Pokaż pełną wersje : Inne 317ms pada w trapie na NON PVP
Druid-Joseph
15-11-2008, 23:28
317ms pada w trapie na NON PVP
http://images28.fotosik.pl/295/172d554b3b7efb30.jpg (www.fotosik.pl)
http://images45.fotosik.pl/30/26f3f194332505db.jpg (www.fotosik.pl)
Oryginalny temat tutaj >> http://tibia.looki.de/forum/showthread.php?t=133805
Unfortuantely no cam,whole action was made while running to yakchal,meeting that gay was not expected.
zbędne pytania.
Sir_Piapi
15-11-2008, 23:32
recon_/
Najlepsza gildia na non'pvp. skyll total.
szkapamujwruk
15-11-2008, 23:32
i kto miazdzy?
RECON MIAZDZYYYYYYYYYYYYY
Fan_Goratela
16-11-2008, 00:19
Gz, w ilu?
szkapa mowilem Ci ze jestes tak wkurw**jacy ze nie wiem w ogole dlaczego Ci to pisze?
DexteroO
16-11-2008, 10:13
Gratuluje.
Illuzjon
16-11-2008, 10:18
Kolego Dlaczego Nie DaŁeŚ Ss Z CiaŁem?
ProszĘ PokaŻ Nam Jak LeŻy Na Glebie, Albo Daj Film
CoŚ Mi Tu Śmierdzi ŚciemĄ;]
Dreamers
16-11-2008, 10:21
Ill, weź się walnij mocno w ścianę, umyj głowę i walnij jeszcze raz.
Obacz na tibi.com czy jest dedzik, a skoro wkleili ss z dedem na t.com to nie klamia raczej, nie musza tak jak ''boskie meggajdo''
Taki ms ile on ma hp? 1,9k? Jedno combo i gryzie glebę...
Illuzjon
16-11-2008, 10:30
Powiedz to dlaczego dali ss z red hp a nie jak leży na glebie? o.O
Illuzjon
16-11-2008, 10:38
Hm taki temat jest już na nie jednym forum i tam było szkoda mi się wypowiadać ale jak tu też zobaczyłem to musiałem coś dodać od siebie;]
Maro~ właśnie że z nim rozmawiałem:>
To was nie dziwi że dali ss z redem a nie pokazali jak już leży na glebie? Tak ciężko było jak już kręcili filmik?
Mi nie chodzi o to że ja tam nie wierze ja znam prawdę tylko chce żeby pokazali to na forum
Bo narazie to to wszyscy się cieszą z reda który był na ssie a nie deda
Padł za nic? Gardzę wami, jeśli ubiliście go za narodowość, bądź za inną nie odróżniającą go od innych ludzi pierdołę.
[wymoderowane]
Korpolinczi
16-11-2008, 10:54
Jeru by to wyblokał xd :cup:
bueheueuh dedówa xddddddd
Chai Renn
16-11-2008, 11:05
Po prostu żeby takiego typa ubic trzeba mieć rozkminę, więc nie wiem po chuj piszecie o włażeniu w dupę...
Jak byś grał na celescie to byś wiedział o czym gadam . Każdy ktory chce im sie przypodobac to na forum lize im dupe . Niby maja hlvl ale wszystko wybotowane albo share z kalolelem , ktory juz chyba gral kazdym charem z recon i z tego co mi sie wydaje to gra dalej coroniusem albo huj wi jak to sie pisze
Vanhelsen
16-11-2008, 13:29
Informuję, że na forum nie jest tolerowana nietolerancja!
Informuję, że na forum nie jest tolerowana nietolerancja!
A Ty byś zmienił "Festung Breslau" zamiast pisać o tolerancji/nietolerancji.
Więc... za co padł?
edit:
Niech ktoś z Recon, powie to wprost.
Powiedz to dlaczego dali ss z red hp a nie jak leży na glebie? o.O
Gdyż Recon ssie =]
Jak byś grał na celescie to byś wiedział o czym gadam . Każdy ktory chce im sie przypodobac to na forum lize im dupe . Niby maja hlvl ale wszystko wybotowane albo share z kalolelem , ktory juz chyba gral kazdym charem z recon i z tego co mi sie wydaje to gra dalej coroniusem albo huj wi jak to sie pisze
A megadjino moze inaczej? Moze ty sie chcesz im przypodobac?
Michnik of Celesta
16-11-2008, 14:02
Nie ma to jak celesta...
@XR3
Padł , jak większość za narodowość (br szczególnie mają ciężko) czyli za nic tzw. random-pk. Niestety , recon to banda typków z kompleksami.
Na Candii egzystuje gildia, która jest czymś w rodzaju organizacji zrzeszającej Dresów, Blokersów, Bachorów, Rasistów, Antysemitów, Polaczkuf i jou 12 letnich dzieciaków, które nienawidzą Policji, a na kobiety używają określeń w stylu "suka". Odkąd zacząłem grać, nigdy wcześniej nie spotkałem się z tak wielkim skupiskiem noobstwa. Przyglądając się niektórym postom członków Recon i ich dupolizów z forum, mogę definitywnie stwierdzić, że zaczyna im nie wiele do tamtej gildii brakować.
Mydelniczek
16-11-2008, 14:32
@Chai
Idz lizać dupę juskowi, tylko uważaj na czinkueczenty.
@Illusion i inne meggajdny
Idz expić x/
@Xr3
Żałosny jesteś
@Wieszok
N/c
To co już doznaliście orgazmu bo padł jakiś noob z non-pvp? Ma 317 poziom i padł od 4 śmiesznych mobów, z których Behemota ma na jakieś 5 sd? Padłby Behemoth i on już może uciekać, tylko trzeba umieć ogarniać, a teraz już mało kto ogarnia, Ci którzy zaczeli grać w Tibie 2 lata temu nie wiedzą co to PvP. Prawdziwe trapy, akcje na światach Non i OB na światach PvP były na Tibii 7.6, gdzie nie było hotkeyów, takich botów jak teraz. To jest śmiech na sali.
Możecie po mnie jechać, ale ja i tak wiem, że mam rację, a kłócić ze mną się będą właśnie Ci, którzy grają w Tibie od 2 lat. Ciekawe jak ta super gildia Recon poradziłaby sobie bez hotów i botów? Nigdy by go nawet w trapa nie złapali.
To tyle. Tibia teraz to syf. [Tibia 7.6 4ever]
@up
Bax jest ziom i go lubię ; * xF
@Topic
Fakt, że koleś zlamił się totalnie, ale to chyba nie temat i miejsce na obrzucanie się mięchem ?
Megiddo to normalni ludzie, czy równi Recon? Po postach widzę, że ci drudzy do elity społecznej nie należą...
http://tibia.looki.de/forum/showpost.php?p=2043059&postcount=13
ZapodajMuze
16-11-2008, 16:44
Na jego miejscu bym zaspamowal ue i nightmare by padl po 3-4 turze pozniej tylko map click.
Illuzjon
16-11-2008, 16:52
@up
Po co miał spamować jak i bez tego wyszedł?:D
Wyjebał się parę min później nie w tym trapie;]
http://tibia.looki.de/forum/showthread.php?p=2044382#post2044382
To nic osobistego.
Megiddo to normalni ludzie, czy równi Recon? Po postach widzę, że ci drudzy do elity społecznej nie należą...
http://tibia.looki.de/forum/showpost.php?p=2043059&postcount=13
Zalezy, kogo bys o to spytal. Dla kazdego te dwie gildie sa czym innym. Ja osobiscie mam 0 (zero) respektu dla megadjino.
Recon zajmuje sie glownie trapowanem roznych osob, tych ktorzy zasluzyli i tych co niezasluzyli.
FAKE ;d
17:38 Roy Brightblade [315]: and went to where he was supposed to be
17:38 Roy Brightblade [315]: and found a demon plus 2 junk
17:38 Roy Brightblade [315]: all 5 on me
17:38 Roy Brightblade [315]: :P
17:38 Roy Brightblade [315]: was 10 min after karo tried to kill me :P
hehe w ogole byl tam juvin i azix Roy w tym trapie nie uzyl nawet exury gran ;d hot z exura w ziemi 1 red.
RECON = FAIL XDDDDDDDDD
ss w ogoel zrobiony z filmu, ktorego nie dadza bo na nim nie padl tylko 10min potym jak czesc z ekipy co chcaila go zabic dostala bany haha ;d pwned
no, i corronius podobno ma bana wiec daje 2% ze to, co oglasza recon jest prawda...
second even if he'd be banished you cannot hide/unhide your account while banishment.
teraz to mnie rozsmieszyl, jak ma sie zaznaczone ukrywanie informacji o innych kontach itd. to nie widac bana, hahaha
wiec teraz juz nie mozna im wierzyc, zadnego fraga (chyba) nie maja..
@down
wiem co to recon/megiddo, gralem niegdys na celescie ale dilejt.
@monouth
a ty nie masz skosów na klawie
tylko mnie nie gon po miescie swoim czikloczento w nowym elo dresie i bejsbolem oki?
@up
Recon to nie megiddo, bo to wlasnie ci drudzy probowali wszystkim wmowic, ze sa odpowiedzalni za gleby Galvaria~ a yooz nie mial skosow, bullshit.
