zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Podajcie sposob na masowy Exp dla sorca!!!

Amanthas
15-12-2004, 15:27
Hej
Gram master sorkiem 37lvl 44 mlvl
Moze ktoś poradzi gdzie teraz najlepiej expic(oprocz guardow)

Podobaloby mi sie expowisko z bardzo duzym respem slimow, ghouli lub ghostow(bo duzo expa w porownaniu do zycia i latwo sie zabija)

chyba ze cos innego na szybki exp

najlepiej zeby tego masa wychodzila i z GFB bylo mozna siac, a nie bawic sie hmm'ami

Prosilbym o podawanie miejsc, wraz z informacja, gdzie sie to miejsce znajduje

Afinor
15-12-2004, 15:34
Proponuje larvy.

Gangrel
15-12-2004, 15:34
Polecam hellgate i ghost land, ale w hellgate mniej ludzi lazi bo sie boja ze nie wyjda :D

Kaplan Krovek
17-12-2004, 11:45
Larwy, scaraby, zaginiona swiatynia pod ank (masa ghouli, mumi, crypt shamblerow, kilka bonebeastow, troche vampow 1necro, kilka ghostow i stalkerow) najlepiej chodzic i all z hmm/gfb a nie chodzic na necro. A na spokojny exp to dragi z dsami na edron/ank ;]

ByćMoże
17-12-2004, 12:28
Idziesz na Senje i w odpowiednich pokojach używasz czaru Ultimate Explosion (Exevo Gran Mas Vis.)

Gietol
17-12-2004, 14:47
ma ktos filmik jak expi sie z dsami na edron bo niestety wiem ze fajny exp ale niestety niewiem jak je ustawic itp itd :P

guardy najlepsze ale mozesz chodzic najlepiej z blokerem na hunty i bedzie good jak by byly takie mass expowiska raz dwa to kazdy by tam siedizal :P

a co do senji to gdzie i oco ci chodzi ?? jakie miejsca i jakie potwory tam sa zeby ue pizgac

Dechsta
18-12-2004, 19:24
Amanthas , idz na cycopolis , wez z 5 bp hmm zeby na kilka godzin starczylo , kilka bp uh wrazie czego i bp sd jak by co , i jedziesz , pelno cycków , guardów , jak chcesz to na fe ale nieradze i masz expa . A jak ci nieodpowiada to idz ( Idziesz do kanionu i oczywiscie po kilku metrach skrec w lewo , napewno wiesz jak sie idzie do tych 2 gluwnych kopaln , wchodzisz do tej 1 od wody , idziesz w strone soldkuw ( napewno tam byles ) schodzisz na dul i masz resp z soldkami , schodzisz jeszcze jeden poziom nizej i idziesz w strone <--- przy najbliszzym skrecie w dul skrecasz i masz dziure , ale uwazaj tam moze byc duzo guarduw , no to gfb do lapy i exure vite wpisana i wymiatasz je , potem idziesz w strone gurna i masz nastepne zejscie , tam sa tylo beholdery i slime :D jak nierozumiesz to zagadaj na gg 3038867:)

japa21
18-12-2004, 19:31
Ehh, bloker, 2 summony i na dragony [wow, ale zarymowałem]. Polecam też Ghostland i Hellgate.
@ByćMoże: Wyjaśnij!

Hosel
18-12-2004, 19:56
Jasne ze gobliny Edron, mam kumpla 40 mastera i on tam expi!

bluefrog
19-12-2004, 15:35
wez z 5 bp hmm zeby na kilka godzin starczylo

OMG, zdradz mi ta tajemnice jak to sie expi przez kilka godzin uzywajac JEDYNIE 5 bp HMM. Na jeden bp HMM przypada 100 hitow, wiec mozna to porownac do 100 boltow. Wiec jak masz takie rewelacje w zanadrzu ti juz lepiej nic nie pisz...

kidler
19-12-2004, 17:08
Scaraby!~~

Bastek
19-12-2004, 20:10
scaraby slabe ;P

Idz na DL-e z ekipa, necro necro vampy >.<

Rob lvl na huntach albo edron drag lair :P ( nie double ten ogolny - hardcore xD )

