Pokaż pełną wersje : Serwer Smutna przygoda łowców przygód z Guardii.
Kurczakos
08-11-2008, 14:28
http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=9s3a9cos0wjspla6
Poszli i zdedowali.
Hyhy 8-9 minuta rox:) Praktycznie w tym samym momencie:>
Knight zamiast się leczyc(przy tak ciężkiej akcji trzymało go przy życiu tylko sio, żadnych własnych potów) i zdjąc z druida SoV'a(który przez 5 tur przed glebą go zaczął bic) to miał pretensje do Kyufa, że mu pomógł. Z takim czymś on chciał bf bloczyc lol.
YaMaRoOo
08-11-2008, 15:03
Już widzę 2 głupi ded tego xauxa, zapewne allegro albo bot, bo nie wieżę że doświadczony gracz tak by się złożył
Mattheweczek
08-11-2008, 15:26
UP
A ja WIEŻĘ, że w końcu pójdziesz do szkoły.
Już widzę 2 głupi ded tego xauxa, zapewne allegro albo bot, bo nie wieżę że doświadczony gracz tak by się złożył
To musisz uwierzyć, bo znam go i ani to Allegrowicz (to nie Polak tak przy okazji), ani nie expi na bocie.
Człowiek uczy się na błędach ; )
Następnym razem będą wiedzieć co i jak.
Pozdrawiam
Cery.
YaMaRoOo
08-11-2008, 17:27
Oł maj gad ale zostałem zjechany ;/ Mattheweczek, tak! Nie chodzę do szkoły.. jestem zuy i zaraz się powieszę
Marecki666
09-11-2008, 13:56
Widziałem to wcześniej - za dużo lurowali na siebie.
Kondziooo
13-11-2008, 15:10
Moim zdaniem i blad knighta bo sie nie potionowal.. ale wiekszy druida bo przeciez jego w tym glowa zeby ek nie padl..
@YaMaRoOo
Kazdy teraz moze wbic h lvl... wystarczy maniaczyc.. wiec nie kazdy h lvl to doswiadczony gracz.
Biohazardd
13-11-2008, 19:23
Za dużo naraz ubijali mogli sobie po 2-3 lurować a tak to padli
babcia666
13-11-2008, 21:45
Ten kyuf to jakaś lama niezła...
1.Jak druid miał go leczyć skoro mial na klacie SoV'a?
2.Kyuf totalna łajza? Gdyby Xauxa dostał na klatę jeszcze tego defilera, którego łajza Kyuf bloknał, z pewnością by nie padł.
3.Jak każdy doświadczony gracz wie (a na tym forum tylko tacy są) Son of Verminora nie da się exetnąć.
@topic
Film zapewne byłby ciekawy, gdyby łajza Kyuf i ed, który powinien myśleć tylko o siochaniu genialnego knighta nie sfailowali. <ironia>
Pozdro ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.