Pokaż pełną wersje : Konkurs SMS!
Kolejna edycja konkursu SMS (http://sms.tibia.pl) zakończyła się parę dni temu. Wszyscy zwycięzcy (http://sms.tibia.pl/wygrani/7) cieszą się już od jakiegoś czasu swoimi PACC-ami.
Obecna edycja (http://sms.tibia.pl) potrwa tylko do 30 listopada!
W obecnej edycji do wygrania 2 x PACC oraz 1 x PACC (oraz dodatkowo iPod shuffle) dla osoby, która wyśle najwięcej SMSów.
Życzymy szczęścia!
Eldo1994
19-11-2008, 21:30
Ile mniej więcej jest wysyłanych NAJWIĘCEJ smsów? Orientuje się ktoś, czy są to informacje, że tak się wyrażę 'tajne' ? :>
Mr.Bombastic
19-11-2008, 22:13
No pewnie że tajne :] (przynajmniej tak myślę ;d)
Ile mniej więcej jest wysyłanych NAJWIĘCEJ smsów? Orientuje się ktoś, czy są to informacje, że tak się wyrażę 'tajne' ? :>
A czy w tych wszystkich telewizyjnych konkursach sms podaja ci, ile smsow zostalo wyslanych? Nie.
(tak samo jest wszedzie)
@down: Naciąganie? Zasady konkursu znasz, dobrowolnie wysyłasz smsa, więc o co ci chodzi?
A gdyby takie przekręty się zdarzały, to tego konkursu już od dawna by nie było...
czyli jednym slowem mozecie w kulki sobie poleciec, skad mam wiedziec ze pan "ktoś" nie wyslal mniej smsow
przyznacie kumplowi nagrode i tak naprawde nikt nie bedzie w stanie rzeczywiscie dowiedziec sie czy przypadkiem nie mial wiecej smsow
a co do telewizyjnych konkursow, to jest naciaganie ludzi, podobnie jak wy to robicie, jednak widac ze skutecznie :)
Kubaland
20-11-2008, 13:50
czyli jednym slowem mozecie w kulki sobie poleciec, skad mam wiedziec ze pan "ktoś" nie wyslal mniej smsow
przyznacie kumplowi nagrode i tak naprawde nikt nie bedzie w stanie rzeczywiscie dowiedziec sie czy przypadkiem nie mial wiecej smsow
a co do telewizyjnych konkursow, to jest naciaganie ludzi, podobnie jak wy to robicie, jednak widac ze skutecznie :)
Ehhh... Zamiast gadać głupoty, że oszustwa itp. i się "buraczyć" zacznij pisać SMSy, to się pewnie zdziwisz :baby:
Eldo1994
20-11-2008, 15:36
nigdy nic nie wiadomo ;)
powodzenia !
Arrmadegons
20-11-2008, 16:10
Cieszą sie swoimi PACC-ami od jakiegoś czasu? ? heh... B)
nie powiedział bym :P
ja powiem tyle... wygrałem.. wysłałem 1 SMSa.. a PACCa jak nie było tak nie ma... więc się nie ciesze..:|
Sparthakus
20-11-2008, 19:56
Niegrajcie w tym konkursie bo szkoda waszej kasy :)
Ps.Ja go wygram na 100 % więc dlatego pisze że szkoda waszej kasy:)
Pozdro
ja wygrałem czekam teraz 9 dzien a niema jeszce pacc ;/ . mozecie sprawdzic nick : Kaczor Of Menera
Arrmadegons
25-11-2008, 15:17
@up
Kaczor mój Nick Piotrek Orkszabal wygrałem też w tym losowaniu i mam ten sam problem. Nie wiem ile jeszcze trzeba bedzie czekać :/ pozdro
Zientarski
25-11-2008, 17:07
Musicie czytać coś takiego jak regulamin zanim wysyłacie sms.
Równie dobrze mogliście wysłać je na darmo.