Piero
20-12-2004, 01:25
@Dechsta
5 bp hmm w cyclo na kilka godzin ? Byles tam chociaz raz ? <no comment...>
Ja czesto expie w cyclo z runami i srednio na 6 bp hmm i 4 bp gfb wychodzi max 2h expienia (puste cyclo)

BuBkin
20-12-2004, 15:10
Ej a jak taki słabszy sorcerek 20 lvl 55mlvl i w chu** kasy chciał by mass exp to na co radzicie prosił bym o opcje facc i pacc (sry że tutaj ale jak by zrobił nowy temat został by zapewnie skasowany tak jak wszytki moje...) 8o

Drybrych
20-12-2004, 15:28
Bloker i na PoHy!

Nevik-Rafal
21-12-2004, 20:44
Co to jest te Graghhhhhhhhhhhh to Kur.... Ja pier...... To Jakies DZiwk.....

Plz Piszce SZybko

Zenon
21-12-2004, 20:49
Jasne ze gobliny Edron, mam kumpla 40 mastera i on tam expi!

n/c -.-

Ontopic: DL hunt lub vampy

kurdzikus
30-12-2004, 10:26
Dla takich lvl jak ty masz jest durze respuw na kture mozna hodzic mozesc isc na ghost land albo nawet na necro ale musisz se przywolac ds ale zanim na ten fajnuy resp pujdziesz lepiej zaopatrz sie utamo vita.

kurdzikus
30-12-2004, 10:29
Jak twuj kujmpel expi na goblinach to musi miec cos z glowa jak wolno expic na goblinach 40 sorcem albo i master sorcer trzeba byc serio stukniety

-Res-
30-12-2004, 10:35
Roty~Najlepiej gigantyczny spawn z gfb:)

Winnie The Pooh
30-12-2004, 10:40
No nie widziałem bardziej debilnych sposobów na expienie ... expienie jak expienie ale napewno nie szybkie :/ . Gość sie pyta o mass exp a ludzie mówią idź na hunt ... Hunt to hunt , a expienie to expienie , IDIOCI . Jak można robić mass exp na scarabach albo larvach ... CONGRATULATIONS FOR ALMOST ALL POLISH PLAYERS ( nie wspominam o goblinach xD). Re UP: Roty z gfb , no nieźle nieźle :). Dragi z DSami w Premmy Area to nie jest mass exp , to jest tani exp.Nauczcie sie grać potem sie wypowiadajcie.

Undeads , Darama.

A kolega co założył topic też fajny ... expić bez HMM xD.

P.S. Jakieś bany za ortografie plx , jestem dyslektykiem , a chyba pisze lepiej od 9/10 tego forum. NO KEEL WINNIE !

Shinjix
30-12-2004, 10:57
Dla takich lvl jak ty masz jest durze respuw na kture mozna hodzic mozesc isc na ghost land albo nawet na necro ale musisz se przywolac ds ale zanim na ten fajnuy resp pujdziesz lepiej zaopatrz sie utamo vita.
Ty lepiej zaopatrz sie w słownik orotgraficzny i nie *******, ze jesteś dyslektykiem, bo mam to w dupie czy jesteś, czy nie......(jak jesteś to przepuść tekst przez worda)

Jak twuj kujmpel expi na goblinach to musi miec cos z glowa jak wolno expic na goblinach 40 sorcem albo i master sorcer trzeba byc serio stukniety
Ty masz cos z głowa nie tak-nie wierz to po co paszcze otwierasz i zasmiecasz forum?? Sorki i Druty nawet do 50-60 levela expia na goblinach, dwarfach, rotach, jak runy robią -.-

PS: Jest taka opcja "Edytuj posta", a nie bezsensownie forum zaśmiecasz

Co to tematu- polecam HellGate, Cyckopolis, Dragi w Ank lub Edron, Necro z teamem, podziemia Ank.... Jak niemasz run to idz na gobliny lub roty.