Pokaż pełną wersje : Tibia Figurki by Anders - Outfity postaci
http://img57.imageshack.us/img57/5383/logofm2.jpg
Witam was w kolejnym temacie poświęconym moim figurkom. W tym chcę wam zaprazentować postacie w outfitach. Z czasem bedę umieszczał nowe prace jak tylko powstaną co głównie uwarunkowane jest zamówieniami jakie dostaje...
----------------------------
1. Wizard, ten post;
----------------------------
Wizard to pierwszy outfit jaki stworzyłem. Został zrobiony na zamówienie i wymagał wielu godzin dokładnej i mozolnej pracy. Wizard ma około 15 cm wysokości i powstał w oparciu o oryginalny rysunek cipsoftu, ponieważ tibijska grafika jest zbyt mało szczegółowa aby na jej podstawie stworzyć tak dokładną figurkę.
Outfit wykonałem na zamówienie za 50 zł
http://img140.imageshack.us/img140/9024/wizard1mt4.jpg
http://img76.imageshack.us/img76/8189/wizard2ww2.jpg
http://img216.imageshack.us/img216/1121/wizardoutfit2qr4.jpg
Więcej zdjęć i opisów jak zwykle na stronie figurek (patrz mój podpis)
Masz talent.
Tył wizza jest spoko ale ten przód tzn. twarz te zęby :)
Będziesz robić inne oufity?
Edit:
Wg mnie za drogo ;[
Pan i Wladca
17-11-2008, 14:21
Robisz reklamę by coś sprzedać czy pokazujesz swoje umiejętności?
Hahahahahahha jakie ma zęby !!
PWNED :baby::baby:
pozatym.
Fajnie wykonane. B)
@Aphino
To nie twarz tylko czacha, którą Wizz ma na głowie; wzorowałem się na concept artach Cipsoftu, nie mniej jednak rzeczywiście czaszka mogła wyjść nieco lepiej.
Oczywiście - inne outfity również będą się pojawiać.
@Pan i Wladca
NC -.-'''
<Podnosi szczękę z podłogi>
Aaaa....Jesteś genialny ^^.
Marcin24
20-11-2008, 22:56
Superek, ale ta szczęka... Nie oddaje tak całego outfitu.
Czy za barbarian outfit chcesz równiesz 50 zł? Bo chyba się pokusze.
@2down
Zgadzam się. Ale takie figurki są zazwyczaj metalowe (tzn. takie do gier bitewnych).
@
Napisałbyś że to ja dałem pomysła na outfity :confused:
@topic
Rozumiem że praca byyła długa ale 50zł. to wdg. mnie za drogo ale cóż twoja sprawa.
Ta czacha właśnie wg mnie zayebysta jest (przyjrzyjcie się jej jako czaszce na głowie, a nie jako jego głowie).
A co do ceny- wydaje mi się że jest zbyt mała. Różne 3 razy mniejsze figurki kolekcjonerskie (mówię ogółem, a nie o tibijskich) są w tej samej cenie.
Marcin24
21-11-2008, 19:08
Ta czacha właśnie wg mnie zayebysta jest
Ty widział kiedy czachę?
Avallach
21-11-2008, 19:13
Robisz reklamę by coś sprzedać czy pokazujesz swoje umiejętności?
N/C widać, że chłopak robi, bo lubi. Wątpie, że ma z tego jakąś super kase (pewnie starczy mu na modeline czy co tam uzywa ;p).
Rób dalej Anders ;p GL
Pan i Wladca
21-11-2008, 19:21
Jego prace nigdy do mnie nie docierały.
Outfit wykonałem na zamówienie za 50 zł
Wcześniej napisane było coś w rodzaju "Outfit kosztuje 50 zl" dlatego napisałem co napisałem. Widocznie źle zrozumiałem.
Tył outfit'a bardzo fajny, ale przód... no gdyby nie te zemby, też byłoby ok :)
Tył outfit'a bardzo fajny, ale przód... no gdyby nie te zemby, też byłoby ok :)
"Zemby" to ja ci dziecko na ulicy wybije jeśli się za język polski nie weźmiesz.
Fajnie zrobiłeś tego wizzarda, szczęka pasuje ale jakoś mnie jednocześnie odpycha...
PabloMage
29-11-2008, 15:11
nice i gz,
ja bym te zęby zostawił ale zmniejszył bym kość policzkową jest za bardzo taka nadmuchana ;P ale tak to fajne
Temat sie nazywa tibia figurkI a narazie jest 1
niby jedna ale zaje***** :)
dawaj tera assassina ;D
Co do czaszki - kości policzkowe psują efekt. Dodatkowo przy nosie powinny być wypukłości po czaszce. Nos jest włożony w otwór. Gdybyś pod tymi zębami zrobił jeszcze usta delikwenta, to by było o wiele lepiej. Co do komercjalizacji - osobiście odbieram to jako reklamę, ale mimo wszystko jest to jego dzieło, więc nie zabieram głosu. Ja nadal czekam na krasnoluda w dwarven set. Tak na koniec - @PiW, lepiej, że chłopak modeluje, niż miałby dalej rysować otrzymując komentarze pani X. Tu przynajmniej prace oko cieszą ;)
W końcu udało mi się dokończyć figurkę wizarda. Oto pomalowana wersja:
http://img216.imageshack.us/img216/1121/wizardoutfit2qr4.jpg
Oczywiście komentarze mile widziane.
Kolego outfit nice :] Ale jeszcze jak byś zainwestował w profesjonalną stronę to człowieku miałbyś rozgłos taki, że głowa boli ;]
Cor Tibiarz
05-01-2009, 15:55
Outfit ogólnie mi się podoba, jak zresztą wszystkie twoje figurki ;) ale jak już to wyżej powedzieli - czaszka. Przez te kości policzkowe i zęby wygląda trochę jak od szczura :P poza tym zdaje mi się, że oczy i nos czarodzieja powinny być widoczne w otworach.
@Down
Zabiorą mu 90% kosztów lub zaczną ścigać za łamanie praw autorskich ;D
Smerfekk
05-01-2009, 16:14
zajebiste qwa!
ty masz talent
Zrób więcej :D O full huntera bym prosił i full nightmare
Zajebisty jesteś.
btw. Ten wizard ma aż 15 cm?
@edit
Do cipów zagadaj. Może Ci coś dadzą za ten pomysł lub wystawią w swoim shopie. xddd
Jakbyś zrobił Ferumbrasa to sprzedaję wszystko co mam, byle wygrać licytację :D.
Monsword
25-01-2009, 13:03
nooo Ferumbas byłby zajebisty, ogólnie te figurki sa suppppperrrrr
ale z czego je robisz? chyba nie z plasteliny
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.