Pokaż pełną wersje : Kolejka - dobrze czy zle
Master Sorcerer
15-12-2004, 17:11
HIHO!
Jak myslicie czy kolejka ma sens?
Niektorzy mowia ze loguja sie godzinami (jak ja wlasnie wybija jakies 1:20 od rozpoczecia), ale z drugiej strony nie uzwa sie makro.
Moim zdaniem bez kolejki bylo lepiej co wy na to?
MOWIE ZDECYDOWANIE "NIE" KOLEJCE!!!!! Wbijalem sie ponad godzine, co pprzy starym systemie zajmowalo max 20 minut (bez tibia login itp.) X(
TIBIAN QUE SUCKSSS !!! ona jest poprostu do dupy !!! o wiele szybciej sie logowalem wpisujac normalnie.. !! a teraz co 2 minuty przesuwam sie o 3 osoby a przedemna jest jeszcze 200 innych.. normalnie.....(@*#&^(*@^.. Tyle powiem !! X( X( X( X( X(
Grey field
15-12-2004, 17:19
Zgadzam sie z poprzednikami...
Cipy chca chyba doprowadzic do tego albo ludzie masowo kupowali pacca i postanowili wprowadzci kolejke tylko ze przez to czesc ludzi moze zrezygnowac z tibi.Cale szczescie ze mam pacca :P
Naarshad
15-12-2004, 17:21
Moim zdaniem kolejka ma pewne wady ale ogólnie dobrze że ją wprowadzili.
Przynajmniej nie trzeba bedzie w weekendy czekac 10 minut aby zaladowala ci sie "character list" ;)
Master Sorcerer
15-12-2004, 17:22
HIHO!
myslalem ze bedziecie takiego samego zdania jak ja mamy sie tylko rano logowac ta kolejka jest poprostu BEZ SERA! Pomyslcie jezeli ktos gra na drugim koncu swita ten ma fajnie wlazi kiedy my spimy czyli jak JEST PUSTO! JA DZIEKUJE ZA TAKIE COS!
Grey field
15-12-2004, 17:37
Do Doopy ta kolejka dopiero co sie zalogowalem po 52 minutach czekania i jeszcze pk mnie dorwal -.-' wylogowywuje sie probuje logowac a tu ze jestem 459 w kolejce wielkie thx ale CIPy chyba chca sklonic wszystkich do kupienia pacca. wogole bezstresowo zalogowac sie mozna tylko do godziny ~14 a rzadko kto konczy tak wczesnie szkole -.-' kolejka suxx
Kuzwa... to jakas PARANOJA !! nie porozumienie jakies.. 150 osob przedemna a co 2 minuty o jedna osobe sie przesuwam.... Nosz.... Idz Pan W ...... X( z takim systemem kolejki....OmGosh... X(
Edit.. ::
Widze Trza Zaczac Dzialac Przeciwko Tibian Que ! .. Ide Postawic Posta Na Forum Tibia.com ... X(
Master Sorcerer
15-12-2004, 17:42
HIHO!
...
Loguje sie od ok. 2 godzin!
Kolejka przesuwa sie o 1 co 2,5 minuty a ja jestem 50!
Pozwolicie ze juz nic nie powiem bo lapie mnie nerwic i chyba z*****e tych j******h CIPOW!!!!!!!!!!!
Stop kolejka traca tylko graczy jestem ciekaw ile ludzi dzisiaj przestalo grac w tibie
Coz.. Post Juz Jest.. Ja Napisalem chyba ostatni.. jako " Sarazu the Druid " .. poprostu.. WPISUJCIE SIE CHLOPAKI !!!!!!!!! moze dotrze to do cipow !! X( X(
A Oto Link ::
CLICK :: Waiting List Sucks !!! Wpisujcie sie Chlopaki i Dziewczyny Jezeli Jestescie Przeciw ! (http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&postid=4485163#post4485163)
Vanhelsen
15-12-2004, 18:03
Wy chyba macie pecha, ja sie wbijam tak:
400+ (4min reloginu)
300 (4min reloginy)
150 (3 min reloginu)
90 (40 sek reloginu)
70 (40 sek reloginu)
50 (30 sek reloginu)
45 (30 sek)
40 (30sek)
35 (30sek)
30 (20sek)
25 (20sek)
20 (15 sek)
16
14
12
10
7
6
4
2
Your last wisit in tibia...
i tak za każdym razem, jest to około 20-25 min, I ja jestem leń i niechce mi sie za każdym razem pisać acc i passa
Mi osobiście kolejka nie przeszkadza.
