zaloguj się

Pokaż pełną wersje : PVP-Enfo

Ykero
16-11-2008, 22:11
Hello All...
Chciałbym wrócić do gry palkiem i postawiłem sobie takie wyzwanie : pvp enfo ^^
Czy mógłby mi ktoś przedstawić jakieś mało używane expowska?
Do jakich skilli skillować (ja osobiście zawsze do 45 na 8 lvl reszte później) żeby nie tracić zabardzo poprzez deady?
Od jakiego lvl PK dadzą mnie mniej więcej spokój (tzn. że nie ubiją jak tylko zobaczą?)
Dzięki za odpowiedzi !!!

Zonta
16-11-2008, 22:15
na pvp enfo tylko skonczeni idioci zabijaja low lvl poniewaz i tak kazdy jakiego lvl by nie mial to chodzi w p set bo nie ma aol'a i blessow (nie mowie ze wszysyc maja p set ale wiekszosc :P ) skille to twoja sprawa a expowiska w wiekszosci sa wolne bo gra tam z 400 osob max. Ja bym sie bal z depo wychodzic takim 50lvl+ xD

Ulrikk
16-11-2008, 22:30
Na pvp enfo jest wiele osób, które biją low Panie Zonta :P

Ogólnie każde expowisko troszkę dalej od miasta jest wolne, ale jeżeli ktokolwiek tam będzie, raczej Cię nie oszczędzi... A odczepią się od Ciebie dopiero jak będziesz miał dobrą gildie i pacc ;]

Ykero
16-11-2008, 22:32
O dzięki Zonta ^^
Poczekam jak jeszcze ktoś napisze...
Jak czytałem to 15 lvl bija 8+ no chyba że się zmieniło, no albo ten ktośto tylko wymyślił xD
Jaki jest aktualnie najlepszy poradnik dla Palka ??:)

Jakie expowisko mało-zaludnione polecacie ?? (najlepiej napiszcie na PW ale tu też można bo mało osób pewnie z enfo ^^)

22:29 You advanced from Level 4 to Level 5. (:P)

Ykero
16-11-2008, 22:49
Do usunięcia (missclick, sorry)

Ulrikk
16-11-2008, 22:59
Dwarfy, ale jak wpadnie ekipka to dead.
Dark catedral, ale na wyższym lvlu.
Hmm podziemia thais (roty) ale jak wszędzie na enfo- ekipka=dead :P

Ykero
16-11-2008, 23:13
A jakiś pordnik dla palla?? nie będę czytaćall to strata czasu, który najlepszy?

Panicz
16-11-2008, 23:19
na pvp enfo jest tak jak bylo zawsze..jestes sam=wpada 2+ padasz bo jestes expem jak masz wyzszy lvl...
miejscowki moga byc wszystkie jakie znasz dopoki ktos nie wpadnie.....
ogolnie jak sam garsz jest ciezko ,jak nikt cie nie pilnuje zeby pomoc w razie czego...
jezeli grales na non pvp to niepolecam bo sie zniechecisz jak padniesz w ciagu godziny 5 razy na 8 lvl .....
jezeli masz kochones* to nie graj sam..bo szkoda czasu....
nie licz ze tarfisz kogos afk i zrobisz lvl .......

wez kilku kumpli jak juz chcesz garc na pvp enfo bo inaczej ne ma sensu....

ogolnie polecam xD

jerrry
17-11-2008, 00:04
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=167297

wg mnie jeden z najlepszy poradników dla palka, szczególnie na PvP

(jeśli chcesz grać na infernie mozesz dac znac :P mam tam chara ale niemam ekipy)

Cery
17-11-2008, 01:07
Jak co to pisz na PW.

Mam 8 knighta ze skillami 45/45 ;p raz padłem :P

Pozdrawiam
Cery.

Patysiak
17-11-2008, 06:53
Ja co prawda pacc na Infernie, ale zawsze expiłem na uboczu i nikogo nie widywałem. Na facc polecam dla Ciebie na niższym lvl trolle jak się na wrl idzie, a potem jak już tam jakieś skille wbijesz, to może amazon camp ten daleko od Carlin, i w ogóle exp na uboczu :P I bij bij lvl, bo jak jeszcze coś podexpie (na razie 23lvl) to nikogo nie oszczędzę ;P

Ykero
17-11-2008, 14:07
OK, dzięki za odpowiedzi ^^
Ma ktoś ochotę pomóc newbie na Infernie?? (nick wyślę na PW)
A do tych Trolli, raczej nie będę tam expić bo troszkęich mało, pójdę na waspy, może nikogo nie będzie xD

Paciuch
17-11-2008, 16:28
Unikaj znanych expowisk dobrze ci radzę, pvp enfo to już wyzwanie..

Ykero
17-11-2008, 16:39
Wiem, po osiągnięciu 97 lvl wracam do gry pallem ^^
Ciekawe co z tego będzie [ostatnio grałem pallem na 7,92 xD]