Pokaż pełną wersje : Błąd po updacie
Wczoraj po updacie włączyłem grę, wszystko było ok.
Poszedłem do portu, powiedziałem, że chce płynąć na Foldę, kiedy tylko to powiedziałem gra wyświetliła błąd:
Debug assertion in line 634
of module "Script" failed.
The error has been saved in the file error.txt
Please submit the information
in the file error.txt to a tutor.
Oczywiście gre wywaliło.
Teraz wyświetla się to zawsze, kiedy chcę wejść na tą postać.
Co mam zrobić?
Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję.
Ja tez mam blad po updacie, tyle ze nie moge sie wbic wogule, cannot login to serwer .... ;/ nawet na chwile. Prubowalem na kafejce i tez nie moge
Ja tez tak mialem, ale przeinstalowalem clienta i teraz mi juz dziala, chociaz czasami mi sie zawiesza, ale tak juz mialem wczesniej (chyba wina kompa).
Napiszcie jak sie wam uda odzyskac wszystko do pierwtnej formy.
Cya
Reinstalowałem clienta, i dziala tylko na pierwszym zalogowaniu. Jak chce sie zalogowac ponownie to znowu error. Zrobiłem nawet formata i nowego winka zainstalowałem.
Crazy Iwan
15-12-2004, 11:05
Ja miałem tak że po odpaleniu serwerów na nowo udało mi isę nowego klijenta załapać przez automat tibi kŧóry sam się ściągną po zalogowaniu na konto. Jednakże nie mogłem się z tego klijetą zalogować, ściągnołem pełnego klijenta i poszło wszystko łądnie ale nie mam mapy i hotkey-ów :o , może ktoś wie jak odzyskać mapy??
Mapy musisz przekopiować z poprzedniego folderu, w którym miałeś tibię. A hotkeyów nie ma raczej nikt... możesz dopisać w tibia.cfg, ale po co... zwłaszcza, że jest nowy system (auto wysyłanie). Poustawiaj od nowa i tyle.
Dobromiła
15-12-2004, 11:33
ja mam hotkeye. nie robiłam upgrada tylko zainstalowałam nowego klienta w tym samym miejscu co był stary
$corcerer
15-12-2004, 11:50
Skontaktuj się na innej postaci z Tutorem i powiedz mu o co chodzi. Błąd powinien zostać naprawiony w najbliższym save serwera
Crazy Iwan
15-12-2004, 17:33
Dzięki za pomoc, oczywiśice chodziło mi o mapy, hotkey-e to żaden problem :)
Mi po updacie zniknęła zawartość skrzynki w depo. a Właściwie skrzynek w skrzynce depo (no w depo, żebyu mieć miejsce na itemy chowałem skrzynki i wkładałem rzeczy do skrzynek. te skrzynki to się chyba box nazywały.). No i skrzynki razem z zawartościazginęły. nie wiem, czy to hack, czy update coś popsół, dlatego chciałbym, żeby ktoś, kto miał te skrzynki, mi powiedział. Z góry dzięki wszystkim.
Zgłosiłem to do GM, tradycyjnie kompletnie NIKT mi nie odpowiedział i oczywiście też nikt nie naprawił tego błędu w ciągu 3 restartów serwera.
Zaczynam wierzyć, że Cip Soft to jest polska firma.... :/
$corcerer
18-12-2004, 14:35
Nie zgłaszaj tego do GMa, bo sie nie doczekasz. Skontaktuj sie z Tutorem, napisz na help-chanie o co chodzi i juz.
Ctrl + r - to report. Wejdz na help-channel (ctrl+h) bodajze lub sprawdz na jakim swiecie Tutor, Cs lub GM jest online, zrob chara zaloguj sie i pusc msg.
Ok, działa.
Wywaliłem całą Tibie z kompa i zainstalowałem od nowa, jest ok.
Dziękuje wszystkim za próby pomocy.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.