Wracam sobie ze szkoły, nastawiam kolejkę i idę do lekcji i uczę się. Gdy już skończyłem idę do komputera i postać wbita.
BTW: I tak nic nie zdziałacie u CIPów, dopiero co wprowadzili to i tego nie zmienią.
z***ali ta kolejk kto sie wbije na nova bez paca jest master lugje sie 3h
Wy chyba macie pecha, ja sie wbijam tak:
400+ (4min reloginu)
300 (4min reloginy)
150 (3 min reloginu)
90 (40 sek reloginu)
70 (40 sek reloginu)
50 (30 sek reloginu)
45 (30 sek)
40 (30sek)
35 (30sek)
30 (20sek)
25 (20sek)
20 (15 sek)
16
14
12
10
7
6
4
2
Your last wisit in tibia...
i tak za każdym razem, jest to około 20-25 min, I ja jestem leń i niechce mi sie za każdym razem pisać acc i passa
No To Gosciu Fajnie Masz... Na Securze Niestety Tak Gladko Nie Idzie..Teraz Juz Od 10 Min. Stoje Caly Czas Na Miejscu 41 X( X( X(
Angel of Death
15-12-2004, 18:12
Co to do cholery ma być !!! X( Przed chwilą próbuje sie zalogować jestem 42 potem 16 -> 8> i pierwszy już z 15 minut jestem 1 i 2 razy miałem conection time out !!
Ja P.i.e.r.d.o.l.e co za queue jush 17 bylem a tu nagle 52 jestem i sie w****iłem quit i nara mam dosc z tym szajsem niech sobie tym doope podetrą
Vanhelsen
15-12-2004, 18:16
Ja P.i.e.r.d.o.l.e co za queue jush 17 bylem a tu nagle 52 jestem i sie w****iłem quit i nara mam dosc z tym szajsem niech sobie tym doope podetrąJakoś ci niewierze, teraz ponoć nieda się cofnąć w kolejce...
.. Racja cofnac sie nieda.. ale mozna stac w miejscu tak jak ja juz od 20 je**** minut..... X( X( X( X(
Sir Patologia
15-12-2004, 18:28
Wedugł mnie kolejka jest idealnym rozwiązaniem oto moje argumenty:
1)Koniec z oszustami z Tibia Proxy. Nurtowało cię to że inny są n00bami i używają cheat'ów.
2)Nie musisz czekać, wchodze tak ok. 15-25 min i ani razu nie miałem Timeout.
3)Wreszcie nie bezie na Allegro.pl tych n00bowskich aukcji typu "Pacc za 5 zł"
a w treści "to jest program którzy stworzył mój dziadek z Kanady"
4)Właśnie miałem wywaliło z kolejki, na początku już wchodzi w krew, a tu daje ponownie i te same miejsce w kolejce:D
5) WSZYSTKO Z TEGO UPATDE JEST BOSKIE WIĘC I TO!!!
Angel of Death
15-12-2004, 18:33
Nie no to jest przegięcie jestem z 5 minut 1 (jakoś mi to śmierdzi bo 20 minut temu zacząłem sie logowac i prawie odrazu byłem 1, i mój kolega mówi ze tez jest 1) No dobra więc jestem 1 z 5 minut potem wyskakuje too many players on line please try again leter i musze znowu wklepać acc i passy , co prawda dalej jestem 1 ale cos tu jest zje.bane X(
slimaczek
15-12-2004, 18:42
Mi tam nie przeszkadza.. co prawda ja gram na samerze, i teraz wszedlem na kolejke to bylem na 70 miejscu i w 20 minut zeszlem do 16.. teraz co 13 sec reconnect jeszcze za jakies 5 minut powinienem grać
P.S. Dostałem neostrade :P
Eeee tam...głupoty gadacie ; P
Tu jest lepiej w porówananiu do ts, czyż nie?
Mnie się tam podoba ^^
Unlucky Luke
15-12-2004, 18:46
Jest to jak najbardziej ZŁE! Tibia waiting list mówimy NIE!
dobrze jest ! i tak ma być ! :D nie chce mi sie pisać więcej bo gram
w każdym razie kolejka ruleZZZ! koniec z oszustami !
Dwimenor
15-12-2004, 19:00
Jestem ZA kolejką. Wpisujesz raz passy i masz spokuj. Przy 300 graczach w kolejce loguje mnie po jakiś 15 minutach. Zobaczcie jaka oszczędność klawiatury:D.
Oczywiśćie przed tym logowałem się w 5-10 minut, ale mi tam to wisi. 10 minut różnicy nie robi żadnej różnicy. Ludzie robią z igły widły, bo nie mogą się logować przez Porxy albo inne duperele.
