Pokaż pełną wersje : Szybki exp jaka profa...
Witam, mam pytanie przez następne 6 dni bd miał wolny dom... chce szybko wbić jakiś "porządny" lvl, jaka profa i świat :D
PS: Prosze o uzasadnienie swojej wypowiedzi.
LookamZzaRogu
07-11-2008, 20:10
Imo druid/mag (paladyn i rycerz muszą skillować - dodatkowa strata czasu, a postacie magiczne nieźle trenują magic lvl zużywając mana potiony podczas expienia). Chociaż możesz w 24h wyskillować troche knighta, a potem po prostu postawić bota ;-) Świat non-pvp (dead=niezła strata czasu, a na non pvp możesz z powodzeniem postawić bota, GM jak się pojawia w grze to jest święto), no chyba, że chcesz sobie zrobić postać na wary...
No tak z botem to spoko pomysł :p Pall odrazu odpada ponieważ niemiałbym cierpliwośći chodzić do miasta po speary/kamienie do skilowania. Teraz zastanawiam się między sorkiem, drutem i kiną :) A co do świata non-pvp to sam nie wiem .. Pvp to jest przecież przyjemność i oczywiście non-pvp są przeludnione :>
PS: Prof. magiczne też można bocić.
Down: Nie rozumie Twojej "wypowiedzi".
Kurczakos
07-11-2008, 20:23
Knight, Ciperia, to Ty "uzasadnij" Swoje pytanie...
Lord_Piterek
07-11-2008, 21:59
jak masz kase to sorc/druid
jak masz troche kasy to palek
w ostatecznosci knight non stop na bocie z tym ze duze ryzyko i wogole nie polecam ale podawalem mozliwe rozwiazania wiec sie modki nie czepiac
Czyli jak nie mam kasy to sorkiem/drutem nie opłaca mi się grać ? Pacca narazie nie bd miał ale jakbym wbił jakiś porządny lvl to może bym kupił :)
Odrzucajac palka, nawet nie domyslasz sie, co tracisz ;). Jesli masz kase na kamienie, to juz przez pierwsze 24h mozesz wyskillowac w miare porzadny skill >ok. 60< i do konca swoich dni mozesz olac skillowanie (chyba ze lubisz szpanowac). Po wbiciu 60 dista na 8 lvl expienie to czysta przyjemnosc, i przez te 5 nestepnych dni spokojnie mozesz wbic 40-50lvl
~~!PozdroLipus!~~
Tylko że kasy nie mam na kamyki .. =/ Ale wogóle jakoś gra pallem nie sprawia mi przyjemności ...
Dzięki wszystkim za wypowiedzi i prosze o dalsze :)
Jesli masz facc to knight , wyskilluj go szybko pozniej rob co chcesz.
a jesli masz pacc to jak najbardziej postac magiczna chociaz rycerz tez bylby dobry.
Wcale nie sugeruję i nie namawiam*, ale jak masz bota to knight, jak nie to skasuj tibię.
;]
*-nie namawiam do bocenia
Lol mam bota i co z tego ? ;D
Ale przecież prof. mag. też można na bocie m lvl trenić, expić też chociaż wolniej od kiny =)
Dragostino
08-11-2008, 18:20
@up
Ale Druidem/Sorkiem bez pacc tracisz 80% wszystkiego :)
Lacznie z expieniem , bo przypuscmy puscisz takiego 14 sorka na bocie na larwach , na ktorych jest mniej ludzi(wiekszosc osob facc wiec pacc area teorytycznie wolna ) i szbciej ci level poleci niz tym boceniem na rotach na ktorych jest masa ludzi.
Knightem malo tracisz bo zarowno na pacc jak i facc do 80~lvl mozesz spokojnie poexpic (ja przynajmniej tak robilem) . Najlepszy do bocenia(choc jeszcze nie sprawdzalem) , bo w razie kicka/zaatakowania , masz mase hp
Paladyn - on traci duzo mniej niz postacie magiczne bez pacc , ale wiecej niz Knight. Choc po 80+ lvl jest juz nieporownywalnie lepszy na facc (Dragi,Poh).
Jego wada tak jak u knighta musisz skilowac ;)
Sam zdecyduj co wolisz , zwlaszcza ze bedziesz gral prawdopodobnie (tak mysle) od zera :)
Paladyn - Choc po 80+ lvl jest juz nieporownywalnie lepszy na facc (Dragi,Poh).
Trzeba przy tym zaznaczyc, że grając na non-pvp na dragi lub PoH można się przejśc tylko wymapowac :-)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.