Mydelniczek
16-11-2008, 18:19
RECON = FAIL XDDDDDDDDD
Znalazłeś skosy?
Super Dzosepie, proponuje byś wystąpił w ju ken dens, gdy wyjdziesz na scene (o ile takie "coś" wpuszczą) krzyknij EXIVA DANCE, Stuprocentowa wygrana.
I proszę, LITOŚCI, nie wbijaj mi czinkusiem na chate z 21 dresami na klacie, BŁAGAM!
Sir_Piapi
16-11-2008, 18:26
FAKE ;d
17:38 Roy Brightblade [315]: and went to where he was supposed to be
17:38 Roy Brightblade [315]: and found a demon plus 2 junk
17:38 Roy Brightblade [315]: all 5 on me
17:38 Roy Brightblade [315]: :P
17:38 Roy Brightblade [315]: was 10 min after karo tried to kill me :P
hehe w ogole byl tam juvin i azix Roy w tym trapie nie uzyl nawet exury gran ;d hot z exura w ziemi 1 red.
RECON = FAIL XDDDDDDDDD
ss w ogoel zrobiony z filmu, ktorego nie dadza bo na nim nie padl tylko 10min potym jak czesc z ekipy co chcaila go zabic dostala bany haha ;d pwned
Dlaczego jego zeznania mają być bardziej wiarygodne od tego co powiedzieli ludzie z Reconu? Przestań gadać głupoty, Roy muju muju zaliczył glebę i to jest faktem.
Pozdro Super Joseph
Recon failed, HAHA
Szkoda, że Roy nie padł w tym trapie, który na ss pokazujecie ;)
@Chai
Idz lizać dupę juskowi, tylko uważaj na czinkueczenty.
@Illusion i inne meggajdny
Idz expić x/
@Xr3
Żałosny jesteś
@Wieszok
N/c
@Mydelniczek
"Żałosny jesteś"
@up
Bax jest ziom i go lubię ; * xF
@Topic
Fakt, że koleś zlamił się totalnie, ale to chyba nie temat i miejsce na obrzucanie się mięchem ?
Ja też Cię Yoda lubie XD :*.
Najbardziej mnie rozwala jak ludzie dostają takiego orgazmu, bo padł jakiś h lvl xD. Przecież to tylko pixele... 317 czy 117 co to za różnica? Padł i R.I.P proste.
robek-idz sie naucz angielskiego,bo obecnie kiepsko z tym stoisz ;)
biedny yoozus,tak jak reszta ownerow na .de bedzie bronic teraz roya bo megajdno jest super pr0 i koksy ;[
po raz kolejny widac jak bardzo megajdno w ktorym od zawsze 'KASA LEVEL DAWAJ ITEM ALBO WJAZD NA CHATE KIJE SAMOBIJE BUUUUU DEDAAASZ'
xr3,jestes zalosny-sluchasz sie jakis idiotow ktorzy nie naleza do reconu i wedlug nich wypowiadasz sie dlaczego roy padl.
roy padl za ogol-gdy jeszcze gralem na celescie od zawsze w*****al mnie jego sharing na potege z cardinalem,botowanie na warlockach,quarach,frostach a najbardziej jego kozackie posty na forum-nigdy nie botowalem,nie sharowalem,jestem zajebisty nie do zabicia,moj elfbot > wy
sam swiety nie jestem,ale nigdy jakos zajebiscie nie ukrywalem ze robie co robie.
ktostam wspominal o botach.
gdyby nie boty,70% megiddo nie mialoby 130+,recon mialby mniej czasu online ,w tarnowie nie byloby 70 lv,a roy nawet by z rooka nie wyszedl.
filmu nie bylo,moze bylo wiecej ssow,ja dostalem te 2 w celu rozprowadzenia :* czekam na kolejne,zalosne proby ratowania dupy kolejnego zalosnego czlonka 'gp albo wpierdol' aka megiddo
jak ktos jest w stanie utrzymac ten caly syf 180 ms'em,dawac sobie looka na cialo i strzelac foteczki tylko po to zeby cos udowodnic jakiemus idiocie ktory ma gp zamiast oczu-to fajnie ma.
wierzcie sobie komu chcecie-pierdolnie niektorych nie zmieni faktu ze recon ma na koncie najwyzszego fraga na non pvp/najwyzszego lv na celescie/najwyzszego msa w tibii
pozdro&pocwiczcie megiddo,pocwiczcie ;*
Pół biedy, że boci. Bardziej mnie irytują wasze pro-antysemickie komentarze.
Illuzjon
16-11-2008, 19:12
filmu nie bylo,moze bylo wiecej ssow,ja dostalem te 2 w celu rozprowadzenia :*
Nie było nie?:D
Dziwne bo Corronius na innym forum napisał że są obcięte ssy ( nie całe) bo są robione z filmu i tam godzina była inna itd!;]
Hm ty w rekonie czy jakoś tak robisz za tragarza czy jakoś tak bo coś tam o rozprwadzaniu mówisz? Każdy ma swoją funkcje czy coś w tym stylu;p
I nie megidjano czy jak tam sobie piszesz naucz się w końcu MEGIDDO. :)
Chai Renn
16-11-2008, 19:14
Jeśli Roy padł od tego trapa to niech recon wstawi filmik na forum a nie tylko obcięte ss . Połowa liże im dupe a jak by recon miało możliwość to by ich ujebała
Crorronius napisał był film ale go dać NIE MOGĄ
FAIL
od razu widać ze ściema
idz na swoje pvp
'JEB GLOWA W HOTKEY'
'JEB GLOWA W HOTKEY'
'JEB GLOWA W HOTKEY'
'JEB GLOWA W HOTKEY'
'JEB GLOWA W HOTKEY'
'JEB GLOWA W HOTKEY'
'JEB GLOWA W HOTKEY'
'SPIIIIIIIIIIIIIIIIIIII POSZEDL ZYD DO PIECA HAYUAUAHUAHAUHAU WYGRYWAMY ZIOOOOOOOOOOOOOM'
a tutaj,specialnie dla yoozka ale inni tez moga obejrzec-CAM!
http://www.makemesuper.com/index.html?videoid=5_294dd&imgid=080744&gender=male&name=Joseph
Jestem i będę na swoim "PVP ZYD DO PIECA HEHSYHYEHSHE WYGRYWAMY ZIOM" i nigdzie się nie ruszam. ^.-
@Topic
Fail xd
To co już doznaliście orgazmu bo padł jakiś noob z non-pvp? Ma 317 poziom i padł od 4 śmiesznych mobów, z których Behemota ma na jakieś 5 sd? Padłby Behemoth i on już może uciekać, tylko trzeba umieć ogarniać, a teraz już mało kto ogarnia, Ci którzy zaczeli grać w Tibie 2 lata temu nie wiedzą co to PvP. Prawdziwe trapy, akcje na światach Non i OB na światach PvP były na Tibii 7.6, gdzie nie było hotkeyów, takich botów jak teraz. To jest śmiech na sali.
Możecie po mnie jechać, ale ja i tak wiem, że mam rację, a kłócić ze mną się będą właśnie Ci, którzy grają w Tibie od 2 lat. Ciekawe jak ta super gildia Recon poradziłaby sobie bez hotów i botów? Nigdy by go nawet w trapa nie złapali.
To tyle. Tibia teraz to syf. [Tibia 7.6 4ever]
Ty 2 lata temu miałeś 15 lat i pewnie srałeś jak dostałeś m wallem na bugach. ;]
Chai Renn
16-11-2008, 19:30
Nie wiem nawet po co jest ten temat jak tu połowa ludzi która sie wypowiada nie gra na celescie i nie wie jaka jest sytuacja na tym serwie .
@Super Joseph
twoje 'failowanie', na każdym forum, w każdym poście na temat Recon, wywołuje u mnie śmiech na twarzy
ogółem, prawie każdy twój post wygląda schematycznie:
<pisanie bajek>
<mam giepie, jestem polack, jebne cie bejsbolem>
<failowanie>
<bajki cd>
<iksdedede megido rox a Recon sukz>
@down
xd
Mydelniczek
16-11-2008, 19:33
@Pele
Dodałbym do tego
<wjazd na chate czinkueczentem>
Ty 2 lata temu miałeś 15 lat i pewnie srałeś jak dostałeś m wallem na bugach. ;]
Naprawdę dobry żart :) Miałem to szczęście i nadal je mam, że w przeciwieństwie do Ciebie nie ukrywam swojego wieku i od dobrych 5-6 lat wiem, że to tylko głupia gra, a jeżeli nie wiesz jaki byłem to najlepiej się nie wypowiadaj. A ty tak jak powiedziałem kłócisz się ze mną, więc pewnie masz te swoje 16-18 lat i udajesz kozaka zza monitora, a w Tibie grasz mniej więcej 2 lata.
Pozdro. BaxCrow
Ps. 2 lata temu to ja już w Tibie grałem dla zabicia nudy, a ty wtedy uczyłeś się jak wchodzić po drabince. Pozdro & Poćwicz.
Pss. Popatrz na moją datę dołączenia na to forum, a na swoją, to już świadczy, że masz mniej niż 16 lat nawet.
