Pokaż pełn± wersje : BŁagam Was, Wejd¬cie I PomÓŻcie !!!
Dj Nekro
16-12-2004, 14:41
Dzi¶ jest zebranie rodziców i ja niepowiedziałem mojej mamie o tym bo nichce żeby shła bo mam pare zagrożen... i wła¶nie ma przy¶ć dzi¶ mama mojego kumpla i ona wie o tym zebraniu, ale dzi¶ gadałem z tym kumplem i mówiła jego mama że nie idzie na wywiadówke... więć my¶lałem że mama sie o niczym niedowie. Ale potem dowiedziałem sie że chyba przychodzi do mojej mamy mama tego kolegi, i sie boje czy powie mojej mamie o zebraniu.
Ja niechce żeby moja mam sie dowiedziała !
Co robić ?
Po 1 edytuj posty. Po 2, przestan grac w tibie tylko sie uczyc to nie bedzie zagrozen. Po 3, trzeba bylo powiedziec mamie, porozmawiac z nia?(jak by dala tobie zakaz na kompa to moze zaczol by sie uczyc) a tak to teraz albo mozesz czekac na to co bedzie, albo wytlumaczyc mamie sytuacje i jej wszystko powiedziec. Decyzja zalezy od Ciebie...
Dwimenor
16-12-2004, 14:55
Powiedz mamie o zagrożeniach & zebraniu-i tak się kiedy¶ dowie a im wcze¶niej tym lepiej.
Rozegraj to m±drze"Mamo jest dzisiaj zebranie rodziców u mnie w szkole""WIesz ma X zagrożeń.........<tu dostajedsz ochrzan>........."
Oszukiwanie nic nie da. NApewno dowie się o zagrożeniach....kiedy¶.
Jeżeli naprawdę boisz się powiedzieć o tym idĽ do mamy swojego kolegii i powiedz, żeby nie mówiła o zebraniu...jak się uda będzies miał trochę czasu.
ALe uważaj, wychowawca może zawiadomić twoich rodziców telefonicznie.....a wtedy kolps na całej linni.
rafal<vaviec>
16-12-2004, 14:56
@gewof
racja
topic Jak powiesz to moze nic ci sie nie stanie , ajak nie to radziłbym ci traz jak najdłużej pograć bo może być kiepsko:)
1) skasuj se acca w tibii
2) tak na moje oko to ja bym był miły dla mamy tego dnia wręcz wazelina :P
8?) tylko uważaj i wrazie czego zrób unik, ale nie oddawaj, tylko się rozpłacz i udawaj skruche
Dj Nekro
16-12-2004, 15:23
Po 1 edytuj posty. Po 2, przestan grac w tibie tylko sie uczyc to nie bedzie zagrozen. Po 3, trzeba bylo powiedziec mamie, porozmawiac z nia?(jak by dala tobie zakaz na kompa to moze zaczol by sie uczyc) a tak to teraz albo mozesz czekac na to co bedzie, albo wytlumaczyc mamie sytuacje i jej wszystko powiedziec. Decyzja zalezy od Ciebie...
Miałem już kare 2 tyg. bo dowiedziała sie wcze¶niej ze bede miec zagrozenia i ja jej powiedziałem że sobie poradze że powoli poprawie oceny a ona na to "to dobrze";(
Widzisz... nie dotrzymales obietnicy wiec musisz teraz poniesc tego kare :/ Radzil bym powiedziec o tym samemu zanim twoja mama dowie tego od kogos innego bo wtedy bedzie jeszcze gorzej...
po 1:Nie rospaczaj może Ľle nie bedzie
po 2:W szkole mogłe¶ wychowawczyni± przekupic(to dla jaj)
i po 3:Co za kare dostałe¶ jeżeli do pojutrza nie odpowiesz to uznam ze na kompa
Nie mówienie tak istotnych rzeczy rodzicom można przełorzyć na tibie:
Masz 30 Master Sorc, jest dzień Bugów i z co 3 demonów wypda Mpa.
Nie ma kto ci blokować, to idzesz sam.
Ryzyko duże, ale jaki może być zysk...
Teraz jak jest w rl:
Masz 4 zagrorzenia, jest zebranie. Ale za 3 minuty przyjdzie koleżanka mamy.
Nie mówisz nic, bo mog± nie poruszyć tego tematu.
Ryzyko duże, ale jaki może być zysk...
A spójrz na to tak:
Oddajesz gp koledze któremu byłe¶ co¶ winny, chwilowo nie masz pieniędzy, ale polepszyłe¶ swoje przyjaznie ;]
W rl:
Mówisz mamie o tym, dostajesz ochrzan i szlaban, ale i tak jest lepiej.