A jak masz disconected albo coś takiego to już winna twojego łącza(tak samo jak lagi/kiki)
Mogles sie wysilic i zalozyc sonde ;]
Ghost Nieudany
15-12-2004, 19:10
A moim zdaniem kolejka jest dobrym rozwiązaniem.
Uważałem ją za shit w czasie testa, ale teraz się poluzowało i można wbić się w 15-20 minut na Chimerę, Valorię, Infernę czy Pacerę. Zwykle ląduję na 150 miejscu.
Master Sorcerer
15-12-2004, 19:22
HIHO!
Wedugł mnie kolejka jest idealnym rozwiązaniem oto moje argumenty:
1)Koniec z oszustami z Tibia Proxy. Nurtowało cię to że inny są n00bami i używają cheat'ów.
2)Nie musisz czekać, wchodze tak ok. 15-25 min i ani razu nie miałem Timeout.
3)Wreszcie nie bezie na Allegro.pl tych n00bowskich aukcji typu "Pacc za 5 zł"
a w treści "to jest program którzy stworzył mój dziadek z Kanady"
4)Właśnie miałem wywaliło z kolejki, na początku już wchodzi w krew, a tu daje ponownie i te same miejsce w kolejce:D
5) WSZYSTKO Z TEGO UPATDE JEST BOSKIE WIĘC I TO!!!
O ile widze w twoim podpisie jestes z ameryki (druga polowa swiata) i wiesz co ci powiem mu tu sie J*****y zeby wejsc?!?!?! Ja gram na ANTICE i juz nie wiem co ma robic?!?!?!
Mi tam kolejka aż tak nie przeszkadza, bo przecież można w tym czasie przeglądać forum (co właśnie robie :D ) a pozatym to i tak niedługo bende miał PACC'a (kasa wysłana). Ponadto mógłbyś założyć sonde
$corcerer
15-12-2004, 20:37
@Master Sorcerer
edytuj posty
@temat
No i dobrze że kolejka jest. Działa tak jak Wieszok mówi- 0 problemów. Wpisuje passy raz i czekam cały czas :D Zero męczenia palców, wkurzania sie itd, pozatym nareszcie wszyscy cziterzy mogą sobie wsadzić TibieProxy gleboko w d**e.
Mi sie kolejka badzo podoba koniec z wpisywaniem hassla i acc co 10 sekund . Raz sie wklepie i mozna sobie spokojnie czekac. A te 20 czy 15 minut juz mozna poczekac jak sie ma zamiar grac kolo 2 godzinek.
jestes hardcore to zaloguj sie na novol bez paca o 16 logowalem sie od 16 do 20 i nic X( X( X( X( X( X(
Zgadzam sie. Kolejka to jakiś niedoskonały klon proxy(wiem wiem nielegalne) ((ale jednak lepiej działało)). Nie ma szans sie zalogować teraz na przykład o 17 godzinie. Poza tym przedtem sie wpisywało i juz(mowie o proxy) ...a teraz to 3...2....1.....i kurde znowu nic, pomimo iz od 40 minut jestem 1 w kolejce no dziekuje bardzo.. nie chce zostać paranoikiem z depresją maniakalną. Zawiodłem sie , bo nie ukrywam ze była to zmiana na która najbardziej czekałem .
Już szybciej trwa kopiowanie/wklejanie niż z pomocą tej kolejki :(
No lepiej bylo bez kolejki. Teraz to trwa dluzej, loguje sie 2h!!!! :[
Zbyniek22
16-12-2004, 14:54
kolejka jest do dupy!!!!!!! logowalem sie 3 h a potem wyskoczyl blad
:(:( i lipka
Chce sie zalogowac na Nowa juz od godziny. "Mój szcześliwy numerek" na początek to 72,a po 30 minutach bylem 21. Po 45 minutach jestem 12, a przez cały czas musiałem wpisywać 3 x. Jaki bedzie upłynie czas zanim bede na 1 miejscu? Ups ..... pomyliło mi sie z zagadkami :) Nie no poważnie...wie ktoś jak działa ten fuckin shit rewolution of update? Czy jak kogos zabiją w grze -to idzie na koniec kolejki? Czy moje złudzenia , ze pre do przodu to tylko "go away" innych graczy, którzy zniecierpliwieni rezygnują. Przecież jest limit 850. Ja sie poddaje ide po piwo. :D
Jakubxxx
16-12-2004, 15:06
Kolejka to najwiekszy shit jaki widzialem w tibi!!! Czekam 1/2 godziny bo mam ip adress blocket, wreszcie mija i jestem 150. Mysle sobie nie jest zle. W koncu doczekalem sie i co? Nastepny ip adress blocket. ZNIESC TO!!!!!
