Pokaż pełną wersje : Kogo mam wybrać .?
Zwracam się do was z takim pytaniem . Dzisiaj mam zamiar kupić pacca ale nie moge się zdecydować kim bede grał . :( :
Posiadam:
- knighta 52 lvl skille : 69/68 [5 m lvl ](Elite)
- palladyna 25 lvl skille : 59/45 [ 8 m lvl ] (brak promocji)
- sorcerera 25 lvl [ 26 m lvl ] (Master)
- druida 28 lvl [ 30 m lvl ] (Elder)
Prosze doradźcie mi coś .
Z góry dzięki .B)
Pozdro ;)
Zamiast radzić się użytkowników tego forum, powinieneś sam sprawdzić, którą profesją najlepiej ci się gra, bo o tym tylko ty wiesz najlepiej!
@all down
Nie rozumiem was. Po co męczycie go swoimi sugestiami? Wiem, że on o to prosi, ale nic mu nie da to, że wszyscy użytkownicy tego forum będą mu pisać jaką oni wolą profesją grać, co więcej, przysporzy mu tylko więcej problemów dotyczących wyboru profesji. Wy mu teraz bardziej utrudniacie sprawę, mimo, że staracie się pomóc.
Moim zdaniem bym grał Drutem ... taka przynajmniej moja opinia. Tylko troche dotrenuj Mlvl zebys juz mial spokoj no i gogo Exp. :D
kokomoko
10-11-2008, 19:57
Nie wiem czym ci się dobrze gra, na twoim miejscu grałbym druidem. Ale to moje zdanie. Sam zdecyduj :P
"Polacy number one" :flaga_pl:
Niezbawiony
10-11-2008, 20:31
ja bym gral najtem bo naj lvl albo pallem ;d
powiedz co bys chcial czy szybko expic jednak myslec na jakie potwory chodzic zeby waste nie bylo czy wolisz bic do 100lvl malpy, lizardy itp jednak nie martwic sie o kase czy moze miec dosc szybki exp bez waste i czasami sobie pohuncic cos z waste? rowniez napisz ile masz kasy i czy juz caly czas masz zamiar kupowac pacc bedzie latwiej
druida weź, jest ciekawy a jak kupujesz pacc to lepiej wykorzystasz go grając drutem niż grając kiną.
Mam :
bright sworda
knight armor
demon shielda
plate legi
dark helmet
crocodil boots i troche jakiegos loota i kaski ze 5 k w dp .
No i zabawy tez bym troche chcial a nie cały czas monotomnie oczywiście :D
GargoinX
11-11-2008, 00:12
To polecam znajomych.
Ja proponuje ci tak, weź sobie ktoraś z postaci mag/druid i nią wbijaj level, a knightem zbieraj kase dla maga/druida w zaleznosci od postaci ktora bys wybral.
erranero
11-11-2008, 09:21
zalezy jak lubisz grac ale jak pacc to zdecydowanie ed ... robisz icicle i zbijasz konkretne miliony :D
tylko cierpliwosci
Pozdro
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.