Pomysl o tym.
spider-bialystok
16-12-2004, 19:46
Ja na twoim miejscu wyjechałbym na parę dni do dziadków^^. Poczekaj parę dni i mamie powinno przej¶ć ;) .
Nie będzie tak Ľle ja w III Gimie miałem 4 zagrożenia ( po prostu nie chciałem sie uczyć ^^ ) i powiediza.łem o tym matce... opiernicz niezły i miesięczna kara na komp :D Ale miałem czas na nauke. A w I Liceaum miałem potem z paskiem ^^
Vegefa Ziom
16-12-2004, 20:08
Nie będzie tak Ľle ja w III Gimie miałem 4 zagrożenia ( po prostu nie chciałem sie uczyć ^^ ) i powiediza.łem o tym matce... opiernicz niezły i miesięczna kara na komp :D Ale miałem czas na nauke. A w I Liceaum miałem potem z paskiem ^^To ile ty masz lat? :P Bo pisze, że pod avatarem, że 13, ale widzę, że to nie jet taka prosta sprawa ;)
Vegefa maly offtop zrobil =] :topic:
Ktos napisal, ze do dziadkow... kiepski pomysl =] Przyn. w moim domu by sie nie sprawdzilo ^^ ("poszukiwany, poszukiwana")
Ja radze powiedziec :/ U mnie bylo zebranie, pozniej kartke ocenami mi pani dala(mojej mamy nie bylo[ciagle pracuje]), zebym mamie dal :/ Wczesniej karteczi sie wyrzucalo, ale tym razem sie doczepila o nie podpisanie :/ No to pokazalem xD Wypieli mi kompa na... 1 dzien ^^ I zaczalem sie uczyc i teraz 5 sie wsypuja =]
kwakerman
16-12-2004, 20:56
ja mam podobna sytuacje otoz dostalem dzis kartke z ocenami ;p
niemam zadnych zagrozen nawet zadnej 2 niebede mial ale jest problem
jestem sam , niemam obowiazków (w pewnym sensie) poprostu mam swietnie niestety rodzice sa dosc wymagajacy jezeli chodzi o nauke i z karami tez
(ostatnio dostalem kare bo tata podejzal na gg ze napisalem ku*** =2 tygodnie bez kompa tylko nauka )wiec niechcial bym ich zawiesc
a dla ciebie mam sposob ale bardzo trudno wytrzymac go :)
wymyslilem go w 4 klasie :P (jestem w 1 gim ) tz wiezienie domowe :)
polego ono natym ze powiesz o wszystkim mamie = szlaban
powiedzmy dostaniesz szlaban na 1 miech wyuczysz sie , napiszesz dobrze testy klasowy itd odwolaja ci :) potem zrob tak np co tydzien zrezygnuj z przyjemnosci wyucz sie nauczyciele stwierdza ze zaczoles sie uczyc :)
i w jakos poprawia ci ocene (ja tak wskoczylem z 3 na 4 + ) :):):):)
Matheous
16-12-2004, 21:11
Powiem tak:JESTES DEBILEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chyba NAJGLUPSZA rzecza jaka mozna zrobic w takiej sytuacji jest zatajenie. Qrwa mac, jak mozna byc tak ulomnym?!?!?!?!?!?!?!?!
Za 5 minut mam cie... Eeee... Widziec(:P) u matki, jak sie jej spowiadasz!!!!!!!!!! I jeszcze raz cos takiego zrobisz, to cie znajde, zastrzele, poszatkuje, trzepne w leb i ZMAZE CI TIBIE!!!!!
A teraz wylacz tego pieprzonego MMORPGa(mowie o Tibii) i DO KSIAZEK!!!!!! NATYYYYCHMIAAAAAAAAAAST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nieznany wojownik
16-12-2004, 21:34
A ja mam tak, kiedy¶ nie grałem w Tibie to się cienko uczyłem, a teraz jak gram to uczę się lepiej i mam lepsze oceny :D
Buahahahaha Mat ownz!!! :D
@OffTop:
Aaa.. wypas. A chcecie sie usmiac ? Mam na polrocze same piatki i czworki, ale mam JEDNA 3 z historii. I za ta jedna 3, nie moge grac na kompie w dni powszednie (pon.-pt.).. moi rodzice sa psychiczni. Ludzie z mojej klasy maja po 6-8 zagrozen na semestr, a ja mam jedna 3, to juz nie bede sobie gral ;( Teraz mam na 10.00 do szkoly, to na chwilke siadlem, ale..
@OnTop:
Lepiej powiedz i to od razu. Jak to sie przeciagnie i matka pojdzie na zebranie (automatycznie sie dowie o ocenach), to pozostaje Ci tylko schowac sie gdzies w domu, albo jak jestes honorowy, to czekac na matke.. ale ja bym powiedzial od razu, bo potem bedzie masakra!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.