Ja wole dawne logowanie. Zawsze cierpliwy byłem i problemów nie miałem. Mój rekord zalogowania to na Julera przy 860 osobach! I też nie używałem żadnych Tibi Login, Proxy i innych keyloggerów :D
rasielin
16-12-2004, 15:48
kolejka to syf... jestem 1 na liście i przez 30 minut tak jest 1,1,1,1,1,1 cały czas pierwszy i nie moge sie lognąć czasem... :/
Aschitaka
16-12-2004, 15:53
Odkąd wszedł update ani razu się nie zalogowałem:D chodź w czoraj byłem bliski przez prawie godzine byłem pierwszy no ale Nova jest serwerem moim zdaniem przeludniona.... kolejka się może sprawdza na nowych niemal pustych serwach ale na starych kompletne dno i klapa, wejscie po 14 graniczy z cudem ;(
Blind Guardian
16-12-2004, 15:56
System queue jest do chrzanu... zmuszanie ludzi do kupowania pacc za nieziemskie pieniadze (jak dla mnie). Niedlugo moze bedzie tak, ze tylko pacc beda grac w tibie. Ale jest tez optymistyczna prognoza ^^. Moze CiPy zniosa kolejke bo wg mnie ma duzo errorow.
Na swiatach ePvP czy PvP z logowaniem powinny byc male problemy. Ale ja gram na Calmerze i loguje sie srednio 1,5h. Do tego mam brata i jakbysmy sie zmieniali na kompie co 2h to...uuuu. Delikatnie mowiac: c***nia z grzybnia jest...
RACJA!!! Najpierw uzależniają teraz utrudniają gre......Czy wogóle mamy jakieś szanse na zniesienie kolejki??:(::(:(:(;(;(;(
Mi kolejka się podoba. Włączę logowanie, poczytam forum, posurfuje po necie, zjem obiad czy co tam jeszcze i po jakimś czasie zagram. Przecież nie muszę się cały czas patrzeć na ten licznik. A wcześniej trzeba było przez ten czas siedzieć i łamać palce z myślą "czy dziś się zaloguję?". Daje to też równe szanse, Tibio-proxerom i zwykłym graczom. Niepokoją mnie jedynie zgłaszane błędy, osobiście takich nie doświadczyłem i mam nadzieję, że tutaj wszystko zostanie jak jest (nie będę miał błędów). A to, że licznik stoi w miejscu to nie wina kolejki tylko graczy :) - to oni nie giną i nie wylogowują się (poproście jakiegoś kumpla wtedy, aby zrobił mass-kill :D ).
Mi kolejka się podoba. Włączę logowanie, poczytam forum, posurfuje po necie, zjem obiad czy co tam jeszcze i po jakimś czasie zagram. Przecież nie muszę się cały czas patrzeć na ten licznik. A wcześniej trzeba było przez ten czas siedzieć i łamać palce z myślą "czy dziś się zaloguję?". Daje to też równe szanse, Tibio-proxerom i zwykłym graczom. Niepokoją mnie jedynie zgłaszane błędy, osobiście takich nie doświadczyłem i mam nadzieję, że tutaj wszystko zostanie jak jest (nie będę miał błędów). A to, że licznik stoi w miejscu to nie wina kolejki tylko graczy :) - to oni nie giną i nie wylogowują się (poproście jakiegoś kumpla wtedy, aby zrobił mass-kill :D ).
Popieram całym sercem. Oprócz tego, że można być pierwszym przez kilka minut =]. Ale przynakmniej rzadziej gram i mniej siedzę przy kompie po szkole [uczę się O_o]
Longinus
27-12-2004, 12:34
Hmmm. Jakby przeliczyć wszystko to raczej wychodzi na--tak, lecz powinni troszke udoskolalić system :) bowiem za dużo czasu trwa ten "skok" z np. 10 miejsca na np. 5 :( :( ... Ale ogołem jest to dobry pomysł i wdodatku (choć z malutkim niedociągnięciem) dobrze wcielony w tibie :] ...
Pozdrawiam.
No to lol.... gram na Dan00bi niby serwer przeludniony (strasznie duzo polaków :( ) a mimo ze zalozmy dzisiaj o 15.00 chcialem sie zalogowac to pisalo ze jestem 256 w kolejce -.- a jednak juz po okło 20 minutach mnie zalogowało. Poza tym jak czekam w kolejce to sobie forum czytam i nie mam problemu :)
Zindahjira
27-12-2004, 23:23
Greetings!!
