PDA

Pokaż pełną wersje : Serwer GUARDIA NON-PVP killer (HAHA)

Deyh
15-11-2008, 13:34
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Jucha Furora
15-11-2008, 14:25
Mwahahah,frajer.

Askaral
15-11-2008, 14:29
Yhm, no i? Probowal, nie wyszlo. Pewnie nie pierwszy i nie ostatni raz.

Deyh
15-11-2008, 14:37
xxxxxxxxxxxxxxxx

bolosaf
15-11-2008, 15:43
KAAAAARAAAAAAA STYLE.
Gz Pava, jeśli to czytasz ;]

-Thug-
15-11-2008, 16:02
XDXDXD
Guardia trapers ftw.
Nie widziałem tam jeszcze żadnego wyskillowanego killa'.

Marecki666
15-11-2008, 19:41
Pava _/
Nie będę mówił, jak się zachowywał jak ja na niego lurowałem...

Czekam jeszcze na karę nethiasa i kilku innych kozaków.

Smerf'pallek
15-11-2008, 19:43
Hueheuhue nie ma jak fragi na no-pvp <333

Cery
15-11-2008, 19:56
Frajer z tego Pavy zapewnie polaczek ; ]

Boże. Czemu się urodziłem w tak beznadziejnym kraju ?!

Pozdrawiam
Cery.

Kondziooo
15-11-2008, 21:07
@up.

nie kazdy polak to Pava.. dosc duza czesc osob z guardi ( przewaznie cala byla guildia convidents) jest w tym ogarnieta..

chyba nie wolal bys byc br?

@Pava... 0 ogarniecia.. z 4 m wali 1 dobrze zucony... n/c

Cery
15-11-2008, 21:12
Nie każdy ale większość.

Br być za pewnie nie jest źle. Ale najlepiej jak bym był Amerykaninem w rodzinie przeciętnej.

Pozdrawiam
Cery.

Erverse
15-11-2008, 21:42
Heheh. Głupi druidek nie ma pacca i się nudzi :(
A tak swoją drogą, to niezły bocik. Otwierał chyba wszystkie deady na ziemi ^^

rafi.praga
15-11-2008, 21:45
Kompletny bezmózg bo jak można inaczej nazwac coś takiego? Widac całe życie na non-pvp... Szkoda pisac.

*Carlsberg
15-11-2008, 21:48
Guardia pro trappers _////

hahahahahahha xd

Koszyk
15-11-2008, 21:54
Nabijacie sie z niego, a pewno sami byscie to spiepszyli ; ).
Rzucilby tego m walla na rope place i byc moze by padl ; )

Deyh
15-11-2008, 21:58
xxxxxxxxxxxxxxxxxx

*Carlsberg
15-11-2008, 22:09
@Up
Nie, gdyż:
1) Nie mamy TibiCam TV
2) Przenosimy się na nerane

Ale mogę pare fotek dać xd jak cos to pw~

Koszyk
15-11-2008, 22:31
nawet jakby rzucił mwalla na rope place to tamten mógłby się ropnąć ^^

Hmm a to nie wiedzialem, w sumie nie sprawdzalem tego, kiedys nie mozna bylo ;)

Elders
15-11-2008, 23:29
Polewke mam z niego ;D 0 skila ;D

pol-lop
15-11-2008, 23:59
omffg ;/ pojebana guardia

zmycha
16-11-2008, 00:54
Frajer z tego Pavy zapewnie polaczek ; ]

Boże. Czemu się urodziłem w tak beznadziejnym kraju ?!

Pozdrawiam
Cery.

naucz sie szacunku do tego kraju, my tworzymy narod, a tacy jak Ty sa gorszym swiadectwem niz te Twoje 'polaczki' jezeli oceniasz narod, kraj po grze internetowej to ja Ci kurwa serdecznie gratuluje zycia

Ufocznik
16-11-2008, 01:36
@up.

nie kazdy polak to Pava.. dosc duza czesc osob z guardi ( przewaznie cala byla guildia convidents) jest w tym ogarnieta..

HAHAHAHAHAHAHA
dzieki za poprawienie mi humoru na dobranoc :):)

Yhm no i to, że teraz na guardii(jak i pewnie na każdym n-pvp) każdy jara się, że może strzelać m-wallami nie mając jakichkolwiek umiejętności.
CHociaż 1 m-wall w miejsce wyciętej pajęczyny i ten 41 lv miałby dużo mniejsze szanse na ucieczkę/przeżycie

zgadzam sie, a najlepsze jest to, ze wiekszosc tych pseudo-zabijaczy na guardii to jakies dzieci, ktore graja max od 8.0 (chyba, ze starczy wyjadacze, to od 7.8 ;\), a cale swoje zycie spedzili na non-pvp
jako przyklad moge powiedziec, ze pog (lider convidents) na pvp mial max 15 lvl, a przestal tam grac, bo jak sam mowil zaciagneli go w krzaki i zabili

Nabijacie sie z niego, a pewno sami byscie to spiepszyli ; ).
Rzucilby tego m walla na rope place i byc moze by padl ; )

tak, mistrzu, jakbys nie wiedzial to od bodaj 7.5 (nie pamietam dokladnie) mozna sie ropnac chocbys zasypal rope spot milionem smieci i postawil 100 m walli

Izull
16-11-2008, 01:52
naucz sie szacunku do tego kraju, my tworzymy narod, a tacy jak Ty sa gorszym swiadectwem niz te Twoje 'polaczki' jezeli oceniasz narod, kraj po grze internetowej to ja Ci kurwa serdecznie gratuluje zycia

Wyjąłeś mi to z ust.

