Pokaż pełn± wersje : Jak kupic runy
Lord Tasar
06-12-2003, 23:13
Jak prubuje kupic rune sklepikaraka mi mówi że tylko inteligentni mog± kupowac runy dlaczego Lord Tasar 11lvl sorcorer ?(
hi, rune (albo XX runes), yes
Czy mieszkasz w carlil?
Mam dziwne przeczucie, ze tam runy sprzedaje tylko kobietom... 8)
w ab kupuje bez problemu... 8)
smieszny temat
kazdy: kobieta,mezczyzna,inteligentny czy nie :P moze kupowac runy a juz napewno w carlin, gdzie zaopatruje sie ja
Bofedojo
05-01-2004, 09:18
Hmm... gdzie jestes zameldowany i w jakim miescie kupowales runki?Bo ja jak bylem zameldowany w Carlin to jakos nie moglem kupic runek w Ab ,a w Carlin moglem...A napewno poszedles do dobrego sklepu?
szklannka
05-01-2004, 10:05
Oryginalnie dodany przez Lord Tasar
Jak prubuje kupic rune sklepikaraka mi mówi że tylko inteligentni mog± kupowac runy dlaczego Lord Tasar 11lvl sorcorer ?(
jak wejdziesz do sklepiku i przywitasz się z ni± to ona pyta "Wasent your name ( tu wstaw swoje imię)?" ( albo co¶ w tym stylu, nie pamiętam, już dawno nie gram sorcem). Odpowiadasz "yes" i dopiero wtedy możesz kupić runy. To jest taki jej sposób przywitania się z sorcami.
Dr. Omader
07-01-2004, 11:22
Ale np na Outlaw camp sklepikarz obsluguje tylko facetow, takze jak jakas female chce sprzedac scale armory to musi kumpla wysylac bo nie sprzeda.
Temat został całkowicie wyczerpany, obiega trochę nawet od głównego w±tku. Temat uznaje za zamknięty.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.