PDA

Pokaż pełną wersje : Postman Quest. Problem!

danielsoft
10-11-2008, 16:03
Witam!

Jestem w trakcie XI misji w postman quest. Mój problem polega na rozmowie z psem króla tibianusa. Otóż pies odpowiada mi inaczej niż w spoiretach. Na pierwsze pytanie odpowiada Woof, następnie obojętnie co nie powiem odpowiedź brzmi Grrrr... Podczas pierwszej rozmowy z nim mogli zobaczyć mnie strażnicy jeśli jest to ważna, natomiast podczas późniejszych rozmów byłem poza ich polem widzenia. Zamieszcze jeszcze to co pisze w zakładce quest:

You found out Noodle's most hated odor. Go back to Kevin and tell him whether it was moldy cheese, a piece of fur or a banana skin.

Bardzo proszę o szybką pomoc gdyż jutro kończy mi się pacc.

Pozdrawiam

Aldona
10-11-2008, 16:46
Prawdopodobnie nie zabrałeś ze sobą: moody cheese, dirty fur, banana skin.
Musisz mieć te przedmioty w plecaku żeby pies miał co wąchać.

danielsoft
10-11-2008, 16:53
Mam potrzebne przedmioty

Kurczakos
10-11-2008, 17:15
Daj mu kość to może Cię polubi.

danielsoft
10-11-2008, 21:57
Czy mógłby tu ktoś na powarznie potraktować mój problem. Nie potrafię na google znaleść na to odpowiedzi.

Michi92
10-11-2008, 22:25
miałem to samo. Wszystko jest dobrze pies może tak odpowiedzieć:) wracaj do Kevina

Piotrek Marycha
10-11-2008, 23:11
Zamieszcze jeszcze to co pisze w zakładce quest:

You found out Noodle's most hated odor. Go back to Kevin and tell him whether it was moldy cheese, a piece of fur or a banana skin.

jeżeli grasz w anglojęzyczną gre to wypadałoby znac podstawy tego języka

Egon_Abus
11-11-2008, 02:42

Czyli: "Dowiedziałeś się, jakiego zapachu najbardziej nienawidzi Noodle's. Wróć do Kevina i powiedz mu czy to był ser, futro czy skórka banana."
Nawet jak nie znasz języka to wypadałoby się wysilić i zajrzeć do słownika, hm?
Enjoy!