Psss. Tak na potwierdzenie moich słów, że lałem na tą gre od dawna. Film na youtube.com. To było rok temu, ale już 2 lata wcześniej miałem gdzieś tą gierke, a tak właściwie to mam ją gdzieś od kiedy weszła Tibia 7.8 i nadeszła era ludzi twojego pokroju.
http://www.youtube.com/watch?v=iRQoqhhOKOU
robek-idz sie naucz angielskiego,bo obecnie kiepsko z tym stoisz ;)
on twierdzi ze jesli zostałby zbanowany nie moze ukryc swoich danych (chodzi o to za co, kiedy itd.) podczas bana, a ja sie z tym nie zgadzam... sam miałem bana, wlaczona opcje 'hide' i w zakładce characters nic nie bylo widac o banie.
ty sobie pocwicz angielski, cya
btw. przeczytaj 5x co napisalem w poprzednim poscie.
Możecie po mnie jechać, ale ja i tak wiem, że mam rację, a kłócić ze mną się będą właśnie Ci, którzy grają w Tibie od 2 lat.
Uważam, że popadasz w skrajność kolego. Oceniasz skill i ogarnięcie gracza po tym, na jakim serwerze gra. Uogólniasz każdego z NoN-PvP i próbujesz go zniżyć do poziomu nooba, kierując się tylko jednym czynnikiem. (Gram od około 9 lat (nie biernie) i byłem z tą grą przez ten czas prawie na bierząco.)
Voromexim
16-11-2008, 20:04
Corronius offline, no to chyba bana dostał chłopak........
@Xr3
wiec mówisz ze grasz w tibje od ósmego roku RZycia??? 8o8o
Kluska_ziom
16-11-2008, 20:25
@
a chocby i gral od 6 i tak jest najnormalnieszym uzytkownikiem na tym forum :S [lizedupe]
Biohazardd
16-11-2008, 20:26
@Xr3
wiec mówisz ze grasz w tibje od ósmego roku RZycia??? 8o8o
Już wiele ludzi zadawało mu to pytanie gdy powtarzal ze gra od 9 lat i nikomu jescze nie raczyl odpowiedziec
Get some life:)
Recon_/
"Megidno Didnt happend"
Już wiele ludzi zadawało mu to pytanie gdy powtarzal ze gra od 9 lat i nikomu jescze nie raczyl odpowiedziec
Odpowiadałem. Nie pieprz głupot.
@Topic
Rasizm.
Odpowiadałem. Nie pieprz głupot.
@Topic
Rasizm.
To powiedz nam jeszcze raz, najwyraźniej nie pamietamy.
Piotrek Marycha
16-11-2008, 20:43
Prawdziwe trapy, akcje na światach Non i OB na światach PvP były na Tibii 7.6, gdzie nie było hotkeyów
były były...
Biohazardd
16-11-2008, 20:44
były były...
a no byly byly .. boty
ale przynajmniej nie wszyscy je mieli
MuoDy_CWKS
16-11-2008, 20:48
Haha, ładna robota ;D
Mydelniczek
16-11-2008, 20:54
@Topic
Rasizm.
Idz puakać
Idz puakać
Czemu większość, dzieci hip-hopu, potrafi tylko pyskować bez sensu i przeważnie nie potrafi skleić konstruktywnej wypowiedzi... (rozkmin ten, wysnułem w oparciu o jego wcześniejsze wypowiedzi)
@Loth123
Tylko żeby ci żyłka z tej zawziętości nie pękła... 7.
Uważam, że popadasz w skrajność kolego. Oceniasz skill i ogarnięcie gracza po tym, na jakim serwerze gra. Uogólniasz każdego z NoN-PvP i próbujesz go zniżyć do poziomu nooba, kierując się tylko jednym czynnikiem. (Gram od około 9 lat (nie biernie) i byłem z tą grą przez ten czas prawie na bierząco.)
Źle mnie zrozumiałeś, jeśli przeczytasz mój pierwszy post, będziesz dobrze wiedział, że napisałem, że w Tibii 7.6 i na Non i na światach PvP było całkiem inaczej niż jest teraz. I nie chodzi mi o to kto gdzie gra, tylko po prostu widać, kto od kiedy gra. Teraz 85% graczy to boterzy, dzieci spearów, hotkeyów i innego badziewia, a ludzie podniecają się bo padł jakiś 317 MS i co z tego? Padł i tyle. Skoro grasz tak długo pamiętasz np. że ktoś dawał SS jak padła Buble, albo Cachero? Ja nie, więc o to właśnie mi chodzi. Ludzie teraz patrzą na te pixele, jakby to było coś wielkiego, jakby to było ich całe życie, a to tylko marne pare pixeli. Co do światów NON-PvP, sam grałem na Calmerze na początku swojej drogi z Tibią, a to było ponad 5 lat temu i grałem tam przez 3 lata, to dlaczego sądzisz, że mam zamiar ubliżać ludziom, którzy tam grają? Ja tylko twierdze i powtórzę to jeszcze raz. Teraz na Non-PvP oprócz tych starych graczy grają sami botterzy. I jak wbijają 100 poziom to uważają się za panów wszechświata, a tak naprawdę są nikim. Bo to jakim się jest pokazuje nasza osobowość, a nie parę pixeli.
Pozdro. BaxCrow
Piotrek Marycha
16-11-2008, 22:22
a no byly byly .. boty
ale przynajmniej nie wszyscy je mieli
powoli by sie to zmieniło, do tego stopnia co jest teraz, hotkeye - nie bede sie wdawal w dyskusje czy potrzebne czy nie - mimo wszystko zmniejszyly liczbe botow (nie liczac cavebotów)
Czemu większość, dzieci hip-hopu, potrafi tylko pyskować bez sensu i przeważnie nie potrafi skleić konstruktywnej wypowiedzi... (rozkmin ten, wysnułem w oparciu o jego wcześniejsze wypowiedzi)
@Loth123
Tylko żeby ci żyłka z tej zawziętości nie pękła... 7.
bo słuchają złego HaipeHaopu!
a ja myślałem że to Guardia śmierdzi :<
bo słuchają złego HaipeHaopu!
http://forum.tibia.pl/showpost.php?p=2338945&postcount=45
a i zapomniałbym
tak, guardia śmierdzi a ty wraz z nią
Xenaox007
16-11-2008, 23:06
Popieram Xr3 Czemu jesli ktos jest br'em albo jest czarny albo ma wiekszy lvl od polaka dlatego ma tracić ?
!Rasizm! szkoda tylko że ludzi zza granicy pozniej mowia tylko czego to polak nie zrobil ;/
Mydelniczek
16-11-2008, 23:15
@Up
Dla zabawy.
@up
W takim razie ja, dla zabawy, powinienem podejść do ciebie na ulicy i strzelić ci w mordę, bo mi się nie podoba twoja ideologia i np. to, że jesteś drechem. Znowu dajesz do zrozumienia, że nie świadomie jesteś fanatycznym wyznawcą zasady "Kali ukraść krowę - dobrze. Kalemu ukraść krowę - źle."
@Topic
Cel uświęca środki. W tym przypadku, wasz cel jest wyjątkiem. Banda dzieciaków, które myślą, że jak powyzywają żydów, to są fajnymi kolesiami, którzy z założenia mają budzić swego rodzaju respekt... (chociaż żaden z nich w życiu żyda na oczy nie widział.)
@down
To, jakie ktoś ma podejście do innych w świecie wirtualnym, w większości przypadków rzutuje na to, jaki jest za szklanym ekranem.
@up
Porównywanie rl do gry, wg. mnie jest co najmniej dziwne.
szkapamujwruk
17-11-2008, 14:49
on twierdzi ze jesli zostałby zbanowany nie moze ukryc swoich danych (chodzi o to za co, kiedy itd.) podczas bana, a ja sie z tym nie zgadzam... sam miałem bana, wlaczona opcje 'hide' i w zakładce characters nic nie bylo widac o banie.
ty sobie pocwicz angielski, cya
btw. przeczytaj 5x co napisalem w poprzednim poscie.
napisalem tepy kretynie,ze jak masz bana nie mozesz zmienic statusu konta z hidden na unhidden czy odwrotnie.
xr3 uwazalem cie za jednego z tych co maja mozg na tym nazwijmy to,forum ale widze ze cos sobie ubzdurales i pierdolisz farmazony.
gdzie ja,albo ktos z reconu napisal ze roy padl bo jest zydem? bo ktos sobie popisal na .de o tym to znaczy ze to recon? dobijajaca dedukcja.
@up
A jeśli tak, to co?
gdzie ja,albo ktos z reconu napisal ze roy padl bo jest zydem? bo ktos sobie popisal na .de o tym to znaczy ze to recon? dobijajaca dedukcja.
Do oceny sytuacji, wystarczą mi dziecinne posty memberów Recon i ich dupolizów z forum.
Schweppes
17-11-2008, 16:05
AHHAHA, caly teamt TO SHAME! wyjebali was z jednego forum to teraz na drugim wciskacie ludziom kity? :> zal. Roy padl 10 min pozniej i to nie od waszego trapa :) fake robicie i sie podniecacie. Jaka jest prawda? taka ze 3/4 Recon zazdrosci tego ze nie jest na tyle ogarnieta zeby pokazac skila na bosach/questach. Nie mowie ze wszyscy bo jest paru ktorzy sa naprawde wporzadku. Idzcie razem za kalolelem na inny serv bo tu po raz 14 dostanie deleta i zrobi nowego 200+ no life~ konczy z tibia? pewnie tak.
jeden Wielki Fejk A Tak Po Za Tym Recon Juz Nie Istnieje !
