Pokaż pełną wersje : Serwer 176ek BEZ AOLA <-- o_O :D
http://tibiacam.tv/cams.php?id=ru6vjdbdmalbb34h
xDDDDDDD
Lord Wlodek
09-11-2008, 09:23
Fortera <3
Kto wie co miał w bp... pewnie jak większość knightów nosił przy sobie sporo kasy.
Don_Kustosz
09-11-2008, 09:30
Prawie im uciekl...fajne pvp ma nagrywajacy...wlecial do jakiejs dziury, a po 5 sekundach sie skapnal...
Zwyłem kuźwa xD. Żałował chłop 50k na aola haha xdd
Po chuj w tytule oni daja spoila loota ;/
neopostman
09-11-2008, 16:32
Zwyłem kuźwa xD. Żałował chłop 50k na aola haha xdd
pewno aola miał, bo w aż taki idiotyzm to nie wierzę, może akurat miał na sobie ssa : d?
OWN3D ; o może hack? bo padł 2x w tym samym dniu albo szedł po aola gdyż padł 2h wcześniej i myślał, że nikt nie będzie na niego czyhał.
A ten knight pewnie poszedł dobić 1% do 200 lvl'a ^^
Sandokan
09-11-2008, 22:45
może mu akurat hajsu zabrakło na aol :P
golonkamatu
09-11-2008, 23:17
OWN3D ; o może hack? bo padł 2x w tym samym dniu albo szedł po aola gdyż padł 2h wcześniej i myślał, że nikt nie będzie na niego czyhał.
A ten knight pewnie poszedł dobić 1% do 200 lvl'a ^^
Niestety mylisz się, gram na forterze i wiem jaka tam jest sytuacja. Sayko z vallitzem albo zabili go 2 razy pod rząd dla zabawy, albo zek wildfire nie wypłacił się z wojny, albo bawili się po prostu w P.A
HAIL WSP TEAM!
@up
To właśnie są aspekty PvP, które mnie od tych serverów w pewnym sensie odpychają...
golonkamatu
10-11-2008, 00:32
@up
Ale widzisz, przynajmniej na pvp nie ma tylu noobów, że expowiska są przepełnione (mówię o guardii, candii, luminerze)
Poza tym możesz noobów wyganiać w postaci hita za 100 :D
@up
Ale widzisz, przynajmniej na pvp nie ma tylu noobów, że expowiska są przepełnione (mówię o guardii, candii, luminerze)
Poza tym możesz noobów wyganiać w postaci hita za 100 :D
Gorzej, jak Ci się wbije na resp 150 rp i albo schodzisz albo dead ; ]
@up
To właśnie są aspekty PvP, które mnie od tych serverów w pewnym sensie odpychają...
Po coś sie walczy w wojnach, zeby cos znaczyc na serwerze zeby móc wiecej niz jakis szary gracz ktory czeka w kolejce 8h zeby wbic sie na 2h na frosty.
Po coś sie walczy w wojnach, zeby cos znaczyc na serwerze zeby móc wiecej niz jakis szary gracz ktory czeka w kolejce 8h zeby wbic sie na 2h na frosty.
Dokładnie.
psyhopatka
10-11-2008, 08:47
Trochę go żal.
Ale co jak co knight z pieniędzmi niema problemów;p
golonkamatu
10-11-2008, 08:59
W sumie na forterze są 2 frakcje - brazylia, wenezuela i te inne (gildia supremacy) no i egipcjanie czyli gildia rampage i tam jest troche mexico też.
Madejoski
10-11-2008, 12:00
Żeby wbić na frosty trzeba mieć pacc czyli nie trzeba czekać w durnej kolejce ... ;]
Co do filmu to totalny Pro Żal
ZapodajMuze
10-11-2008, 12:08
Gorzej, jak Ci się wbije na resp 150 rp i albo schodzisz albo dead ; ]
Naucz se jednego i w tibi i w zyciu . Splacaj wszystkie dlugi. Jak ktos cie probowal zabic to zbierz kolegow i tez sproboj , jak ktos ci ukradl 1kk to niech ci odplaci w aolach i blessach . Nie boj sie odrabiac expa i bedzie wszystko git i nie bedzie cie kazdy jezdzil ze grasz na non pvp.
Żeby wbić na frosty trzeba mieć pacc czyli nie trzeba czekać w durnej kolejce ... ;]
Mu nie chodzi o kolejki podczas logowania ;)
Co do filmu to totalny Pro Żal
Nie mogłem się powstrzymać.
BUhauhauhauihauihauhqauhauhauiahuiahuahu.
Tu chodzi o zajmowanie respa. Czyli np:
Siedzi taki Edek[90ED] na frostach (SAM) przychodzi jakiś Franek (150RP) i pyta się jak długo jeszcze owy Edek będzie siedział na respie. Nasz kochany Edek odpowiada, że 8h także rozwścieczony Franek musi stanąć w kolejce(w tym wypadku musi czekać 8h) aby wejść na frosty po Edku. A po naszym Franeczku są inni i to właśnie nazywane jest KOLEJKĄ.
PS: Ja to mam nasrane w głowie ; o xD
@down
Kiepek :* Kiedy pijemy?:>
Pozdrawiam
Cery.
Nie mogłem się powstrzymać.
BUhauhauhauihauihauhqauhauhauiahuiahuahu.
Tu chodzi o zajmowanie respa. Czyli np:
Siedzi taki Edek[90ED] na frostach (SAM) przychodzi jakiś Franek (150RP) i pyta się jak długo jeszcze owy Edek będzie siedział na respie. Nasz kochany Edek odpowiada, że 8h także rozwścieczony Franek musi stanąć w kolejce(w tym wypadku musi czekać 8h) aby wejść na frosty po Edku. A po naszym Franeczku są inni i to właśnie nazywane jest KOLEJKĄ.
