zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Durin II

Picum
13-11-2008, 18:11
Witam!
Dzisiaj chcę dodać nawą historię fakową.
Na początku będzie słabo, ale potem się rozwinie. Lokacje na początku też beznadziejne, efekty itp., ale potem będzie coraz lepiej. Fejk jest już prawie skończony, więc nie będę nic robił według waszych rad! Fake jest baaaardzo długi, więc nie spodziewajcie się końca! Nie podam też ile partów itd, bo nie mam na to tyle miejsca :P
A więc zaczynamy

SEZON I

Part1

http://images24.fotosik.pl/295/abf7d8e9db142aee.png (www.fotosik.pl)

http://images26.fotosik.pl/295/9162615ced072eae.png (www.fotosik.pl)

http://images42.fotosik.pl/30/b3330002c139d131.png (www.fotosik.pl)

http://images29.fotosik.pl/294/4d4dfea66b3dceec.png (www.fotosik.pl)

http://images31.fotosik.pl/399/93781dbe0bd89c80.png (www.fotosik.pl)

http://images47.fotosik.pl/30/83c6ad8ba14a503e.png (www.fotosik.pl)

Koniec parta 1
Proszę o niezbyt ostre komenty bo jestem początkujący (mój pierwszy fake story.)

Pacz_knight
13-11-2008, 18:19
Stara trawa/ziemia i kafelki, sklejka krzywa. Powtazajaca sie roslinnosc, staraj sie ja bardziej urozmaicac. O fabule ciezko cokolwiek powiedziec ale jak narazie lezy. Ostatni obrazek jest najgorszy. Niedosc ze pusto tam to te dwarvy poustawiane jeden kolo drugiego... To dziwnie wyglada ;< Pozatym ukladasz zdania w dziwny sposob co mi sie niepodoba.
Jest jeszcze cos, co jak dla mnie jest wogole nielogiczne. Po cholere wladca dwarvow wysyla az tak liczna grupe wojownikow zeby znalezc sprawce napadu. To byla jakas specjalna grupa dwarfow ze teraz musza szukac zabujcy? Nie lepiej wyslac jakiegos najemnika czy cos? o.O Troche to glupie...
Ja tak poza nawiasem proponowalbym temat nasze pierwsze fakei ale to jest to jak nowo nabyty "fakeowiec" ma zapal, rwie sie do robienia fakeow a dupa z tego wychodzi...

Picum
13-11-2008, 18:23
Nowa trawa będzie w następnym parcie. Jeszcze raz mówię, lokacje będą lepsze!

Zasalamel
13-11-2008, 18:24
- Ostatni scr. - Sardynki! (Żart dla myślących)
- Istnieje temat...
- Jak nie masz zamiaru słuchać rad to do ncizego nigdy nei dojdziesz, wiesz?
- A więc: Lokacje sa imho straszne, stara trawa, pustki.
- Stary jest też fireball...
- "Fajny" tytuł...
- Nicki...
- PUSTO KUR*A!

Powiedzmy... Według ocen szkolnych, 1+...

MadziulaX
13-11-2008, 18:27
W ostatnim scr. niepotrzebnie dawałeś każdemu dwarfowi nazwe.
mogles dac 1 na srodku takto nienajgorzej 6/10

Picum
13-11-2008, 18:31
- Ostatni scr. - Sardynki! (Żart dla myślących)
- Istnieje temat...
- Jak nie masz zamiaru słuchać rad to do ncizego nigdy nei dojdziesz, wiesz?
- A więc: Lokacje sa imho straszne, stara trawa, pustki.
- Stary jest też fireball...
- "Fajny" tytuł...
- Nicki...
- PUSTO KUR*A!

Powiedzmy... Według ocen szkolnych, 1+...

Waszych rad użyję do następnych FAKE.
Zaraz pewnie usłyszę: nie! tylko nie następny!
Przedczytalem poradniki i wiem, że mam się nie przejmować.
Komentujcie! Dla mnie to świetna zabawa!