Mydelniczek
17-11-2008, 16:50
@Up
Idz expić.
My nie musimy miec napisu Recon zeby istniec, Recon jest w pewnej garstce ludzi ktora zniszczyli frajerzy typu Sollus ktory "NIENAWIDZI" Seve~~ Juvinow etc a na akcje nie przyszedl bo leciala bajka na dobranoc, Hank nie powinienes sie wypowiadac znamy sie dosc dlugo sam cie nauczylem jumpowac i tak zarobiles wchuj kasy rozmawialismy na vencie po czym zajebales mojego shara? TO JEST SHAME.
Ravan.
@up
Czytając Twój post wnioskuje, że gra to coś innego niż rl life. Masz rację, ale czy to znaczy że można kogoś zabijać (w grze) tylko dlatego że jest innej narodowości?
@topic
CYKLON BEEEEEEE, ZYDZI PSSSSSSSSSSSS, PADAJ ZYDZIE PIERDOLONY, NASTAL CZAS DO PIECA, DAWAJ MYDLO SKURWYSYNU! IDZ KURWA J.U.D.O POTRENIC, PIERDOLONY UFOJUDKU, MALY ROY NA HUSTAWCE W*****A SNIPERA, A POD HUSTAWKA W*****L SNIPERA
Jak widać sami rasiści na tibia.de. Z resztą tutaj też.
K.Jay
Mydelniczek
17-11-2008, 18:07
@Up
No to padł za gildie, k, pasuje?
Za gildie, za nick, za outfit, za lvl, za nic... na jedno wychodzi.
@Down
To tylko reason, jak każdy inny.
No i to tylko gra~
@Up
No to padł za gildie, k, pasuje?
Za gildie, za nick, za outfit, za lvl, za nic... na jedno wychodzi.
A co ma narodowość do outfitu albo nicku? :confused:
K.Jay
Freezy Eddie
17-11-2008, 18:36
Źle mnie zrozumiałeś, jeśli przeczytasz mój pierwszy post, będziesz dobrze wiedział, że napisałem, że w Tibii 7.6 i na Non i na światach PvP było całkiem inaczej niż jest teraz. I nie chodzi mi o to kto gdzie gra, tylko po prostu widać, kto od kiedy gra. Teraz 85% graczy to boterzy, dzieci spearów, hotkeyów i innego badziewia, a ludzie podniecają się bo padł jakiś 317 MS i co z tego? Padł i tyle. Skoro grasz tak długo pamiętasz np. że ktoś dawał SS jak padła Buble, albo Cachero? Ja nie, więc o to właśnie mi chodzi. Ludzie teraz patrzą na te pixele, jakby to było coś wielkiego, jakby to było ich całe życie, a to tylko marne pare pixeli. Co do światów NON-PvP, sam grałem na Calmerze na początku swojej drogi z Tibią, a to było ponad 5 lat temu i grałem tam przez 3 lata, to dlaczego sądzisz, że mam zamiar ubliżać ludziom, którzy tam grają? Ja tylko twierdze i powtórzę to jeszcze raz. Teraz na Non-PvP oprócz tych starych graczy grają sami botterzy. I jak wbijają 100 poziom to uważają się za panów wszechświata, a tak naprawdę są nikim. Bo to jakim się jest pokazuje nasza osobowość, a nie parę pixeli.
Pozdro. BaxCrow
Ta, pamietam twoja Tibie 7.6, gdy sie wypowiadales w temacie profesje na temat knighta - czasy Goburu i innych - polowa osob sie z twoich wypowiedzi sie smiala. Zmieniles sie troche pod wzgledem stylu, trescia jestes nadal tym samym trollem powielajacym glupkowate poglady.
Smieszne jest twoje separowanie sie od tej gry, piksele padly, nie ma sie czym podniecac, to prosze bardzo jak to takie latwe to idz sam i to zrob. To nie tylko piksele to jest pokazanie skilla w tej grze - juz nie wnikam czy to fake czy nie, trzeba naprawde cos potrafic w tej grze, zeby zabic kogos na non-pvp, gdzie nie ma atakowania drugiego gracza, trzeba sie posluzyc potworkami, bledami drugiego gracza.
Osobowosc pokazuje to jacy jestesmy? Ojej, bardzo glebokie, nigdy wczesniej o tym nie myslalem. Przykro mi, to jest forum o Tibii a nie o naszych osobowosciach, tutaj udowadniasz co osiagnales w tej grze, jest mnostwo stronek gdzie mozesz opowiadac o sobie samym, tam cie ocenia pod tym katem, tutaj cie oceniaja pod katem tego co osiagnales w tej grze.
@Freezy Eddie
No faktycznie moje teksty są trollowate, bo oceniam ludzi po tym kim są, a nie po paru pixelach, to tylko głupia gra, a ty widać, już tego nie odróżniasz, skoro dla Ciebie bardziej liczy się to czy ktoś ma przy nicku napisane 250 to twoja sprawa, ale mnie nie zmienisz i uważam, że jeśli ktoś nawet ma wysoki poziom, a jest kozakiem zza monitora, który myśli, że jest wielkim geniuszem, bo wbił tak wysoki poziom to jest wiesz kim? Zwykłym frajerem, który wszystko co osiągnął w życiu przykrywa Tibią i tym, że posiada postać z wysokim poziomem.
Najbardziej mnie urzekły twoje kłamstwa pod moim adresem o Tibii 7.6, bo jak mogłeś wiedzieć, co pisałem, skoro pierwszy swój post, jaki tu napisałem, to był post przed samym Updatem Tibii, w którym zostały dodane hotkeye.
Moje teksty o rycerzu? Wiem o nim więcej niż ty i to mi wystarczy, a twoja świadomość, że rozliczasz ludzi po tym jaki mają poziom, w grze internetowej jest po prostu śmieszny i tyle.
Ja też mam 104 EK i co mnie to interesuje? Mam się z tego powodu wynosić na piedestał, bo mam taki wysoki poziom? Gówno mnie interesuje czy mam taki czy 8. Mam to gdzieś. Co do skillu gry, a co ty wiesz o mnie? Co wiesz o moim skillu? Faktycznie zabicie, 317 MS w parę osób, na mobach, które biją po 400+, to wielka sztuka... ciekawe czy bez hotkey'i i botów, dali by rade chociaż go dogonić, nie sądzę.
Ps. Prawdopodobnie wiem o co Ci chodzi z tekstami o rycerzu, bo napisałem wtedy, bo wszyscy ze mnie się śmiali bo miałem na 61 EK, skille 68/63 i co z tego? Napisałem, że gram dla zabawy, a nie dla kilku pixeli, to za to wszyscy się ze mnie śmiali, a śmiali się tacy jak ty, którzy uważają, że to co osiągneli w Tibii to wielki wyczyn i są pro. Powiedz mi, co ci dają te świetne skille i poziom jak będziesz miał np. 25 lat? Nic. Nikt nie będzie o Tobie pamiętał nawet. No chyba, że masz zamiar w tym wieku grać w Tibie, to szczerze współczuje. I,że tak napisze w twoim stylu "Ojej" chyba już zapomniałeś, że Tibia to gra, a twoja postać jest rozwijana przez Ciebie, a dokładniej przez twój mózg, czyli przez twoją osobowość, bo jak wiesz to mózg kieruje tym co robimy. Czyli zgodnie z moją tezą, jeśli ty prezentujesz sobą frajerstwo, zakłamanie i robisz to poprzez perspektywę Tibii, to znaczy, że jesteś frajerem.
I tak już na koniec dla Ciebie, 2,5 roku temu miałem 14 lat i byłem takim samym gnojkiem jak Ci teraz, więc miałem prawo czasami napisać, coś głupiego, o ile pamiętam z Ciebie też się nieźle ludzie śmiali, więc przestań pisać bzdety. Tylko, że teraz ludzie w wieku 15-17 lat, wyniesli z gimnazjów, najczęściej jedną rzecz, "Twoja stara..." lub "Jesteś gejem" i to właśnie jest dzisiejsza Tibia. Botterzy+Dzieciaki, które jak powiedzą "Twoja stara" myślą, że są fajni.
@up
Też tak uważam. Ale ludzie uważają, że jak mają skill i poziom, to i w realu są pro. A tak naprawdę są ****ami.
Pss. Xr3 i Thug, widzę, że wiedzą co piszą. I mają troche oleju w głowie, żeby ludzi nie określać po tym kim są tylko jacy są. Oni nie oceniają ludzi po tym co osiągnęli w grze, tylko po tym kim ludzie są. Brawo dla nich :)
My nie musimy miec napisu Recon zeby istniec, Recon jest w pewnej garstce ludzi ktora zniszczyli frajerzy typu Sollus ktory "NIENAWIDZI" Seve~~ Juvinow etc a na akcje nie przyszedl bo leciala bajka na dobranoc, Hank nie powinienes sie wypowiadac znamy sie dosc dlugo sam cie nauczylem jumpowac i tak zarobiles wchuj kasy rozmawialismy na vencie po czym zajebales mojego shara? TO JEST SHAME.
