Pokaż pełną wersje : 118 EK - dam rade na Bohemoth Quest?
Cześć,
Jestem 118 EK.Eq:
Avenger,
Dsm,
Knight legi,
Skull helmet,
Boohy
Czy dam rade Na bohemoth quest?
Kluska_ziom
14-11-2008, 16:35
gran-uj up/down, dasz rade
Skylanek_95
14-11-2008, 16:37
@up
Żałosny jesteś xd
Befsztyk
14-11-2008, 16:43
moze byc ciezko ale dasz rade jak wezmiesz jakiegos 10 lvl druta do pomocy
redloheb
14-11-2008, 16:54
UP> Wystarczy, że jakiś behemot zmieni cel ataku na druida i już po tym 10 lvlowcu. Lepiej według mnie wziąść silnego druida, która zna czar exura sio "Nick"
Z tego co pamiętam jest bramka 30lv+ xDDD
Nitrobollon
14-11-2008, 17:07
po jakiego grzyba ? xDD
@topic
spoko dasz rade góra/dół exori gran i będzie słit xd pzdr B)
Befsztyk
14-11-2008, 17:15
kurr sorry chodzilo mi o przynajmniej 100 lvl druta ... ;p
Nitrobollon
14-11-2008, 17:23
kurr sorry chodzilo mi o przynajmniej 100 lvl druta ... ;p
Tak myślałem ;P ale to jeśli by chciał mniejsze waste to może go ED siochać ale sam też da rade tylko wieksze waste :]
to co napisales, to byla dobra ironia,a nikt tego nie zalapal (przynajmniej tak myslalem). niestety mylilem sie...
Tak myślałem ;P ale to jeśli by chciał mniejsze waste to może go ED siochać ale sam też da rade tylko wieksze waste :]
co za brednie
Na behe queście expi się solo, żaden druid nie pójdzie żeby tylko siochać.
E gran up/down, bierzesz tyle mf ile masz capa leczysz się exaną mort i może nie bedzie waste.
Nitrobollon
14-11-2008, 20:46
co za brednie
Na behe queście expi się solo, żaden druid nie pójdzie żeby tylko siochać.
Musze Cię zaskoczyć bo nie raz widziałem jak jakich ED tam siochał EK... Oczywiście ED stoi sobie na górze ale EK martwi się tylko o mane a nie musi jeszcze na górze spamować exura itp. Napisałem to tylko dlatego ja np. niema zbytnio kasy... Bo oczywiste jest że sam da rade.A jeśli Ty oglądasz ciągle filmiki jak 200EK bije Behe to oczywiste że nie będzie on latał z siocherem...
Musze Cię zaskoczyć bo nie raz widziałem jak jakich ED tam siochał EK... Oczywiście ED stoi sobie na górze ale EK martwi się tylko o mane a nie musi jeszcze na górze spamować exura itp. Napisałem to tylko dlatego ja np. niema zbytnio kasy... Bo oczywiste jest że sam da rade.A jeśli Ty oglądasz ciągle filmiki jak 200EK bije Behe to oczywiste że nie będzie on latał z siocherem...
Nie oglądam filmików, po prostu mam większy skill i jestem pewien że mój sposób pod pewnymi względami jest lepszy.
robiłem ten quest setki razy, da rade go zrobić na 80 levelu, ale im wyższy level tym mniejsze ryzyko zgonu i mniejsza strata mf. do siochania przyda sie nawet i 40-60 level druid tylko ze wtedy po każdym e granie trzeba będzie się cofać za bramkę. wiadomo ze na niskim levelu exori walimy akurat w to co dookoła nas, na wyższych można spokojnie czekać az nas stwory otoczą. na większości serwerów znajdziesz spokojnie po 4-5 osób które zapłacą 3k, wtedy czyszczenie questa się na pewno opłaci.
giertychowiec
16-11-2008, 12:54
A nie lepiej zaplacic jakiemus ms/ed za mf aby wyczyscil Ci??
To chyba bedzie mniejsze waste niz z grana;/
na takim lvl knightem .. ma się kasy.. więc większym szacunkiem cieszą się questy robione samodzielnie.. niż przez kogo ;] .. Napewno dasz radę .. z Palcem w d* :D
wy sie nie znacie ja zawsze jak robie behe questa to biore 2x druidow max 20 lvl i wtedy zabijamy wszystko i pojawiamy sie w temple i sie cieszymy bo znika nam taki fajny naszyjnik :D
Kurczakos
19-11-2008, 17:00
Czy pokonam na 53232523levelu danego potwora, lub zrobię danego kłesta? (http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=66187)
polopeczek97
23-11-2008, 18:05
robiłem ten quest setki razy, da rade go zrobić na 80 levelu, ale im wyższy level tym mniejsze ryzyko zgonu i mniejsza strata mf. do siochania przyda sie nawet i 40-60 level druid tylko ze wtedy po każdym e granie trzeba będzie się cofać za bramkę. wiadomo ze na niskim levelu exori walimy akurat w to co dookoła nas, na wyższych można spokojnie czekać az nas stwory otoczą. na większości serwerów znajdziesz spokojnie po 4-5 osób które zapłacą 3k, wtedy czyszczenie questa się na pewno opłaci.
Lol? setki razy?? chyba na OTS-ie lolku :P
polopeczek97
23-11-2008, 18:06
[QUOTE=Juhhhhy;2341633]wy sie nie znacie ja zawsze jak robie behe questa to biore 2x druidow max 20 lvl i wtedy zabijamy wszystko i pojawiamy sie w temple i sie cieszymy bo znika nam taki fajny naszyjnik :D[/QUO
JA ZAWSZE ROBIE BEHE QUESTA? tez OTS-iarz jeden :P
Lol? setki razy?? chyba na OTS-ie lolku :P
Jestes debilem, radze go ignorowac =)
wy sie nie znacie ja zawsze jak robie behe questa to biore 2x druidow max 20 lvl i wtedy zabijamy wszystko i pojawiamy sie w temple i sie cieszymy bo znika nam taki fajny naszyjnik :D
ciekawa metoda, tylko tam jest bramka więc druidzi nie przejdą :) a poza tym szkoda expa żeby paść :p
DeFighter
25-11-2008, 18:38
Ja osobiście polecam wziąść kogoś kto tego questa wyczyści, no chyba, że chcesz go zrobić solo i mieć z tego satysfakcje tak jak ja ;>
Ja robiłem na 103 lvl, nie było większego problemu, najpierw pare razy góra/dół aż padną słabsze potwory, a potem góra/dół i behe z grana. W tym momencie właśnie wiele osób popełnia błąd, nie czekaj na górze aż do Ciebie podejdą wszystkie behe pod grana tylko wal nawet jeśli stałby tylko 1 ;] Kiedy zostaną 2 behe wbijasz na górę i już normalnie bez schodzenia na ghp i mp jedziesz i z grana ;]
Mi poszło jakies 15 bp mp i 6 bp ghp xD
A jesli chodzi o siohera to nie ma sensu ;p Watpie zebys wyblokal calego respa tak zeby ed mogl Cie siohac ;d Jak juz masz ed to daj mu pare potkow i Ci wszysko bez problemu z mas frigo wybije ;]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.