e tam... szansa jeden do miliona, że to będziesz akurat ty...;(
dobra ja juz dostałem pacc ;)
lolipops
26-11-2008, 12:38
e tam... szansa jeden do miliona, że to będziesz akurat ty...;(
Na pewno nie 1 do miliona a w końcu to tylko zabawa :p :p ;) ;) B)B)
Ja zagram z 1 SMS'em :) :)
policman
26-11-2008, 18:59
ej ja nie wiem jakiej tresci esa napisac i na jaki nr
:(
Arrmadegons
26-11-2008, 20:42
hehe :D ja tez juz sie ciesze PACC :D Hail 1 SMS :D !! pozdro ;]:cup::cup:
lolipops
27-11-2008, 09:13
hehe :D ja tez juz sie ciesze PACC :D Hail 1 SMS :D !! pozdro ;]:cup::cup:
Mam nadzieje że też wygram :cup::cup::cup::cup:
policman
27-11-2008, 16:45
Mam nadzieje że też wygram :cup::cup::cup::cup:
ja nie wiem o jakiej tresci mam esa napisac pomuzcie:D:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
policman
27-11-2008, 17:08
ja nie wiem o jakiej tresci mam esa napisac pomuzcie:D:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
ej kurcze wyslalem juz 2 esy i wyszla strona z napisem Twoje zgłoszenie zostało przyjęte. Jest to już twój 2 wysłany SMSes w tej edycji. Twoja odpowiedź na pytanie była poprawna. Posiadasz już 2 dobrych odpowiedzi, oraz 0 złych.czaicie i nie mam pacca mozecie sprawdzic Nigon Delius
GargoinX
27-11-2008, 17:31
To, że odpowiedziałeś na pytanie poprawnie oznacza, że twój sms został przyjęty. I teraz ten sms bedzie się znajdował z innymi w losowaniu. Warto poczytać regulamin.
policman
27-11-2008, 17:36
ej kurcze wyslalem juz 2 esy i wyszla strona z napisem Twoje zgłoszenie zostało przyjęte. Jest to już twój 2 wysłany SMSes w tej edycji. Twoja odpowiedź na pytanie była poprawna. Posiadasz już 2 dobrych odpowiedzi, oraz 0 złych.czaicie i nie mam pacca mozecie sprawdzic Nigon Delius
pomocy gdy wyslalem esa to mi wyszla strona z napisem :Twoje zgłoszenie zostało przyjęte. Jest to już twój 2 wysłany SMSes w tej edycji. Twoja odpowiedź na pytanie była poprawna. Posiadasz już 2 dobrych odpowiedzi, oraz 0 złych.
:2handed::2handed::2handed::lucznik::wiking::mag:: flaga_pl:wygralem czy nie??
policman
27-11-2008, 17:37
To, że odpowiedziałeś na pytanie poprawnie oznacza, że twój sms został przyjęty. I teraz ten sms bedzie się znajdował z innymi w losowaniu. Warto poczytać regulamin.
Dzieki i czymaj za mnie kciuki mam 8 level :D xD skille 32
policman
27-11-2008, 17:39
a kiedy tak to sie skonczy i bede mial pacc. dopiero 30 listopada??
lolipops
28-11-2008, 09:35
Dzieki i czymaj za mnie kciuki mam 8 level :D xD skille 32
To ja wygram :cup::cup::cup:
zukinhoo
28-11-2008, 16:29
Wyslalem smsa mam kod chcem wpisac wszystko OK tylko nick gracza nie istenieje... tak mi pisze i nie wiem o co chodzi jesli ktos wie prosze o odpowiedz.
Wyslalem smsa mam kod chcem wpisac wszystko OK tylko nick gracza nie istenieje... tak mi pisze i nie wiem o co chodzi jesli ktos wie prosze o odpowiedz.
Jezeli teraz to dlatego ze stronka tibia.com jest w czasie konserwacji ;)
Erni_of_refugia
28-11-2008, 16:55
Też kurcze macie temat z sms-ami na PACC:| A nielepiej wam może na legalu zapłacić to 90 złotych i cieszyć sie PACC, na które tak ciężko zbieraliście kieszonkowe?? Nie macie chyba pojęcia większość z was, jaka to jest satysfakcja...8o
michu1298
28-11-2008, 17:46
Jezeli teraz to dlatego ze stronka tibia.com jest w czasie konserwacji ;)
najwyraźniej sama tibia też jest w konserwacji, bo się zalogować nie mogę xD
Wie Ktos Kiedy Będzie Działać Tibia.com ??
Ten Konkursjeszcze trwa?
A tak apropo dobre lvl macie :)
musze tez podskilowac do 60 i na exp
policman
28-11-2008, 20:40
musi byc zobacz czy napewno dales dobra nazwe;]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]
druciarz11
28-11-2008, 22:07
Ten Konkursjeszcze trwa?
A tak apropo dobre lvl macie :)
musze tez podskilowac do 60 i na exp
Teraz się skonczył ale chyba się zaczyna nowy przynajmniej tak myśle
ja mam 27 lvl knight skille 70/70 ale w pizdu dlugo sie skillowalo ;p
Pzdr all
zukinhoo
28-11-2008, 22:26
LOL wpisalem wszystko ok i dalej pisze ze gracz nie istnieje a nawet wpisalem nicki innych graczy np najwyzszych lvli i tez nic... ocb please prosze o pomoc :)
LOL wpisalem wszystko ok i dalej pisze ze gracz nie istnieje a nawet wpisalem nicki innych graczy np najwyzszych lvli i tez nic... ocb please prosze o pomoc :)
Tibia.com nie działa :) gdy zostanie naprawiona wyślij swoje zgłoszenie.. :)
zukinhoo
29-11-2008, 08:20
mam nadzieje ze zacznie dzialac do jutra.... :)
policman
29-11-2008, 12:26
mam nadzieje ze zacznie dzialac do jutra.... :)
juz tibia.com dziala:)
Valariazz
29-11-2008, 13:06
bosal, jaki profit z tych smsow ? rozumiem ze temat z konkursem zawsze musi byc na "1 stronie", na 1 miejscu ;)
davidov90
29-11-2008, 21:15
siema!