Jak można po paru zachowaniach ludzi w pikselowej grze oceniać mentalność całego narodu? Nikt ci nie broni tutaj zostać, chcesz wypieprzaj do USA i tam sobie mieszkaj. Wątpie czy miałbyś dużo lepsze życie tam niż w Polsce.

Koszyk
16-11-2008, 01:55
tak, mistrzu, jakbys nie wiedzial to od bodaj 7.5 (nie pamietam dokladnie) mozna sie ropnac chocbys zasypal rope spot milionem smieci i postawil 100 m walli

Jakos nie odczuwalem potrzeby zeby sprawdzac czy mozna sie ropowac na rope spotach jak jest na nich m wall... wiec nie bylem pewny ;)

Ufocznik
16-11-2008, 02:02
Jakos nie odczuwalem potrzeby zeby sprawdzac czy mozna sie ropowac na rope spotach jak jest na nich m wall... wiec nie bylem pewny ;)

nie mialem zamiaru cie wysmiac dlatego, ze nie wiedziales, ale jesli nie byles pewny to po co starales sie udawac madrego?

zmycha
16-11-2008, 10:54
^ o co Ci chodzi? on po prostu poprawil jednego ze swoich poprzednikow, nie wysmial go, byl wyrozumialy.. nie wiedze sensu nazywania go " encyklopedio ". gdyby chociaz 25% ludzi na forum w taki sposob poprawialo bledy to byloby sie czym chwalic. a na temat psiaka mam podobne zdanie co Ufo~, ale to jest moje zdanie, Twoje jest inne, ale nie wjezdzaj na niego gdy robi cos dobrze.. bardzo dobrze joł

witmac44
16-11-2008, 13:44
nie wiem dlaczego sie czepiacie tego druida, ten s*******y pal mu sie wbil na respa :confused:

Mydelniczek
16-11-2008, 14:23
@Up
Może dlatego że to yebany no skill i go nie ubił?

Ufocznik
16-11-2008, 15:34
@up "encyklopedio i pro gejmerze tibijski" nie cfaniacz na forum swoja madroscia

nie wiem gdzie tu widzisz jakies - jak to nazwales - cfaniaczenie, bo ani nikogo nie wysmialem, ani nie staralem sie lansowac, tylko dlatego, ze moglem kogos poprawic, bo sie pomylil, widocznie musisz miec jakies problemy z interpretacja

i pro skilem na pvp tylko cos pokaz:(

co mialbym ci pokazac? nie dam ci zadnego filmu jak ubijam kogos w trapie na non-pvp, nie bawie sie w to, bo nie mam zamiaru sie osmieszac jak wszystkie te pro-KAARAAcze, poza tym 99% deadow tego typu jest spowodowane bezgraniczna glupota ofiary, a nie umiejetnosciami trapujacych
a jesli chodzi o pvp, to obecnie ogranicza sie ono do zaznaczenia do zaznaczenia opcji 'follow target' i walenia bez opamietania w hotkeye, nic to, ze nie trzeba celowac z run, umiec sie uhac i manasowac, ale nie trzeba juz nawet w te hotkeye klikac z rozwaga, bo czary atakujace "nie kloca sie" z leczacymi, wiec nawet nie musimy sie bac, ze po zaatakowaniu kogos za chwile mozemy nie miec mozliwosci sie uleczyc z powodu exhausta
i nie wyjezdzaj mi tu z "umiejetnym stawianiem m walli", bo to moze bylo sztuka, gdy musiales jednoczesnie robic wiele innych rzeczy, a nie tylko trzymac reke na hotkeyu (albo nawet nie, bot do leczenia i jazda, co?)
jestem pewny, ze w starym systemie pvp bym ci dojechal z zamknietymi oczami, ale rzecz jasna - z oczywistych wzgledow - ci tego nie udowodnie (ani ty mi nie udowodnisz, ze nie mam racji), wiec pominmy ten temat

a nie obgadujesz psiaka gdzies po forach, masz cos mu do zarzucenia to powiedz mu to w grze bo takie obgadywanie psiaka przez twoja cala pro rodzine wyglada jakbyscie mieli jakies kompleksy na jego temat..

strzala miszczu,

niestety nie powiem mu tego w grze, bo po pierwsze on juz to wie, a po drugie ma u mnie ignora, zreszta dopoki bede pisac o faktach, a nie wymyslac jakies niestworzone rzeczy (czego robic nie mam zamiaru, bo znam go wystarczajaco dobrze), to nie masz co mowic o obgadywaniu
a od rodziny sie odpierdol, bo nie znasz nas, wiec gowno mozesz wiedziec