Pokaż pełną wersje : Refugia
Domininho
07-11-2008, 12:08
Witam!
Chciałbym przedstawić sytuację Refugii.
Jest to chyba najgorszy non - pvp (nooby, traperzy, boterzy [40 lvl boci na trollach!!!]). Mało jest ludzi uczciwych (wiem bo sam gram :(). Dlatego apeluję do wszystkich, którzy grają na Refugii, aby próbowali to zmienić!!!! Czas oczyścić ten server z plugastwa! Dawajcie dobry przykład, każcie noobków i traperów, a przykłady botowania zgłaszajcie do GM!
Dziękuję.
Z poważaniem - Domininho.
Perfect*Doll
08-11-2008, 14:49
To są właśnie uroki serwerów non-pvp.
Ludzie kradną loota, wyzywają, bluzgają i z tym nie zrobisz nic.
Bo czują się bezkarni.
Tak było zawsze, jest i będzie na serwerach non-pvp.
to jest straszme ;(
nie podoba ci sie to nie graj proste
GMów na Refugii brak dlatego frajerzy się cieszą.
Zmień serwer jak najszybciej tak jak ja.
Pozdrawiam
Cery.
Hail Refugia... kiedyś klimat był całkowicie inny... o 16:00 w sobotę można było sobie spokojnie na trollach w ab skillować, PoH był wiecznie pusty, na DC przez pół dnia był full resp... a dzisiaj jest jeden wielki syf.
Obawiam się, że Twój apel nie pomoże. Kiedyś biegałem z potami i zabijałem boty w ab - Cipsoft nawet to potrafił mi odebrać.
Domininho
08-11-2008, 22:56
Jednak będę uparcie trwał przy swoim apelu. Może jednak ktoś się znajdzie. Ja, przyznaje, byłem noobkiem ale pod wpływem pewnych tematów nawróciłem się i teraz krocze drogą uczciwości i wzajemnego poszanowania.
tralalala123
11-11-2008, 13:38
hehe no tak sytuacja na Refugii jest straszna. Z chęcią przyłącze się do akcji.
Sam staram sie dawac dobry przyklad, jednego noobka juz nawrocilem :cup: juz nie zabija innym mobow:D
vixedar1
14-11-2008, 18:42
http://img76.imageshack.us/img76/4761/beztytunnnnnnnyn8.jpg
Biohazardd
15-11-2008, 08:05
@up chyba tematy pomyliłeś ? -.-
Myslisz zesmy dl nie widzieli ..
neopostman
15-11-2008, 10:12
zrób jak ja- pożegnaj się krótko z non-pvp i szybki przeskok na pvp ; d.
wracając do tematu, powróciłem do grania na refugi po długiej dlugiej przerwie (grałem chyba z 0,5 roku od początku serwera, potem tylko na innych światach)
Zdziwiło mnie to że rl-chat jest martwy i nie ma tam polaków-być może doświadczenia z Nerany za bardzo wbiły mi się w pamięć ale liczę że będzie dobrze.
grzesio512
15-11-2008, 19:16
ja gram na refugi i nie narzekam :D (no może 4 boty knightci +30lvl na trolach w ab to przesda :D)
od początku gry matym serwie spotkałem może 3 ludzi bez botów :D (ale lubię taką atmosferę ;p)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.