Wyslalem Sms'a otrzymalem kod ale niestety jak wpisuje Nick Postaci w formularzy zgloszeniowym do konkursu wyswietla sie:
Gracz nie istnieje
Nie podaruje tego, 3 zl na nic wydalem ?
Moze ktos pomoc ?
Mam nadzieje że tibia.pl jakos to zrewanżuje jeśli do ok 22.00 nie będzie działać characters na tibia.com. wydałem pieniądze i mam nadziję że albo kody przejdą na następny konkurs, albo przedłużą czas trwania tego.
zdaje mi się że to ma związek z Lord'Paulistinha i jego wariacjami expowymi co wyprowadzilo tibie lekko z równowagi... najczarniejszy scenariusz jaki mam to taki, że będziemy czekac do następnego updateu. Mam nadzieje, że zrobią to szybciej.
Uzupełnij dane kontaktowe:
Nazwa postaci Gracz nie istnieje
Ja też wydałem pieniążki. Jeśli będzie potrzeba nawet wyśle mój kod do jakieś osoby co się tym zajuje. : )
policman
30-11-2008, 13:02
[QUOTE=Sautil;2355579]Uzupełnij dane kontaktowe:
Ja też wydałem pieniążki. Jeśli będzie potrzeba nawet wyśle mój kod do jakieś osoby co się tym zajuje. : )[/QUOT yyyyyyyyyyyy sorry zle ne gg napisz na 13949665
Mario009
30-11-2008, 13:17
daj mi to sprawdze i daj nazwe ja wiem chyba co sie stalo podaj nazwe gracza i kod ale na gg 5590024
Opuść to forum i idź na forum.tibia.org.pl -.-
Ten sam problem co poprzednicy. Nicku nie widzi. Jak napisze na PM mój kod i nick , email i nr komy to weźmiecie mnie też pod uwage? bo nie chce tak na marne stracic pieniedzy, chociaz i tak wiem ze nie wygram:(
policman
30-11-2008, 14:19
Ten sam problem co poprzednicy. Nicku nie widzi. Jak napisze na PM mój kod i nick , email i nr komy to weźmiecie mnie też pod uwage? bo nie chce tak na marne stracic pieniedzy, chociaz i tak wiem ze nie wygram:(
dzisiaj sie konczy i tak nie wygram a nie wiem czemu nie chca nicki dzialac itp ja wyslalem 2 esy ale wczesniej i oplacilo sie. nie wygram ;/;/;/;/
policman
30-11-2008, 14:21
[QUOTE=policman;2355847][QUOTE=Sautil;2355579]Uzupełnij dane kontaktowe:
Ja też wydałem pieniążki. Jeśli będzie potrzeba nawet wyśle mój kod do jakieś osoby co się tym zajuje. : )[/QUOT
ej kto wygral????????????????????
Zenobiusz14
30-11-2008, 14:55
Mam te sam problem. Gracz nie istnieje. Straciłem 3 zł na marne -.- X(;(
Odpowiedz na wasz problem znajduje sie tutaj:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=2355811#post2355811
Witam.
Chcialem wyslac sms ale nie dalo mi sie zapomnialem sobie zapisac kodu i stracilem ;/ i NAprawcie ten blad bo nie chce wyszukiwac pisze ze że taka postać nie istnieje ;/ < :( :((
--Ogorek--
30-11-2008, 20:07
po co napisałeś 3 posty pod rząd ?
Zientarski
30-11-2008, 20:18
Dzieci zrozumcie ze to nie jest błąd tibia.pl tylko tibia.com
i to cipsoft musi naprawic. Jak nie ma listy graczy na tibia.com to jak
na tibia.pl ma znalesc czy taki użytkownik istnieje!!!!!!!!
zrozumiec tibia.pl moze wyłączyc wyszukiwanie tych postaci.. ale po co.. na moje 3 email i PW do Bosal zero odp. Mają to gdzies.. dla nas stracone po 4zł dla nich kilka zł wiecej w kieszeni.. myslice ze za co te PACCe są kupywane.? za kase z tych sms. a jeszcze im zostaje na pare krat dobrego piwa jakąś flaszeczke ;)
P.S Gdy by działało napewno ja bym wygrał. tzw "pech" :(
dobra juz działa więc nie maronwać czasu może się jeszcze da zgłosić...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.