąco.. I Malenstfo to siostra Mikey Mac'Mannus czyli Mac'Mannusy a co za tym biegnie Last Vampy też biorą udział w wojnie?? Ja mogę pomóc wam nie zrobię oczywiście na wojnie dużo ale zawsze coś...
War Factory (Defenders of Light, Last Vampires) vs Legion of Brothers (Venezuela)
moge wam pomoc poprzez zapisanie sie do gildii
mam 21 lev
knight
50/50
dobry eqp
matubat
carlin
dap-galothij
23-12-2004, 22:20
pomogę wam, jeśli mi wytłumaczysz dlaczego jest ta wojna, i kto zawinił. jeśli wy zawiniliście, to nikomu nie pomogę, jeśli oni: wam.
pomoc czyli: fire fieldy(teraz), hmm(później), gfb(jeszcze później)
powód:9lvl runemaker-sorc:)
@down:Jak oni nie zaczęli to cośtam im wyślę:)
Go Go WF & DoL =P
Nie gram na solerze ale kibicuję im bo to nie oni wszczęli wojnę, a poza tym kilku członków znam z RL =P
Tak a ciekawe kogo znasz tam lolq :P
I juz cie lata niewidzialem.
Pewnie cisniesz w jakies gowna typu dark eden albo cos takiego xD
A tak wogule to SPAC !!! adnotacjo jedna
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.