Pokaż pełną wersje : Expienie z life ringami\ring of healt
Dragonit
18-11-2008, 13:39
No właśnie ... ten 1 działa pół godziny, ten drugi 8 minut. Można z nimi expić bez waste? Przywracają dużo, ale też trochę kosztują i krótko działają (ten drugi szczególnie)
Gdyby kazali wybierać pomiędzy Rohem, a LFem wybrałbym LFa. Przykładowo: expisz na smokach. Zabierasz 6 lfy, które starczą na 2h, a i tak cały czas nosić ich nie będziesz (przeludnienie = brak smoków = życie i hp same się odnawiają z jedzenia). Poza tym akurat z nich wypadają Life Crystale, które możesz zamienić na LFy.
RoH jest dobry, jak jesteś przy kasie, ponieważ odnawiają manę i hp tak jak softy (które nawiasem mówiąc są najlepszym wyjściem).Kosztują przeciętnie tylko co LF, ale działają krócej.
Podsumowując, nie da się dokładnie przewidzieć, czy będzie waste czy nie podczas expienia z nimi. Z własnych doświadczeń wolałem używać LFów (podczas gdy nie miałem softów), ale 1 RoH zawsze się przydał gdy potrzebowałem szybko odnowić manę bez straty manasów.
Polecam: Life Ringi.
Leondoris
18-11-2008, 16:20
RoH jest dobry, jak jesteś przy kasie, ponieważ odnawiają manę i hp tak jak softy (które nawiasem mówiąc są najlepszym wyjściem).Kosztują przeciętnie tylko co LF, ale działają krócej.
Tylko, że nie ma różnicy w porównaniu lf'a i roh'a pod względem "koszta do regeneracji"
1 roh daje ci 1800 many i 450 hp
a life ring da ci 1600 many i 400 hp
Jedyna różnica to to, że life ringi możesz szybko kupić u npc (900gp ea) a rohy trzeba kupować od graczy za te 1k więc pieniądze nie graja roli a jedynie ich dostępność ;p
podsumowując: masz roha - używasz go , nie masz roha - jedziesz na lf'ach ;p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.