Pokaż pełną wersje : What a foolish Quest
Witam wykonuje misje, która jets w temacie i wiem ze będe potrzebował 18 butelek z winem, wino mozna kupic tylko w kubkach, będzie mozna miec w kubkach czy to koniecznie musi byc w butelkach i jak tak to z kad załatwic, bo kupic nie mozna
pozdro
Kup na Edron nad dp 18 viali z wodą. Wodę wypij lub wylej i masz 18 viali do których musisz nalać wino z beczki :)
Pozdrawiam.
- nad DP nikt nie sprzedaje butelek z woda ( nie istotne mam swoje butelki )
- Tam gdzie jest beczka nad DP drzwi są zamkniete ;]
pzd i prosze o pomoc
Butelki wypadają z Orców Warriorów lub można je znaleść na ziemi,a wino jest w beczkach(wine cask) np. tam gdzie sie kupuje jedzenie w Thais.
Żeby nie robic nowego tematu, wykonuje 1 mijsje ide z tym nozem czy co to tam jest wyciąc ten kwiatem klikam PPM na noz potem na kwiat i wyskakuje napis na pomaranczowo, ide do Bozzy mowie mu co trzeba i mi nie zalicza misji ;( a kwiatka nie mam w BP
Cute_Nightmare
15-11-2008, 10:22
Musisz klikać na różne kwiatki, dopóki jeden nie pokaże się w plecaku. Czasem napis pokazuje, że ten kwiat jest zły, nie dość ładny. Dopiero za którymś razem wpada kwiat.
OK DZIEKI ZA POMOC
teraz kolejny problemik w tym długim quescie, poszedłem do Imperatora Kruzaka z tym zegarkiem i chcem otworzyc drzwi do jego sypilani ale są zamkniete, w poradniku wyczytalem ze gdzies obo w skrzynce jest klucz jednak tam nigdzie nie ma skrzynki z kluczem ;/. Mogłby ktos powiedziec gdzie dokładnie znajduje sie ten klucz ?
Cute_Nightmare
15-11-2008, 13:24
Spróbuj zrobić quest na cisteczka imperatora. Może któryś z dostępnych tam kluczy otworzy sypialnię?
Pewna na 100% nie jestem.
OK DZIEKI ZA POMOC
teraz kolejny problemik w tym długim quescie, poszedłem do Imperatora Kruzaka z tym zegarkiem i chcem otworzyc drzwi do jego sypilani ale są zamkniete, w poradniku wyczytalem ze gdzies obo w skrzynce jest klucz jednak tam nigdzie nie ma skrzynki z kluczem ;/. Mogłby ktos powiedziec gdzie dokładnie znajduje sie ten klucz ?
http://tibia.pl/quest_pokaz/Imperors_Cookies
Tam masz wszystko pokazane.
czesc, mam pewien problem. Poniewaz wykonuje misje do stroju blazna, jestem przy misji gdzie trzeba napelnic 18 viali winem. I tu nachodzi moje pytanie, zebralem sobie 18 pustych buteleczek po manasach i ide do froda ale nie moge uzyc buteleczek na beczkach od wina, wiec nie wiem o co chodzi. ??:baby::baby:
PS. nie zakladam nowego tematu
@down
dzieki serdzeczne
@up
Potrzebujesz STARYCH viali (np. takich w których dostajesz oil w veno).
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.