Pokaż pełną wersje : 2x Exp
Nie wiem czy to dobry pomysł ale fajnie by było dostać znowu podwójny exp :elf: wtedy chce się grać a level jest 2x szybciej i poziom całej gry podnosi się 2x szybciej
I tak byś nie miał gdzie 2x szybciej expić.
Nitrobollon
14-11-2008, 12:38
I tak byś nie miał gdzie 2x szybciej expić.
Jak dla mnie 2x exp to był wielki błąd Cipów.
Z Tibii ogolnie się robi OTS a co dopiero exp x2 -,-
Never to byłby totalny OTS
Z tibii już jest totalny OTS, kiedyś na war otsach bodajże tibii 7.5 używano aimbotów, teraz jest identycznie, a nawet i łatwiej. Kto wie, może na tibii 8.5 będą teleporty na expowiska, a domki będzie się kupowało stając przed drzwiami i pisząc !buy
Aha i jeszcze chciałbym dodać, że nawet byś sobie nie pograł w tibię podczas 2x expu, bo dzieci które by się dowiedziały o tym, pouciekałyby z lekcji żeby sobie poexpić :)
--Cienius--
14-11-2008, 15:34
Pamietam jak w szkole spadla frekwencja o 50% wlasnie przez podwojny exp :)
@topic
Wyp...
dzieci szkolne :baby: by biegały do domu czy tam do kafejek (patologia) żeby wbić level heh xD ale jak by był to byście nie pogardzili sas xD
Jak dla mnie 2x exp to był wielki błąd Cipów.
Z Tibii ogolnie się robi OTS a co dopiero exp x2 -,-
znalezienie otsa z expem 2x to rzadkość, a co dopiero z mniejszym
Albertus
30-11-2008, 20:02
ja sam osobiście na 2x exp bym wzia zwolnienie lekarskie z pracy ;Da gralbym calymi nocami i rankami wysypial sie wieczorkiem ( wtedy najwiecej ludzi) po 23 wstawal i dalej jazda :D
pomysl bez sensu , moze byc 2x exp ale np. jak by dlugi czas byly max kicki i cip chcial wynagrodzic , wtedy nie mam nic przeciwko , albo np. 2 dni po kazdym update zeby sobie wziasc cos od zycia
Rocket Slayer
30-11-2008, 20:10
ja sam osobiście na 2x exp bym wzia zwolnienie lekarskie z pracy ;Da gralbym calymi nocami i rankami wysypial sie wieczorkiem ( wtedy najwiecej ludzi) po 23 wstawal i dalej jazda :D
O ja p<cenzura>... smucisz mnie.
wziasc
Ta "praca" to gimnazjum czy roznoszenie ulotek?
@topic
Po cholerę 2x exp? Jest dobrze jak jest. Frekwencja w szkołach spadnie, dzieciarnia zapełni kafejki, niektórzy zaczną żebrać od rodziny na pacca...
Później chodzą takie niedouczone "coś" po ulicy...
Gra jest już wystarczająco zua
EDIT
@down
Naucz się edytować, za takie coś bodajże warna możesz dostać a także za offtop
PS. pracuje w piekarni
Chyba w Carlin >.>
przepraszam, nie mogłem się powstrzymać... petepl poprawił mi humor
Albertus
30-11-2008, 20:13
każdemu może sie zdążyć błąd ortograficzny. a to świadczy tylko o tym ze zamiast do szkoły chodziłem do kafejki.
PS. pracuje w piekarni
Jak chcesz 2x exp to idź na OTS.
Sorki, że odejdę od tematu, ale jeśli naprawde wierzycie w to, że frekfencja spadła wtedy o XX% to jesteście poprostu debilami :< Sorki, ale taka prawda.
@topic
Dobra, chcę x2 expa, ale po co zakładasz o tym temat tutaj? Nic ci to nie da...
druidek123
02-12-2008, 20:23
up:bez obrazy ale kolejny dzieciak udający 16-latka :baby:
po co 2x exp? lepiej tak będzie
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.