Pacz_knight
13-11-2008, 18:32
To po cholere mamy komentowac skoro tych rad nie uzyjesz? Baka...

MadziulaX
13-11-2008, 18:35
Ja bym radziła najpierw prolog czekać na ocenki
wyciągnąć wnioski z opini
i postarać się zrobić lepsze.
ale niejest najgorzej rób dalej

Didek
13-11-2008, 18:38
Lokacje Mam nadzieję że będą lepsze bo tragedia a co do fabuły niewiem rób dalej ;p

Koper of Drawno
13-11-2008, 18:41
Nie mogłeś ich nazwać po polsku? Przecież nasz język jest taaaaaaki piękny, że mam zawsze pały. Ale nie no, widzę kilka literówek, trawa itp żałosne a outy...No jezu, nie mogłeś ich chociaz troche przerobić ? Odrazu Atak Klonów, zemsta hobbitów. Jak mam ten szjet oceniać- 4/10. Staraj się bo Cię Osama zje.

Shiz.
13-11-2008, 18:48
Grópa rox!

Tibia-Man
13-11-2008, 18:49
Heh dawno mnie nie bylo ale wrocilem choc widze ze tu juz spamu jest wystarczajaco :D;
@topic
To jest twoj pierwszy fejk czy pierwsza historia??
Jak na poczontkujacego nie jest zle chociaz jak juz mowili poprzednicy musisz uzyc nowej trawy (tak wiem ze bedzie w next part), ale kiedy juz jej uzyjesz masz uzywac dodatkow, zeby nie bylo tak pusto jak tu bo to straszne!!!

Ogolnie jest git jak na newbie zobaczymy next party
5/10
Pozdro!!!

@edit
@mikes1(czy jakos tak)
ja tu bylem jak ty jeszcze z gazety na podloge skakales :D

Paciuch
13-11-2008, 19:40
Niedosc ze pusto tam to te dwarvy poustawiane jeden kolo drugiego... To dziwnie wyglada

A może to jest wojsko i stoją w dwu szeregu hę??
Nieźle ci idzie jak na początek, dodaj nowe rzeczy i będzie git.
Czekam na next part 5/10

Mikes1
13-11-2008, 21:11
@Tibia-man
Eee.. Who are you?! O.o

@MadziulaX
"W ostatnim scr. niepotrzebnie dawałeś każdemu dwarfowi nazwe.
mogles dac 1 na srodku takto nienajgorzej 6/10"

Great idea! -,-

@topic
Fake brzydki, wszystkie błędy już zostały wymienione (nie wiem po co skoro i tak ich nie poprawisz O.o).
Ja ci radze zrobić te następne party od nowa jak to dalej ma być takie fuuuj.. ;/

Veruis
13-11-2008, 21:18
Zobaczyłem starą trawę, oczy mi wyszły z orbit i zaprzestałem widzieć dalszą część fake'a; )

Arashel
13-11-2008, 21:23
Witam!
Dzisiaj chcę dodać nawą historię fakową.Niezbyt się cieszymy...

Na początku będzie słabo, ale potem się rozwinie. Każdy tak mówi...

Lokacje na początku też beznadziejne, efekty itp., ale potem będzie coraz lepiej.Czytaj wyżej

Fejk jest już prawie skończony, więc nie będę nic robił według waszych rad! Więc poproś moda aby już ten temat kasował...

Fake jest baaaardzo długi, więc nie spodziewajcie się końca!Szkoda... Liczyłem że upadnie po 2-3 parcie...

Nie podam też ile partów itd, bo nie mam na to tyle miejscaA ja ci gwarantuje że miejsce jest...

A więc zaczynamyA mogło być tak pięknie... <i nie>

@Fake
Lokacje badziewne
Efekty nic...
Outy tym bardziej...
Grópa SuX analfabeto... I się ku*wa nie tłumacz że ty dysleksje/dysgrafie/itp. masz albo piszesz poprawnie albo spier*alaj grać w tibie i
moze juz po tej tygodniowej przygodzie z rooka wyjdziesz...

