Pokaż pełną wersje : Paladyn - skillowanie
Chciałbym się zapytać czy dam rade Paladynem skillować na Slimach ze skillami 53/44 oraz z eq: crown helmet, blue robe, blue legs, vampire shield. Pytam się z tego względu, że slimy zadają zbyt duże hity a na Rotwormy zbyt szybko padają i nie wiem czy nie mam zbyt niskich umiejętność w shieldingu oraz czy nie mam za słabe eq na slimy. Bardzo proszę o pomoc.
Maciekxd
07-11-2008, 16:42
WTF? NIE!:o
Ja pallem od 45 shieldinga dawalem rade na slimach, tylko ustawiaj sie tak zeby laly cie max. 2, wtedy bedzie gitez majonez :). A jeszcze zalezy ktory masz lvl, bo na -15 to mozesz sie nie wyrabiac z leczeniem i beda potrzebne potiony...
Ghost419
07-11-2008, 18:12
Na tych skillach musiałbyś mieć dużo lepsze eq by móc skiillować na slimach.
@down
ja zacząłem skillować na slimach z 48shieldem i średnim eq i ciągle musiałem się exurować i żreć bo slim za każdym razem trafiał po 10-35.
@CiDi
Na razie poskilluj na carrion wormach. Wbijesz trochę shielda i śmiało na slimy możesz iść.
#Up
HAhahaha.....
Ja skillowałem na 17 lvl Pallem shield 45 takie same EQ co on i hity slima były 15-20 hp, więc nie mów że lepsze EQ musi kupić --.--
Czyli podsumowujac - dasz rade :). Ale najlepiej by bylo jakbys sam sprawdzil czy ci odpowiada skillowanie tam i czy se wyrabiasz z leczeniem...
Temat do zamkniecia...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.