Ravan.]
dobrze wiesz jak bylo drogi przyjacielu,czemu nie macie fotki z jego humanem? czemu jej niepokazecie? czemu niehostniecie cama ktory istnieje na 100%?
powiem wam czemu,roy padl sam 10 min pozniej wiec czym sie tu szczycic?
a co do reconu ravan jak ty mozesz byc jego czlonkiem ? jak ty mozesz wogole sie z nimi zadawac? tak wiem nie moja sprawa , ale zastanow sie nad tym..
hank
@Up
Idz expić.
kim ty kurwa wogole jestes? nudzisz sie ? na chuj sie wogole udzielasz?
Kup.Se.Musk
17-11-2008, 20:59
chciałbym mieć takie problemy na głowie jak Wy, pozazdrościć.
Mydelniczek
17-11-2008, 21:18
kim ty kurwa wogole jestes? nudzisz sie ? na chuj sie wogole udzielasz?
Idz lizać dupę juzkowi i jak już mówiłem, expić, bo tylko to dzieciaku potrafisz.
Jol.
recon_/
Najlepsza gildia na non'pvp. skyll total.
E tam moim zdaniem 2 gidlie z candi rox team beka i bomba bojs :cup:
Candia mój 1st świat :P
@2up
juz chyba lepiej expic niz ponizac sie do takiego poziomu 'dresa' ktorego udajesz, ze jestes wpanialy itd, moze ludzie twojego pokroju czy tam recon (z malej litery) cie za to lubi . niestety, nie zrozumiesz tego.. normalni ludzie wiedza, ze to, co robicie jest chore - myslicie, ze normalnie myslacy czlowiek bedzie was wychwalal za to, co zrobiliscie? niestety, mylicie sie. normalny czlowiek nie objawia rasizmu, nie jest agresywny, nie poniza innych ludzi.
a malo takich...
tu chodzi tylko o osmieszenie Roya, co z tego ze jest br? wole z nim sie zadawac niz z wami, bo to, co robicie na codzien jest zalosne
nawet go nie ubiliscie, tylko szpanujecie ze probowaliscie.
Freezy Eddie
17-11-2008, 22:04
No faktycznie moje teksty są trollowate, bo oceniam ludzi po tym kim są, a nie po paru pixelach, to tylko głupia gra, a ty widać, już tego nie odróżniasz, skoro dla Ciebie bardziej liczy się to czy ktoś ma przy nicku napisane 250 to twoja sprawa, ale mnie nie zmienisz i uważam, że jeśli ktoś nawet ma wysoki poziom, a jest kozakiem zza monitora, który myśli, że jest wielkim geniuszem, bo wbił tak wysoki poziom to jest wiesz kim? Zwykłym frajerem, który wszystko co osiągnął w życiu przykrywa Tibią i tym, że posiada postać z wysokim poziomem.
Mniejsza juz o tym co gadasz, wazne, ze gadasz zupelnie nie na temat. Kogo obchodza ci ludzie co tam siedza? W ogole gdzie pojawil sie watek o tym, ze ktos kozaczy bo ma wysoki lv?
Najbardziej mnie urzekły twoje kłamstwa pod moim adresem o Tibii 7.6, bo jak mogłeś wiedzieć, co pisałem, skoro pierwszy swój post, jaki tu napisałem, to był post przed samym Updatem Tibii, w którym zostały dodane hotkeye.
Moje teksty o rycerzu? Wiem o nim więcej niż ty i to mi wystarczy, a twoja świadomość, że rozliczasz ludzi po tym jaki mają poziom, w grze internetowej jest po prostu śmieszny i tyle.
Odpierasz chyba argumenty, ktore wygodne by byly dla ciebie, szkoda, ze nikt ich nie postawil. Wiesz wiecej o rycerzu niz ja, ale nie masz pojecia co ja o nim wiem, tak samo jak nie masz pojecia co taki 250 lv moze soba reprezentowac bo powielasz durnowaty poglad, ze kazdy h-lv jest no-lifem, kozakiem, PA i frajerem. Rozliczam cie z tego co tu niegdys pisales, to bylo po prostu zenujace.
Co wiesz o moim skillu? Faktycznie zabicie, 317 MS w parę osób, na mobach, które biją po 400+, to wielka sztuka... ciekawe czy bez hotkey'i i botów, dali by rade chociaż go dogonić, nie sądzę.
Ciekawe czy bylby jakikolwiek 317 MS bez botow...
Uogolniasz po raz kolejny durnowaty poglad, ze teraz to nikt nie ma skilla, bez hotow to teraz z GFB nie potrafia trafic. Do wszystkich tych, ktorzy narzekaja na hotkeye, powiedzmy sobie szczerze, ze dobry gracz przystosuje sie do wszystkiego, po prostu sami jechaliscie na botach, a teraz dali kazdemu to sie okazalo, ze nie jestescie tacy pro.
Ps. Prawdopodobnie wiem o co Ci chodzi z tekstami o rycerzu, bo napisałem wtedy, bo wszyscy ze mnie się śmiali bo miałem na 61 EK, skille 68/63 i co z tego? Napisałem, że gram dla zabawy, a nie dla kilku pixeli, to za to wszyscy się ze mnie śmiali, a śmiali się tacy jak ty, którzy uważają, że to co osiągneli w Tibii to wielki wyczyn i są pro
Ale czlowieku, skad sie biora te twoje wyimaginowane teorie, ze kazdy sie czuje pro, bo cos osiagnal w Tibii? Smiali sie obecnie najcenniejsi merytorycznie uzytkownicy tamtego forum bo to co mowiles to byly herezje, w dodatku nie uznawales zadnych argumentow i wyzywales z tego co pamietam.
Powiedz mi, co ci dają te świetne skille i poziom jak będziesz miał np. 25 lat? Nic. Nikt nie będzie o Tobie pamiętał nawet. No chyba, że masz zamiar w tym wieku grać w Tibie, to szczerze współczuje. I,że tak napisze w twoim stylu "Ojej" chyba już zapomniałeś, że Tibia to gra, a twoja postać jest rozwijana przez Ciebie, a dokładniej przez twój mózg, czyli przez twoją osobowość, bo jak wiesz to mózg kieruje tym co robimy. Czyli zgodnie z moją tezą, jeśli ty prezentujesz sobą frajerstwo, zakłamanie i robisz to poprzez perspektywę Tibii, to znaczy, że jesteś frajerem.
A co ci daje regularne wypowiadanie sie na tym forum? A co ci daje granie w jakakolwiek inna gre komputerowa? Smieszny argument, Tibia jest jak kazda inna gra, wiadomo, ze to jest strata czasu, ale dla niektorych rozrywka.
I tak już na koniec dla Ciebie, 2,5 roku temu miałem 14 lat i byłem takim samym gnojkiem jak Ci teraz, więc miałem prawo czasami napisać, coś głupiego, o ile pamiętam z Ciebie też się nieźle ludzie śmiali, więc przestań pisać bzdety. Tylko, że teraz ludzie w wieku 15-17 lat, wyniesli z gimnazjów, najczęściej jedną rzecz, "Twoja stara..." lub "Jesteś gejem" i to właśnie jest dzisiejsza Tibia. Botterzy+Dzieciaki, które jak powiedzą "Twoja stara" myślą, że są fajni.
To bardzo ciekawe bo ja w tamtych czasach nic nie pisalem, no ale jak zwykle obalasz jakies postawione przez siebie samego argumenty.
Pss. Xr3 i Thug, widzę, że wiedzą co piszą. I mają troche oleju w głowie, żeby ludzi nie określać po tym kim są tylko jacy są. Oni nie oceniają ludzi po tym co osiągnęli w grze, tylko po tym kim ludzie są. Brawo dla nich
Uwierz mi, ze oceniam cie wylacznie z tego co tutaj piszesz.
Idz lizać dupę juzkowi i jak już mówiłem, expić, bo tylko to dzieciaku potrafisz.
Jol.
dupe lizac? kto tu komu dupe lize haha . dzieciaku? trolu ogarnij sie zwal se konia
zrob cos z soba ogol sie umyj wlosy nie wiem zmien gacie moze jeszcze obetnij paznokcie a nie produkujesz sie na forum lizac dupe reconowi ktory tak naprawde juz nieistnieje .
Odsylam wszystkich do stronki www.celesta.pl Tam mozecie zobaczyc wiele bardziej imponujacych ssow z fragami i dowiedziec sie mniej wiecej na czym polega spor Recon vs Megiddo :- D
Pozdro Karolak and Felipe <3
@Shoen
Te, picuś glancuś od pedalskich sweterków i żelowej fryzurki... s*******aj na jakieś rave/techno party ew. na lekcje polskiego.
Schweppes
17-11-2008, 22:45
celesta.pl nie isteje juz przez takich debili jak wyzej :) dajac fake i bezsensowne tematy i posty ktore maja na celu poklucic ludzi :) recon na celescie juz nie istenieje, zostal corronius ktorym sharuje feilpe, karoleer, sollus i jeszcze pol celesty. To jest cale rekon! thx, bye moj ostatni post.
