Pokaż pełną wersje : tworzenie a użycie run
sueroski
10-11-2008, 11:12
Na tibia.pl nie wiem jak rozróżnić czary runicze w których możemy robić daną runę a czarów runiczych w których możemy używać danej runy. np. Positon Field możemy tworzyć czy używać? Jak to rozróżnić?
Na tibia.pl nie wiem jak rozróżnić czary runicze w których możemy robić daną runę a czarów runiczych w których możemy używać danej runy. np. Positon Field możemy tworzyć czy używać? Jak to rozróżnić?
tworzyć ją można daną profesją napisaną obok czaru, używać tej runy można wszystkimi profesjami od lvl na którym określona profesja/profesje tworzą tą runę. Musisz mieć jednak wymagany m lvl
tworzyć ją można daną profesją napisaną obok czaru, używać tej runy można wszystkimi profesjami od lvl na którym określona profesja/profesje tworzą tą runę. Musisz mieć jednak wymagany m lvl
Chyba nie zrozumiałeś autora.
@topic
Przy czarach spontanicznych, czyli takich, których się używa od razu jest gif przedstawiający animację leczenia. Dodatkowo, gdy klikniesz w jakiś czar, to w opisie jest informacja o tym, czy jest on spontaniczny, czy runiczny.
LookamZzaRogu
10-11-2008, 12:14
1) Poison field, a nie positon field.
2) Możemy tworzyć i używać (Jak stworzysz runy odpowiednim zaklęciem, możesz je użyć. Nie ma osobnych czarów na używanie runów.).
3) Tworzyć danego runa może podana na stronie profesja, zaś używać może każdy, z tym że musi mieć taki lvl jak do tworzenia i mlvl taki, który jest podany na stronie.
sueroski
10-11-2008, 12:15
aha czyli sorcem mogę Poison field
Dzięki :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.