Pokaż pełną wersje : Internal error. Please try again later.
Internal error. Please try again later.
-Ma ktos cos takiego?, próbuje sie zalogować na postać na tibia.com i nie idzie :/
Chyba coś im sie z***alo z tym update czy cos...
No ja to mam, ale np. godzine wczesniej jak wpisalem jakies imie do szukania i mi sie to pojawialo to albo nie pisalo tych danych postaci, albo nic. Takie troche to dziwne bylo.
Ja mam inny problem. Jak chce dolonczyc do gildii to nie moge. Bo pisze
"Error. No invinited player found" to sie pokazuje jak naciskam na "Join Guild".
A pokolei robie tak: na stronie gildiina samym dole sa pokazane postacie ktore moga wstapic a nizej "Login" to ja na to wlaze pokazuje sie zebym wpisal passy to wpisuje naciskam "OK" i mnie wraca sa strone gildi i pisze na dole "Join Guild" to ja na to wchodze i to badziewie sie wyswietla. Moze wie ktos co sie dzieje? :( :o 8o
Ja mam inny problem. Jak chce dolonczyc do gildii to nie moge. Bo pisze
"Error. No invinited player found" to sie pokazuje jak naciskam na "Join Guild".
A pokolei robie tak: na stronie gildiina samym dole sa pokazane postacie ktore moga wstapic a nizej "Login" to ja na to wlaze pokazuje sie zebym wpisal passy to wpisuje naciskam "OK" i mnie wraca sa strone gildi i pisze na dole "Join Guild" to ja na to wchodze i to badziewie sie wyswietla. Moze wie ktos co sie dzieje? :( :o 8o
Musisz byc zaproszony do gildi, czyli jak bedziesz tam w invitach widzial swoj nick to mozesz dolaczyc do gildi :)
@up, up
tez tak mam ze danych nie wyswietla :/
Ale na dole strony gdzie pisze invinited players widze swoj nick. I dlatego probuje sie zalogowac ito mi sie udaje a potem jak naciskam join guild to mi sie Error wyswietla
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.