Z tego co tu wyczytałem, to Celesta kreuje się na NoN-PvPowy odpowiednik Furory...
celesta.pl nie isteje juz przez takich debili jak wyzej :) dajac fake i bezsensowne tematy i posty ktore maja na celu poklucic ludzi :)
Taa, i tak potem wroci w blasku chwaly. Cale szczescie ze megadjino jest takie ugodowe i milusie dla kazdego :<
Z tego co tu wyczytałem, to Celesta kreuje się na NoN-PvPowy odpowiednik Furory...
Po prostu pewne osoby za soba nie przepadaja, tak jest chyba wszedzie.
celesta.pl nie isteje juz przez takich debili jak wyzej :) dajac fake i bezsensowne tematy i posty ktore maja na celu poklucic ludzi :) recon na celescie juz nie istenieje, zostal corronius ktorym sharuje feilpe, karoleer, sollus i jeszcze pol celesty. To jest cale rekon! thx, bye moj ostatni post.
HAHAHAHAHAHHA DZIECKO, SIEDZIAŁEŚ CICHO DOPóKI KAROLEER DELET`A NIE ZAŁAPAŁ.WIEDZIAŁEŚ, ŻE NA POI BYŚ WTEDY NIE PO EXPIL :<
Wracając do share corroniusa. Wiem ze nikt nim nie sharuje, ale że pasy ma pare osób to ma, jego sprawa komu je dalej. Nigdy bartkowi nie wbiłem 1k expa, nigdy nie zrobił tego karoleer, czy też sollus, mało wiesz.
Wracając do ciebie shoen. Zostań dalej tam gdzie jesteś. Prawda jest taka, żeby nie Bercik z którym kiedyś expiłeś i fakt ten, że przez niego nas poznałeś dzisiaj nawet nie miałbyś 150 lvl. Powinieneś siedzieć cicho i całować frezera że pomaga ci wbijać te lvl.
Sir_Piapi
17-11-2008, 23:42
Wiecie co.. A to wszystko wina tego, że Juvin jest z Tarnowa, mówiłem mu żeby nie jadł krowich placków a on swoje... aj...
Hank, szkoda że wyzywasz ludzi z którymi byleś kiedyś blisko, bynajmniej JA wspominam cie dobrze.
Miłych snów wszystkim, tylko nie patrzcie za dużo na to zdjęcie z tym fragiem bo aż czuć popiół i mydło a to jednak szkodzi zdrowiu, cóż takie są realia.
btw -> za 30min na vencie będę darł japę WTOREK DZISIAJ! NIE! TAK! BALE DZIŚ GAZOWNIA DZIŚ!
Schweppes
18-11-2008, 00:33
@Rosan
bardzo mi szkoda ze masz delete warning i nie mozesz lognac bo sie boisz, wiec idz rob dalej kebaby. Do karoleera nigdy nic nie mialem do momentu kiedy nam zjebal ghaza bo mialem go za pozadnego goscia, tym bardziej ze czesto chodzil z nami na akcje typu inkwizycja. Na poi moglem expic spokojnie i nadal moge. Pomimo wielu grozb z waszej strony kiedy to np. taturowi sie wjebalem <shame> tez mieliscie mnie zabic, i co? :) pozatym ciekawe czemu corronius na gorome przychodzil przez jakis czas z sollusem :) pewnie zeby popatrzyc i sie pouczyc jak bije z avalanche :) pochwal sie jeszcze np. za co tatura wyjebales ktory byl tez tam jednym z fajniejszych ludzi. Za to ze za male sio nastawil na bricka? :D HAHAHAHAAH no prosze cie. Wiem ze jestes niespelniony bo siedzisz w budce i sprzedajesz kebaby ale na milosc boska prosze cie nie pomiataj swoimi kolegami w gildi bo oni tez maja mozgi :) Krooooolu Felipe, dziekuje nie pisze juz wiecej. Bye. Nie wracaj na celeste nigdy jest lepszym swiatem bez ciebie.
@Rosan
bardzo mi szkoda ze masz delete warning i nie mozesz lognac bo sie boisz, wiec idz rob dalej kebaby. Do karoleera nigdy nic nie mialem do momentu kiedy nam zjebal ghaza bo mialem go za pozadnego goscia, tym bardziej ze czesto chodzil z nami na akcje typu inkwizycja. Na poi moglem expic spokojnie i nadal moge. Pomimo wielu grozb z waszej strony kiedy to np. taturowi sie wjebalem <shame> tez mieliscie mnie zabic, i co? :) pozatym ciekawe czemu corronius na gorome przychodzil przez jakis czas z sollusem :) pewnie zeby popatrzyc i sie pouczyc jak bije z avalanche :) pochwal sie jeszcze np. za co tatura wyjebales ktory byl tez tam jednym z fajniejszych ludzi. Za to ze za male sio nastawil na bricka? :D HAHAHAHAAH no prosze cie. Wiem ze jestes niespelniony bo siedzisz w budce i sprzedajesz kebaby ale na milosc boska prosze cie nie pomiataj swoimi kolegami w gildi bo oni tez maja mozgi :) Krooooolu Felipe, dziekuje nie pisze juz wiecej. Bye. Nie wracaj na celeste nigdy jest lepszym swiatem bez ciebie.
Super Joseph super Joseph twym sensej? Człowieku dla mnie jesteś niczym tak jak zawsze byłeś. Nie boję się, logam i wcale nie mam dele warna, tyle na ten temat, no ale jeśli tak bardzo nalegasz i chcesz wiedzieć cos na temat mojego bana no to okej.
Mialem 27 dni bana. Przez ponad tydzień odpisywałem na głupie pytanie Exyli które nie miały sensu, zakończyło się to, że po 2óch tygodniach w końcu napisałem do CM, mając ją w dupie. Na odpowiedź czekałem równe 13 dni, po czym zgromadzony CipSoft po rozważeniu tego co się stało odpisał mi. I tak o to na moim koncie znajdują się teraz takie 2 notki.
Aug 04 2008, 16:00:11 CEST Felipe Mac'Wander AccBan destructive behaviour 7 days
May 05 2008, 13:18:54 CEST Felipe Mac'Wander Notation offensive statement
Na celescie nie gram tylko z 2óch powodów.
1) Nie gra tam większość Recon, z która zawsze będę trzymał.
2) Pod czas gdy wbiłem Felipem 155 zacząłem botować kine na neranie i teraz nim gram
Po za tym nie kręci mnie wbijanie lvl, robienie questów, grałem tam tylko po to aby pozabijać takich jak ty.
Widzisz, znowu nic nie wiesz
Wiem ze jestes niespelniony bo siedzisz w budce i sprzedajesz kebaby
Wyjaw imię tej osoby która gada takie mądre rzeczy. Może jeszcze powiedz kto taki był mądry i powiedział iż jestem Piekarzem, mam 41 lat i dwójkę dzieci, lub że jestem przykuty do wózka inwalidzkiego i dlatego gram tyle w tibie ;<
Powtarzając po raz kolejny - jesteś zerem
Za to ze za male sio nastawil na bricka? :D HAHAHAHAAH no prosze cie.
że co ku...? Dobra, przyznam umiesz pisać bajki prawie tak samo jak Yoozek. Nie będę tłumaczył 'ci' dlaczego jego nie ma z nami, bo jakby to powiedział Joshep "nie dla psa kiełbasa". Jeżeli Tatur będzie miał sam chęci to wam o tym tu opowie.
Nie wracaj na celeste nigdy jest lepszym swiatem bez ciebie.
Fakt, jest lepszym bo w końcu nikt wam customerów na POI/INQ nie wybija ;<
GP.!
P.S
Lemur pozdrów twojego kolegę który Ci pomaga expic. Tak tak dobrze wiesz o kim mówie. Cześć adrian ;D (dla nie obeznanych - Adrian = Adi = Bat [2gi owner, po miedzy 90-150lvl?] mianowicie ten dzięki, któremu dorobiłem się ostrej kasy na dem)
Pozdro Adrian, kiedyś Ciebie nie słuchałem, ale teraz widzę że masz rację.
Jak w ogole te plebsy bez przeszlosci maja czelnosc powiedziec cos na recon?