@Aston
Popieram całym sercem :)
Ja gram na Antice i dla mnie problemu nie ma. I tak chodzę na wykłady wieczorowo więc gram z rana. A na wieczór się umówiłem z siostrą w ten sposób, że godzinę przed moim przyjazdem loguje mnie i jak wrócę to zdążę się wykąpać, zjeść kolację i przejrzeć szybko forum i następnie "Witajcie Tibianie" :)
Powodzenia na polowaniu życzę.
Atak to mama pacc - mi sie podoba
Kolejka jest beznadziejna. Z jednej storny ten system jest sprawiedliwy, ale teraz nie jestem w stanie zalogowac sie na Arcanie, ani na zadna z moich faccowych postaci. Jest 3:04, a ja stoje caly czas na 38 miejscu w kolejce na Arcanie. Przed powstaniem tego systemu kiedy nie moglem sie zalogowac, to dawalem sobie spokoj i nie tracilem czasu. Albo tez logowalem sie po 10-15 minutach. A teraz czekam po 4 godziny, a kiedy sie juz zaloguje, musze wylaczac komputer.
blebleble
28-12-2004, 03:08
Ja gram na Pythera i o kazdej porze wbijam sie bez kolejki (bez pacc) i to mnie cieszy. Leczy gdy spojrze na mojego brata ktory gra na Eterni o 15.00 jest 40 w kolejce to mi sie plakac chce 8o
Wbijam się na Arcanię jakieś 4-5 godzin, w tym od 40 minut jestem pierwszy w kolejce i niedługo muszę kończyć . Pozdro...
next great sorcerer
28-12-2004, 15:15
mam pacc wiec mnie to z groy na dol, ale czy wy macie jakas manie? nie bede cytowal ale to sa tendencje maniakelne... jak nastepnym razem starsi powiedza ze "ja" jestem uzalezniony to chyba pokaze im ten temat... Stres jak... zbadajcie sie, a potem piszcie, moim zdaniem( z testa) kolejka rulezzzzzzzz.
no z jednej strony kolejka jest bezsensu ale jednak jest to jakas sprawiedliwosc ja stoje srednio w kolejce 30 minut i pozniej śmigam:>
Przed powstaniem tego systemu kiedy nie moglem sie zalogowac, to dawalem sobie spokoj i nie tracilem czasu.
No teraz też możesz dac sobie spokój. U mnie różnica jest taka:
Wcześniej siedziałem przed komputerem i wklepywałem ciągle te same hasło, nic w tym czasie nie mogłem robić. Do tego nie miałem pewności, że się zaloguję. W takim przypadku po prostu traciłem czas który mogłem wykorzystać na pouczenie się, obejrzenie telewizji, czy zrobienie czegoś pożytecznego.
Teraz mogę się oderwać i porobić to o czym juz wspomniałem. Wystarczy co jakiś czas spojrzeć na licznik, nikt nie każe czekać ze wzrokiem w liczniku. A do problemów z zaludnionymi serwerami, nie doświadczam, ale myślę, że świerzo po przyjściu do domu można włączyć logowanie, nie ważne, że nie chce się póki co grać. Potem gdy się już zalogujemy to zależnie od tego czy się chce czy nie można grać, albo się wylogować, aby mi zwolnić miejsce ;).
Błędy, niestety występują i często bywa, że coś świerzo wprowadzonego nie jest wolne od błędów. Jednak myślę, że CIP-Soft je naprawi.
zgadzam sie dawniej bylo ***owo wpisywac tak ciongle nr i haslo i jeszcze nie widomo bylo czy cie wzuci a tu z kolejkom jest za***iscie czekam najduzej 30 min a bez kolejki to sie wijalem 30 min i tak mnie nie zalogowalo a wlonczysz sobie kolejke i nie musisz siedziec przed kompem tylko wyjdz se do kolegi albo do wyjdz z psem i przyjdziesz jusz bedziesz w grze
Moim zdaniem kolejka jest do kitu, popatrzcie: mam pacc, gram sobie spokojnie, expie,jest niedziela, wieczorem, na serverze 860 osób, w kolejsce jest ponad 200 osób, nagle mass kick-- osoby z kolejki wchodza na server, potem loguja sie pacc i na servie jest 950 osób co za sobą idzie przeciązenie servera i znowu mass kick i tak w kółko, :( gram na Novej i tam często tak siędzieje.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.