Didek
13-11-2008, 23:16
@up ty mnie niszczysz xD

Arashel
14-11-2008, 10:21
Hmmmm... Wychowuje/wychowała cię suka (w dosłownym tego słowa znaczeniu), ojcem jest pies, koledzy to kawki i wróble, to one nauczyły cię tak ćwierkać??? Masz 0 kultury osobistej i chociaż znasz się na Fake i nie tylko, to uważam, że jesteś żałosny... idz do terapeuty, albo oddaj się pracy w kamieniołomie. Najlepszym jednak wyjściem będzie przeproszenie psiej mamy i rozpoczęcie wszystkiego od początku...Oczywiście za te słowa postaram się o mocno bolącego warna albo bana...
Bo widzisz, mój brak kultury polega na tym że jeżdżę po ludziach którzy mi podpadli a nie po ich rodzinach...
Wiec kto tu jest bezczelny i niewychowany...

@Fake
Lokacje badziewne
Efekty nic...
Outy tym bardziej...
Grópa SuX analfabeto... I się ku*wa nie tłumacz że ty dysleksje/dysgrafie/itp. masz albo piszesz poprawnie albo spier*alaj grać w tibie i
może już po tej tygodniowej przygodzie z rooka wyjdziesz...

Na początku będzie słabo, ale potem się rozwinie. Lokacje na początku też beznadziejne, efekty itp., ale potem będzie coraz lepiej.Na dodatek jesteś kłamcą...

Fake jest baaaardzo długi, więc nie spodziewajcie się końca!
Właśnie widzę...
Jeden part to 4 SS...
To Moje Fake albo Fake Kalasia miały by z kilka set partów...

Koper of Drawno
14-11-2008, 10:25
Fabuła w sumie nie jest taka zła, ale wszystko się dzieje za szybko ._. A czy te orki nie krzyczą przypadkiem HAKUNAMATATA? A co do Arashela- słuchaj no, czy musisz tak jechać każdego co nie potrafi zrobić takich lokacji,outów czy efektów jak Ty? Myślisz, że jesteś na tym forum jakimś kozakiem, a takie outy czy efekty, które robisz Ty, ja umiałem już kilka lat temu. Przestań tak każego jechać bo dla mnie, to Ty jesteś gównem, które nie potrafi zrobić outfita czy fajnego efekta. A wracając do Fake'a- 6/10.

Paciuch
14-11-2008, 14:12
No..
Poprawiłeś się podoba mi się ognisko, skarbiec i kruki (ten duży najbardziej).
8/10
Arashel one mają więcej niż 4...

Oerciak
14-11-2008, 14:25
Efekty, popracuj nad nimi.
Zmieniłeś tę ohydną trawę, to dobrze.
Historia wydaje się ciekawa, czekam na dalsze części.
I jeszcze jedno, nie orki, a ORKOWIE! Naucz się odmian.
Dawaj 1 part na jeden post, będzie lepiej.
Skarbiec został wykonany średnio.

@Arashel:
Uspokój się chłopcze, nie jesteś żadnym mastah byś każdego bluzgał.
Kultury się naucz, a później wypowiadaj się na tym forum.

@DOWN:
Mógłby też krytykować bez bezsensownego obrażania.
Wybacz, ale my tutaj krytyków z nadętym ego nie tolerujemy.

Glannath
14-11-2008, 14:53
@Koper, Oerta
Dajcie się chłopakowi pobawić w Rippera naszego działu. ktoś zaglądał do "twórczości"? to wie o co loto ; )
Jest zasadnicza różnica między krytyką, a bezsensownym obrażeniem ludzie. Ale mniejsza z tym, nikt tu chyba nie chce kłótni, nie? : D

@topic
;<
Ahh, i autor fake'a też mógłby się trochę kulturą popisać. Arashel tu ma rację - nie jeździ po twojej rodzinie, tylko po tobie.