@do tego co gadal ze bez hotkeyi nie dali bysmy sobie rady
Stary,trafiles na zla gildie ,my na tibii 7.6 ostro napierdzielalismy ze starym składem (nie chodzi o czas gry :d) i wszyscy z nich "tesknia" za ta tibia,a tak w ogole co ja bede gadal - zapraszam na hopto, zobaczymy jaki z ciebie non-hotkey mastah
neyacz19999
18-11-2008, 11:13
gz trapa jak najbardziej 317 ms nice rekord hmm , tylko nierozumiem calego tego plebstwa co tu pisze odjebaliscie go? no to zajebiscie to swiadczy otym ze maja skill i ograr nie to co cala reszta nieudacznikow z servera ktorzy sa tylko mocni w gembie, ja jestem z candi ale popieram recon wtym co robia bo sami to robimy :) a teraz pozwole se wrzucic dosc wsumie swiezy ss calkiem niedawno go zajebalismy :
zaczelo sie tak :P
http://images39.fotosik.pl/31/aa0de1cec79c9ff3.jpg (www.fotosik.pl)
potem juz byl w chujowej sytuacji bo myslal ze to jest na faze :/
http://images28.fotosik.pl/296/736b6a4502806be0.jpg (www.fotosik.pl)
poczym przybiegla odsiecz ale nic niezdolala zrobic cale okolnir blokniete nikt niemugl wejsc :/
http://images49.fotosik.pl/31/a22b7f8ae06b04a9.jpg (www.fotosik.pl)
no i w koncu koniec zywota Sciemaxa [ 169 ek ] ;d
http://images46.fotosik.pl/31/3d28f9c71ddc1b09.jpg (www.fotosik.pl)
a tu koncowy ss :P
http://images35.fotosik.pl/31/1fa090ed2a68d4a8.jpg (www.fotosik.pl)
tak zwana metoda na odleglosc :P
btw Xeremon wyjdzi z tego forum bo niedosc ze spamujesz na candi swoje zjebane ss to jeszcze tu pierdolisz jakies bzdety i tak jestes zerem tu i tam
szkapamujwruk
18-11-2008, 12:59
trap wrecz wymarzony na takiego knighcika ;)
szkapamujwruk
18-11-2008, 13:03
wspomniec o tym na jaka skale jest sharing megiddo?
morgahar i kwapek to jedyne osoby ktore sa z megiddo i nie sharuja :) (mowiac o tych aktywniejszych graczach,ktorych troche znam)
Schweppes
18-11-2008, 13:15
3/4 osob piszacych za recon. Data dolaczenia do forum? i wszystko jasne. Ze wam sie chcialo tyle nowych kont zakladac :)) Co do tatura to wlasnie on mi o tym powiedzial wiec mam dobre wiadomosci, szkoda ze sie przyznac nie potrafisz jak traktujesz swoich czlonkow gildi :) jak popychadla. Adrian nie gra juz w tibie dla twojej wiadomosci od jakis 4 miesiecy bo ma lepsze zajecia ;) ale pozdrowie go. Byles tu zeby zabijac takich jak ja? ciekawe, slabo ci wyszlo. Tymczasem bijcie, botujcie i sharujcie swoje chary na neranie, moze tam gmowie was nie dopadna bo tu juz nic nie osiagniecie :] Milej gry na nowym servie a zarazem wspolczuje graczom nerany. Forum na tibia.com napewno bedzie sie bardzo cieszyc ze odeszliscie :)
Mydelniczek
18-11-2008, 13:35
@Up
Ty, bo ci jeszcze respa zajmą.
btw Xeremon wyjdzi z tego forum bo niedosc ze spamujesz na candi swoje zjebane ss to jeszcze tu pierdolisz jakies bzdety i tak jestes zerem tu i tam
Ej kolego, ja z wielu źródeł wiem o tobie m.in tyle, że w większości środowisk jesteś powszechnie nie lubiany. Ktoś (rzetelny), nie pamiętam kto, puścił famę, że hackujesz kumpli z reala i że ostatnimi czasy ostro nolifowałeś... co do tego pewien nie jestem, aczkolwiek w każdej legendzie jest ziarnko prawdy. Pomijam realne życie i przejdę do twojego nastawienia do ludzi. Już miałem do czynienia z takimi ofensywnymi graczami jak ty. Pamiętam, jak próbowałeś mnie na Vencie poniżyć tym, że średnio wyszedł nam POI service (a jeszcze gorzej wasza próba zepsucia go nam), lecz z tego co się orientuję, to chyba ci się to nie udało;). Twoją najgorszą cechą jest to, że nie potrafisz kulturalnie i spokojnie rozmawiać z ludźmi. Jeśli potrafisz rozwiązywać konflikty inną drogą niż skarżenie się swoim kolegom z gildii, to z chęcią cię wysłucham. Najpierw jednak, powinieneś poważnie zastanowić się nad kolejną obelgą w moim kierunku i czy na pewno twoje argumenty są trafne. Tak swoją drogą, rozjaśnij mi nieco, o co chodziło z tym waszym nie udanym trapem na Mr. Speeda na ASach?
Na prawdę... nie wiem co Cayan i reszta Dementhess w tobie takiego widzi...
@Topic
Recon "musi przełknąć gorycz porażki". Kiepski szwindel powiadam...
@down
Sam padł.
Wyjdź.
Mydelniczek
18-11-2008, 14:28
@Up
Jakiej porażki skoro go ubili?
@Up
Ta jasne, wyszedł se z trapa i polazł paść xD roz*******asz mnie hahaha
Wyjdz.
@Down
EJ, JU KEN DENS
Megiddo (hebr.: תל מגידו) - wzgórze położone w północnym Izraelu, w południowej części Doliny Jezreel w Dolnej Galilei.
ludzie w końcu pojęli że to wielki FAKE a RECON TO Fail
WY NIE ISTNIEJECIE ;dddddddddddddd
lepiej to niż...
RECON!!!!!!!!
Recon - Photo profiles for gay men
- [ Tłumaczenie strony ]
recon.com - gay picture profiles with online chat, gay male photo personals and pic galleries.
www.recon.com/ - Kopia - Podobne strony - Zanotuj
Lupje_Predzle
18-11-2008, 15:34
http://www.recon.com/
dobra strona 8o8o8o8o
dla Mydelniczek(a) i -Thug-(a) X(:baby:X(:baby:
Może jeszcze powiedz kto taki był mądry i powiedział iż jestem Piekarzem, mam 41 lat i dwójkę dzieci...
Umarłem? xD
Mandegorion_91
18-11-2008, 15:56
celesta ssie candia ssije ;x
HAHAHAHAHAHHA DZIECKO, SIEDZIAŁEŚ CICHO DOPóKI KAROLEER DELET`A NIE ZAŁAPAŁ.WIEDZIAŁEŚ, ŻE NA POI BYŚ WTEDY NIE PO EXPIL :<
Wracając do share corroniusa. Wiem ze nikt nim nie sharuje, ale że pasy ma pare osób to ma, jego sprawa komu je dalej. Nigdy bartkowi nie wbiłem 1k expa, nigdy nie zrobił tego karoleer, czy też sollus, mało wiesz.
Wracając do ciebie shoen. Zostań dalej tam gdzie jesteś. Prawda jest taka, żeby nie Bercik z którym kiedyś expiłeś i fakt ten, że przez niego nas poznałeś dzisiaj nawet nie miałbyś 150 lvl. Powinieneś siedzieć cicho i całować frezera że pomaga ci wbijać te lvl.
Co ma moj lvl do tego ze was poznalem? mam ci przypomniec jak karoler expil na wrl z sd toba? tak tak musiales kebaba skleic ;/ jak zwykle jedyne co potrafisz to wejsc na forum i popierdolic jakies smutki wyciagniete z kapelusza..
neyacz19999
18-11-2008, 17:00
wez juz Xeremon s*******aj z forum bo juz sie robisz zalosny twoje ssy i wypowiedzi , poprostu wyjdzi
Do pieca.
"Chcesz byc fajny?"
*up
Bierz do jaj, synek! ;/
ss dla wieszakuf i innych kutalongow o/
http://i169.photobucket.com/albums/u205/agroki/ojadupce.png
Wyjdź.
Kolego zainteresowałeś mnie i to mocno ,specjalnie dla Ciebie przejrzałem cały ten temat i ponawiam to pytanie z nadzieją ,że dostanę odpowiedź.Jak możesz od 9 lat grać w Tibie?Od 8 roku życia grasz?Czyli co zamiast rowerku rodzice Ci pacca kupili?Wyjaśnij bo piszesz o wszystkim innym tylko nie o tym.
Powiem tak ten wypad nie Byl na ludzi z Megiddo to ze roy tam byl to jego problem,ja do niego nic nie mam ale nie pomaga sie ludzia typu Korni.
Jusek-Jestes smieszny :) 0 respektu 7.6/7.92 Nienawisc do Komara w tym tez nerki bo organizuje z nim poi-e teraz z kim huncisz kto ejst w megiddo? Ne'roox, Xend osoba ktora wam pomagala w pierwszych poi-ach na serwie a teraz nic dla was nie znaczy "gjepe" jest wazniejsze od starego znajomego zreszta przypomne ci pewne zdazenie :) Jak wbiles na dle poi i chciales go zabic ale Golden Uruk-Centuss go uratowal wielki przyjaciel :/
Ownuje niektorych ludzi z Megidno na kazdym kroku nie wszystkich ,poniewaz niestety normalni ludzie w waszej gildi sie marnuja wielkie zgranie etc:) a na gc/forum sa caly czas klotnie,Jusku idz pobotuj wiecej bedziesz fajniejszy odemnie ale 21 dresa na klate nie wezmiesz,Ja dalej bede sharowac chara i sellac pacce członka Megidno a ty nawet nie bedziesz wiedzial o tym:).
No Respect.
Ravan.(Arcio Pall)
corronius
18-11-2008, 19:23
lemur nie skomentuje twoich wypocin.Policzymy sie w grze.
ZapodajMuze
18-11-2008, 19:27
wez juz Xeremon s*******aj z forum bo juz sie robisz zalosny twoje ssy i wypowiedzi , poprostu wyjdzi
Signed znaki
A teraz ochłoń i napisz to po ludzku. Sam zaczynasz mnie bezpodstawnie obrażać, a potem skarżysz się swoim friendom, że ośmieliłem się na ciebie pokazać palcem.
