zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Ogólne Jak było na teście?

RedMartini
16-11-2008, 01:40
Niedawno użytkownicy europejskich serv-ów mieli szanse zainstalować i pograć na trochę innej tibi;) Była to tibia gdzie możesz wszystko. Orać ludzi bez żadnych konsekwencji albo zakładać eq typu mpa, mms itp. Może 20lvl nie miały dużo do powiedzenia, bo jak jakiś 200ek spamóje exori grana to nie jest ciekawie:D Podoba wam się taka rozrywka? Czy może uważacie ze to zabawy dla noobów?

PODOBAŁO SIĘ?

Akkorin
16-11-2008, 08:20
Było fajnie.

albo zakładać eq typu mpa, mms itp.

No wiesz, jest wiele osób, które zakładają takie eq bez test serwera. :F

Lord_Piterek
16-11-2008, 09:09
mi sie podobalo logowanie ktore trwalo ok 1h

RedMartini
16-11-2008, 09:31
Również użytkownicy amerykańskich servów mogli zagrać na test...Tak to podaj mi nick kogokolwiek z amerykańskich servów. Na początku cipy planowałyby zrobic ten test dla wszystkich, ale amerykańcy mieli już testa, więc żeby nie było kolejek typu 800 to tylko niemieckie servy były dopuszczone. W informacjii było, że dla wszystkich ale podaj chociaż jeden nick;)

RedMartini
16-11-2008, 09:40
Było fajnie.

No wiesz, jest wiele osób, które zakładają takie eq bez test serwera. :F

Wiem sam noszę świetne, eq, ale chyba fajnie było patrzeć na noobki, które zabijały się o Bohy. Mam kolegę(newbie) to się chyba zesrał jak mu dałem time ringa i bohy. Latał cały dzień patrząc jak zapieprza ;)

Thuygioshok
16-11-2008, 12:38
no ts byl super ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] jak chcielismy isc np w 3 to sie lognelo a 3ci ma jakies kolejki gdzie czekales od 100 az bedzie 30 osob i nagle 'connecting to the game world' i znow jestes 100 na liscie ;];];];] super ts!!