Zasalamel
14-11-2008, 16:02
Nie kłóćcie się, bo nie ma chyba o co. A
utorze fake, muszę wyrazić swoja opinie nie o fake, ale o tobie - Jesteś dzieckiem, które myśli, że się dowartościowuje jeżdżąc po rodzinach.
Czy byłbyś taki kozak, gdybyś się naszym licealista spokał twarzą w warz i powtórzył byś to, co powiedziałeś na forum? Szczerze wątpię, bał bys się dostać w twarz...
Ale: Czytając o, co Ara~ do Ciebie napisał, postarałem sie postawić w twojej sytuacji i jakoś nie poczułem się brażony, gdyż nigdzie tak naprawde Ciebie nie obraził bezpośrednil To, że masz spier*alać grać w tibię to nie obraza...

A co do fake:
Może cos się poprawia, ale mimo wszystko, z parta na parta mam ochotę się zabić. Chaszcze sa straszne, kruk jeszcze gorszy. Dawno tego nie mówiono, więc :
Drzwi są po lewej. Po twojej lewej, kur*a!

Dziękuję
Suhy.

Mikes1
14-11-2008, 16:03
@Tibia-Man

...jak ty jeszcze z gazety na podloge skakales :D
Suchy tekst...
Może tutaj wcześniej i byłeś ale i tak cię nie znam... Btw. fajny nick O.o

@Reszta
Omfg znowu wracamy do tematu Arashela?!
Nie no ku*wa dajcie spokój...

@Autor topicu
U mnie straciłeś już tyle za te bluzgi (na dodatek z neta O.o), że odechciało mi się oglądać twojego fake'a który IMO nadal ssie. Nara..

Picum
14-11-2008, 16:03
Fabuła w sumie nie jest taka zła, ale wszystko się dzieje za szybko ._. A czy te orki nie krzyczą przypadkiem HAKUNAMATATA? A co do Arashela- słuchaj no, czy musisz tak jechać każdego co nie potrafi zrobić takich lokacji,outów czy efektów jak Ty? Myślisz, że jesteś na tym forum jakimś kozakiem, a takie outy czy efekty, które robisz Ty, ja umiałem już kilka lat temu. Przestań tak każego jechać bo dla mnie, to Ty jesteś gównem, które nie potrafi zrobić outfita czy fajnego efekta. A wracając do Fake'a- 6/10.

Dzięki za wsparcie, właśnie o to mi chodzi :)

Misza
14-11-2008, 16:07
@Koper, Oerta
Dajcie się chłopakowi pobawić w Rippera naszego działu.
Ripper sobie na to zasłużył. Poza tym umiał 'jechać', robił to ze smakiem i zimnym wyrachowaniem. Arashel po prostu rzuca denne teksty i stara się być fajnym,
Jest zasadnicza różnica między krytyką, a bezsensownym obrażeniem ludzie. Ale mniejsza z tym, nikt tu chyba nie chce kłótni, nie? : D
Arashel łączy wszystko. Krytykę z bezsensownym obrażaniem i kłóceniem się. Wychodzi ekstremalnie żałośnie.

@topic: takie sobie. Średniak po prostu. Jedna uwaga.
http://img185.imageshack.us/img185/4739/npsr2.png
TO NIE SĄ MOI PRZYJACIELE111

neji13
14-11-2008, 16:32
Plusy i minusy fake'a:
Minusy:
- te że każde coś podpisujesz tak jak w prologu. Ta banda dwarf soldkow. NIe lepiej podpisac 1, my sie domyslismy te to wszystkie to soldki
- Nie lepiej dac spolczana wersje? np. Krasnolud Durina, Ork, Krasolud Żołnierz.
Czy to takie trudne? Jak juz takie cos robisz nie rub
Uczynie cie Dwarfem Durina.
Lepiej Uczynie cie krasnoludem Durina
- Za szybko sie wszystko dzieje
- Te swiatlo, ehh lepiej juz jak nie umiesz normalnie flare wstaw bo to jest ochydne

Pół Plusy:
Szybko sie poprawiasz w kwesti grafiki

Plusy:
- Fajna fabuła

Ogolnie fabuła jest najważniejsza więc:
5,9/10

Tibia-Man
14-11-2008, 16:59
Plusy i minusy fake'a:
Czy to takuie trudne? Jak juz takie cos robisz nie rub

Sorry, ale nie moglem sie powstrzymac, hahahah...
@fake
No od bidy ujdzie zobaczymy co bedzie dalej. "bezsensownym obrazaniem ludzi" sie nie przejmuj tylko stosuj sie do rad. Moze jeszcze bedzie z tego git fejk :D
6/10
@down
Filozof ;)
@mikes
Nie chcialem cie obrazac, sorry jak to tak odebrales...