Jeśli nie chcesz odpowiadać publicznie, możesz zrobić to na PM ;).
@Topic
Już sam do końca nie wiem jaki był reason. Każdy gada co innego. Wiem tylko, że świadectwo o naszych rodakach, dajecie również wy. Weźcie sobie to do serca i zastanówcie się 10 razy, zanim podejmiecie się ubicia kogoś, a potem spamowania prokibolsko-problokerskimi treściami na forum. Ludzie na brazylijskich forach się z nas śmieją, a wy na to, że macie to w dupie... Sam nie wiem czy się śmiać, czy płakać. Może sami zadajcie sobie to pytanie i sami sobie na nie odpowiedzcie.
@down
Chyba do was wrócę, aby po raz kolejny zmieszać was z błotem przed samymi sobą. Bynajmniej trudne to nie będzie - "dzieciom osiedli" wyjątkowo łatwo jest wjechać na intelekt ;).
Pozdrawiam.
ywemytus
18-11-2008, 19:43
huahuahua, widze ze xeremon nigdzie CIe nie chca.
my z forum arcanii tez go wyrzucilismy, bo gadal bzdury nie majac pojecia co sie u nas dzieje
arcio
wiesz co ja na to kładę? do 3 razy sztuka ;d
http://i6.photobucket.com/albums/y220/Yoozek/syfeq/arcio.jpg
next
http://i6.photobucket.com/albums/y220/Yoozek/yoozio/arcio.png
Once
Ownowalem was na dl poi przez 1h dobre poczym wjebalem sie w trapa ktorego sam zrobilem "brawo"
Twice
Hank "znajomy" a jednak zapierdolil mi sharera:)
Ps:
Proponowalem ci zalatw sobie jakiegos chara z podobnym hp ktore ja mam i pokaze ci co to jest mw:) EHHHHH JUSEK NIE BIJ
Zreszta mam na ciebie wyjebane
Active Cave Bot czy jakos tak~~
Dave_plx
18-11-2008, 20:42
tyle gadek o tym ze Roy~ nie padl w tym trapie a co ciekawsze "prosby" o ssa z cialem Roya~ tak wiec ja chcialbym zobaczyc ss od Roya~ jak pada w inny sposob niz przedstawiony w 1szym poscie ;)
Mniejsza juz o tym co gadasz, wazne, ze gadasz zupelnie nie na temat. Kogo obchodza ci ludzie co tam siedza? W ogole gdzie pojawil sie watek o tym, ze ktos kozaczy bo ma wysoki lv?
Odpierasz chyba argumenty, ktore wygodne by byly dla ciebie, szkoda, ze nikt ich nie postawil. Wiesz wiecej o rycerzu niz ja, ale nie masz pojecia co ja o nim wiem, tak samo jak nie masz pojecia co taki 250 lv moze soba reprezentowac bo powielasz durnowaty poglad, ze kazdy h-lv jest no-lifem, kozakiem, PA i frajerem. Rozliczam cie z tego co tu niegdys pisales, to bylo po prostu zenujace.
Ciekawe czy bylby jakikolwiek 317 MS bez botow...
Uogolniasz po raz kolejny durnowaty poglad, ze teraz to nikt nie ma skilla, bez hotow to teraz z GFB nie potrafia trafic. Do wszystkich tych, ktorzy narzekaja na hotkeye, powiedzmy sobie szczerze, ze dobry gracz przystosuje sie do wszystkiego, po prostu sami jechaliscie na botach, a teraz dali kazdemu to sie okazalo, ze nie jestescie tacy pro.
Ale czlowieku, skad sie biora te twoje wyimaginowane teorie, ze kazdy sie czuje pro, bo cos osiagnal w Tibii? Smiali sie obecnie najcenniejsi merytorycznie uzytkownicy tamtego forum bo to co mowiles to byly herezje, w dodatku nie uznawales zadnych argumentow i wyzywales z tego co pamietam.
A co ci daje regularne wypowiadanie sie na tym forum? A co ci daje granie w jakakolwiek inna gre komputerowa? Smieszny argument, Tibia jest jak kazda inna gra, wiadomo, ze to jest strata czasu, ale dla niektorych rozrywka.
To bardzo ciekawe bo ja w tamtych czasach nic nie pisalem, no ale jak zwykle obalasz jakies postawione przez siebie samego argumenty.
Uwierz mi, ze oceniam cie wylacznie z tego co tutaj piszesz.
Czy ja napisałem, że każdy h lvl to no lifer i botter? Napisałem, że większość, tych, którzy teraz grają to botterzy, a co może nie mam racji? Po drugie, nie pisałem odniesienia do tego tematu, tylko do komentarzy pod tematem, które było imho śmieszne, bo tak jak już niektórzy napisali, Ci, którzy tego trapa robili, to głównie ludzie botów i sharowania kont.
Co do tego, że nie przyjmowałem krytyki, to nie masz racji, bo krytykę to ja przyjmuję, ale jeśli jest ona poparta argumentami, a tamci użytkownicy nie poparli kpin ze mnie żadnym dobrym argumentem. Jeżeli ktoś potrafi wyrazić krytykę, to każdy potrafi ją przyjąć [no może nie każdy].
Ty do mnie się dowaliłeś, ale chyba widzisz, że nie wyzywam Cię, tylko podaję argumenty na swoją obronę, a jeżeli dla Ciebie jest to zniewaga, to przepraszam. Po za tym ja wcale nie powiedziałem, że nie umiem grać na hotkeyach, tylko nie lubię np. gadki w której ktoś mi powie, że nie umiem grać, a ma na kompie BlackD i uważa, że jest świetny. Ciebie szanuję, bo potrafisz wyrazić swoją krytykę w sposób, który mnie nie obraża, ale nie lubi ludzi, którzy teraz mają wyższy poziom niż ja i wyzywają mnie, że grać nie umiem i tego typu inne różne teksty, chociaż on ten poziom wbił na bocie.
Pozdrawiam. BaxCrow.
Ps. Jak co to pisz na PM, bo robimy OFF Topic.
tyle gadek o tym ze Roy~ nie padl w tym trapie a co ciekawsze "prosby" o ssa z cialem Roya~ tak wiec ja chcialbym zobaczyc ss od Roya~ jak pada w inny sposob niz przedstawiony w 1szym poscie ;)
idź na swoja calmere i nie wracaj bo przeczytałem posta i od razu widzę CALMERA, nie obrażając nie których.
Dave_plx
18-11-2008, 21:55
tyle potrafisz powiedziec?
ja tylko kulturalnie prosze o ssa ;)
Freezy Eddie
18-11-2008, 22:11
Czy ja napisałem, że każdy h lvl to no lifer i botter? Napisałem, że większość, tych, którzy teraz grają to botterzy, a co może nie mam racji? Po drugie, nie pisałem odniesienia do tego tematu, tylko do komentarzy pod tematem, które było imho śmieszne, bo tak jak już niektórzy napisali, Ci, którzy tego trapa robili, to głównie ludzie botów i sharowania kont.
Ale to jest (przynajmniej dla mnie) najwiekszy ubity lv na mobie jaki widzialem, ci ktorzy trapa robili mieli chyba mniejszy lv. Powtarzam - to nie jest takie proste, ze sobie rzucisz jednego mwalla byle gdzie, koles da sobie exita i go hydra zabije. Ubiles chociaz kiedys 100 lvl w trapie? Wiesz jakiego to wymaga skilla zeby tu wypisywac pierdoly, ze nie ma sie czym podniecac? Ok, nawet jezeli mieli bota to co? Myslisz, ze bot ma funkcje 'idz, strapuj, zabij, zbierz loota'? Bot to zaledwie leczenie sie i pare innych rzeczy. Strapowac musisz sam, tu bot ci nie pomoze. A uwierz mi, ze 300+ lv biegnie z taka predkoscia, ze poslugujac sie mobami trzeba myslec bardzo szybko zeby zrobic trapa.
Ty do mnie się dowaliłeś, ale chyba widzisz, że nie wyzywam Cię, tylko podaję argumenty na swoją obronę, a jeżeli dla Ciebie jest to zniewaga, to przepraszam.
Teraz jest dobrze, wczesniej bylo inaczej. Moze juz do tego nie wracajmy.
Lupje_Predzle
18-11-2008, 22:17
ej ja tesh chce miedź takie porblemy jak Wy pżez internet , :baby:8o:baby:X(8oX(X(8o:baby:X(8oX(:baby:
Mydelniczek
18-11-2008, 23:15
Ta, ubili go 10x na 10 różnych sposobów, wyjdz.
Żal mi niektórych osób stąd... Idźcie sobie na to śmieszne Non-pvp, trapujcie się, wyzywajcie w grze ale i tak nic nie zrobicie drugiej osobie... Non-pvp jest po to zeby sobie spokojnie poexpić, pójść z kolegami na questa... Więc po co te wypociny? Non-pvp jest od expienia itp a nie od zabijania się... Moim zdaniem powinni usunąć w ogóle serwery noob-pvp... Zapraszam na PVP.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.