PS: Ja to mam nasrane w głowie ; o xD
@down
Kiepek :* Kiedy pijemy?:>
Pozdrawiam
Cery.
+dodatek
a nie jak na non-pvp 10 osób biegających po jednym expowisku (widoczne zwłaszcza na expowiskach dla nizszych lvli)
wyobrażacie sobie 10 Franków i Edków biegających na frostach?
Naucz se jednego i w tibi i w zyciu . Splacaj wszystkie dlugi. Jak ktos cie probowal zabic to zbierz kolegow i tez sproboj , jak ktos ci ukradl 1kk to niech ci odplaci w aolach i blessach . Nie boj sie odrabiac expa i bedzie wszystko git i nie bedzie cie kazdy jezdzil ze grasz na non pvp.
Z tego co widze to ty jestes łanabi pvp masta, i tylko ty probujesz jechac ludzi grajacych na npvp, jak juz ktos zauwazyl w innym temacie coraz gorzej ci to wychodzi.:<
No, ale gdyby nie bylo takich jak ty na tym forum to by bylo nudno, wiec nadal rob swoje.
Btw, na tym filmiku widzimy 170 ek z bardzo wielkimi umiejetnosciami, wiec to oznacza ze wszyscy z pvp sa takimi "lamusami bez jaj"? Moze od dzisiaj powinienem sobie walnac do podpisu tekst "najwiekszy blad cipsoftu? Stworzenie serverow pvp", a pod kazdym filmikiem z pvp pisac posty w stylu "pvp - didynt chapenet"?
+dodatek
a nie jak na non-pvp 10 osób biegających po jednym expowisku (widoczne zwłaszcza na expowiskach dla nizszych lvli)
wyobrażacie sobie 10 Franków i Edków biegających na frostach?
I to tez jest piekne na pvp, expowiska ktore na luzie moga "wyzywic" kilku wyglodnialych tibijczykow sa zajmowane przez jednego ktory powie "spjerdalaj stont ja tu chuncem 15h jak nie to hunded".
@UP
Jak podoba Ci sie expienie na frostach w 10 osob i miec marne ~70k/h expa to smialo, ja wole expic sam na np. prawej stronie i miec 300k/h
Hmmm ja np gdybym wbil 150 lvl na candi i jakis lamus by mi biegal po expowisku .. i kilikajac na niego prawym attack zobaczyl "Jebnij Ty sie w czolo" czy nie wiem co tam na non pvp pisza to bym sie jeszcze raz zastanowil po co wbijalem ten 150 lvl
Ciekawi mnie to czemu nie zrobil levitate:)
ZapodajMuze
18-11-2008, 12:09
Z tego co widze to ty jestes łanabi pvp masta, i tylko ty probujesz jechac ludzi grajacych na npvp, jak juz ktos zauwazyl w innym temacie coraz gorzej ci to wychodzi.:<
No, ale gdyby nie bylo takich jak ty na tym forum to by bylo nudno, wiec nadal rob swoje.
Btw, na tym filmiku widzimy 170 ek z bardzo wielkimi umiejetnosciami, wiec to oznacza ze wszyscy z pvp sa takimi "lamusami bez jaj"? Moze od dzisiaj powinienem sobie walnac do podpisu tekst "najwiekszy blad cipsoftu? Stworzenie serverow pvp", a pod kazdym filmikiem z pvp pisac posty w stylu "pvp - didynt chapenet"?
Sluchaj mnie leszczu , w najblizszym czasie kupuje tibiecam i odrazu mowie ze tylko bede grac na elorze (eloth.mine.nu) i ci pokaze co to jest pvp a pozniej mnie od wannabe wyzywaj smieciu . Idz na non-pvp lamic z 949-oma osobami .
I to tez jest piekne na pvp, expowiska ktore na luzie moga "wyzywic" kilku wyglodnialych tibijczykow sa zajmowane przez jednego ktory powie "spjerdalaj stont ja tu chuncem 15h jak nie to hunded".
To widze ze lubiany jestes , jezeli to nie jest czlowiek z panujacej gildi na serwie to tego samego dnia z 15 osobami po niego wpadam .
Mydelniczek
18-11-2008, 12:43
@Up
A jeśli jest, to co zrobisz? :) NIC
@Zapodaj~
Te, a może wbijesz z nami na hopto?
7.6
@edit
Kiedy chcesz, ja tam jestem prawie codziennie :^)
.
jezeli to nie jest czlowiek z panujacej gildi na serwie to tego samego dnia z 15 osobami po niego wpadam .
A potem okazuje się że to znajomy kogoś z panującej gildi i cię ubijają, albo poprostu się skarży a oni mają powód by zrobić na tobie PA.
I co wtedy, wiejesz do depo wrzeszcząc "This is madness!".
Tak jest na serverach pvp z panującymi gildiami. Zresztą ja nie słyszałem o servach pvp bez panującej gildi.
Kiedyś jak grałem na Isarze to Del'toro było git. Ale to było na 7.6 i przed.
ZapodajMuze
18-11-2008, 13:16
@Zapodaj~
Te, a może wbijesz z nami na hopto?
7.6
Kiedy <znaczki>?
@up
to jest wojna openki i wszystko co najpieknijesze w tibi.
@hopto
wbije na hopto tylko sie trzeba jakos umowic i odrazu mowie jak to ma byc 15 osobowa grupa to nie ma nawet po co .
Mydelniczek
18-11-2008, 19:18
@Up
Sendnij gg na pw i sie zgadamy~
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.