Torog Velrock
14-11-2008, 17:02
Emm Oerta, mam wrażenie że to autor obraził Arshela a, nie Arshel autora O.o A fejk beznadziejnie beznadziejny. A jeszcze jeśli chcesz wyjść z tej beznadziejności i znaleźć sobie jakąś nadzieje to lepiej się nadziej na jakąś nadzieje bo bez nadziei będziesz beznadziejnym fakeowcem rozumiesz?
(omfg xd ale to popieprzone xd)

Arashel
14-11-2008, 17:07
Torog...
Pamiętaj ze tutaj chyba pojeżdżanie(dobrze napisałem?) kogoś to mówienie że jego Fake jest badziewny itp...
A jechanie po użytkownikach lub jego rodzinę(bez powodów) jest całkowicie wporzo...

@Arashel:
Uspokój się chłopcze, nie jesteś żadnym mastah byś każdego bluzgał.
Kultury się naucz, a później wypowiadaj się na tym forum.

@DOWN:
Mógłby też krytykować bez bezsensownego obrażania.
Wybacz, ale my tutaj krytyków z nadętym ego nie tolerujemy.

Ku woli ścisłości to nawet nie użyłem przeciw niemu przekleństwa.

Nadęte ego?! Ja?! LOL? To on wyskoczył z swoim wspaniałym Fake'iem i wali tekst że nie będzie nikogo słuchał
i jego Fake jest tak wielki że nie ma miejsca go opisać....

Lagon Night
14-11-2008, 20:22
Zaczynam rozumieć waszą kłótnię. Skupienie się zamiast na niej na fake'u nie jest przyjemne.

Topic@
To tak
- kruki
- te xx podpisanych soldków na jednym obrazku
- ten gościu tak od razu się zgodził na zostanie dwarfem durina cokolwiek to by miało znaczyć?
- błędy językowe
- efekty
- w krukach i tym trupie absolutny brak cieniowania i w ogóle wszystkiego
- lokacje!!!
- ten skarbiec OMG
- wypełnianie obrazka tym samym.
- twój tekst na początku że nie przyjmiesz rad
- zachowaj człowieku trochę przyzwoitości

+ długość
+ przynajmniej przy przyjrzeniu się fabule nie bolą oczy.

Skoro masz już zrobiony to radzę ci robić od początku.
Coś jeszcze?

Didek
15-11-2008, 15:09
I znowu kłutnia :evul:

Noradin
30-04-2009, 16:43
Właśnie widzę...
Jeden part to 4 SS...
To Moje Fake albo Fake Kalasia miały by z kilka set partów...

Dupa smarkaczu ;) Twoje fake mają po 9-10 partów [a mówisz że kilkaset]
PS. kilka set? Obrazek w moim podpisie się kłania [muj ty miszczu [ironia]]]

Arashel
30-04-2009, 16:58
Bravo!!!
Właśnie wygrałeś 5kk gp, zgłoś się po nie pod depo thais na celeście...

Tak btw. to serio sądzisz że te blendy były celowe i bym ich nie poprawił mimo że nO_name miał tego posta w podpisie przez dłuuuuuugi czas?

A tak btw.2 to "w tamtych czasach" miałem takie głupie skojarzenie jeden part=jeden obrazek.
Stąd wzięło się to "kilka set"...

Aha...
Report za odświeżanie tematu z gówno wartego powodu...

Albertus
30-04-2009, 19:33
jak dla mnie może być , wstawiaj dalej ;D