zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Serwer Elysia, 81 rp pada. ;)

Gonzo
09-11-2008, 03:16
http://tibiacam.tv/cams.php?id=91yh143zlrp16qo0

bemo
09-11-2008, 08:41
pvp tego 146 rp bylo takie samo jak tego 81 co padl, w ogole typek (ten co padl) nie wie co to jest SHIFT + cyfry na tym 'numpadzie' czy jak to sie zwie, koles niezle pokrecony ma w bp time ringa i nie uzyje haha, jedyny plus dla goscia ze wzial dosc duzo potionow, ktorych i tak nie mogl uzywac, szkoda mu kasy, moglby se kupic spirity i wyjsc na tym 2020832832x lepiej, co jeszcze dodam, gosciu chyba w ogole manasow nie mial (bo po co o_O), wystarczylo by mu z 5 bp i z latwoscia by im zwial (tzn nie wiem czy on, bo ma pvp jak niewidoma babcia xD) ten ek co tu duzo mowic zamiast blokowac to sobie go goni, mogl jeszcze follow dac :S nawet bomb nie mial, tylko ten rp z laski rzucil swoje, ale typ oszczedza na wszystkim, nieumiejetnosc pvp oskarza zmeczenie haha :D

to na tyle, polecam obejrzec dla beki
pozdro

paluch89
09-11-2008, 11:58
dzieki za opis nie musze ogladac :D

Gonzo
09-11-2008, 13:04
pvp tego 146 rp bylo takie samo jak tego 81 co padl, w ogole typek (ten co padl) nie wie co to jest SHIFT + cyfry na tym 'numpadzie' czy jak to sie zwie, koles niezle pokrecony ma w bp time ringa i nie uzyje haha, jedyny plus dla goscia ze wzial dosc duzo potionow, ktorych i tak nie mogl uzywac, szkoda mu kasy, moglby se kupic spirity i wyjsc na tym 2020832832x lepiej, co jeszcze dodam, gosciu chyba w ogole manasow nie mial (bo po co o_O), wystarczylo by mu z 5 bp i z latwoscia by im zwial (tzn nie wiem czy on, bo ma pvp jak niewidoma babcia xD) ten ek co tu duzo mowic zamiast blokowac to sobie go goni, mogl jeszcze follow dac :S nawet bomb nie mial, tylko ten rp z laski rzucil swoje, ale typ oszczedza na wszystkim, nieumiejetnosc pvp oskarza zmeczenie haha :D

to na tyle, polecam obejrzec dla beki
pozdro

Widocznie nie znasz tego miejsca.

1) Było nas dwóch, nie było możliwości blokowania w przejściu 4-kratkowym - trzeba było u*******ać jak najszybciej.
2) Shan~ nie rzucał mwalli - o to nam chodziło, żeby on się wpier***ił na bog raidery, i żeby dostał paraliż od nich.
3) Blokowaliśmy go na początku, aby bogi się zrespiły.
4) Bomb nie miałem, miałem tylko destroye, przyznam się, mój błąd - ale to była dosyć spontaniczna akcja. ;)

Fail.

ZapodajMuze
09-11-2008, 13:38
Koles uciekajacy TOTALNY noob i z czystym sumieniem povviem ,ze dalbym rade vvam uciec .
@dovvn
Gdyby tamten noob mial 240 healthovv to by vvam uciekl a nie umial na vvskosy chodzic .

Gonzo
09-11-2008, 14:07
Koles uciekajacy TOTALNY noob i z czystym sumieniem povviem ,ze dalbym rade vvam uciec .

Nie uciekłbyś bez wbicia PZa. :)

Kemyr
09-11-2008, 17:03
Masakra... ten ek to nie wiem z kąd on sie urwał ,xx e-granów nie trafionych, wasze pvp praktycznie nie różniło sie od pvp ofiary. Na waszym miejscu głęboko bym sie zastanowił nad wstawianiem tego filmu tu bo ja niewiem czy smiać sie z was czy z tego goscia.

Cery
09-11-2008, 18:17
Obaj mieli time ringi (knight i ten co go zabili) a go nie użyli :|

O wiele wcześniej mogłeś użyć e grana gdy ona miał reda. Gdyby miał więcej run by wam uciekł.

Fail...

OldWerladyn
09-11-2008, 18:34
Nie no pvp ogólnie boskie...
rp chodzi wkoło was jak zblokowany na bocie...
ek mógł go wytrzaskać dużo wcześniej...

i ta ilość mf xD
jakbyś nawet ciągle mfowal się do full i blokując e grany spamował to by padł w 3s bo nie ogarniał leczenia

btw. gz fraga