zaloguj się

Pokaż pełn± wersje : Kupuje...i nic!!!!

Vodinesi
07-12-2003, 12:15
Witam wszystkich czytajacych ten post!! :)
mam pytanie...
na codzien gram Knightem 11 lvl skile 45/43 ,lecz zeby nie miec z kasa problemu to mam druida i robie UH...sprzedaje...no dobra aleprzyszedl czas gdzie chcialem isc knightem na polowania i chcialem HMM kupic...poszedlem dogildii druidow w thias (bo tam akurat mieszkam :) ) i mowie:
-Hi
-Spells
on mowi dla ktorego magicznego.Ja odpowiadam:
-3
i mowi jaki czar ja wybieram:
-Heavy Magic Missle
No dobra wracam szczesliwy ze mam hmm potem patrze i jak chce go zrobic to nie moge.Wyglada na to ze nie kupilem HMM.Co ja mam zrobic??Powiedzcie prosze o co chodzi?

redfaction
07-12-2003, 12:35
Ekhm. O ile się nie myle to knight nie mog± robić heavy magic missile. :D

Zhin
07-12-2003, 12:57
Dokładnie. Knight nie może robić żadnych run. Jak chcesz bić z HMM to musisz sobie niestety kupić. Jednak używanie HMM knightem i w dodatku na twoim levelu jest poprostu nieopłacalne.

Vodinesi
07-12-2003, 13:13
No ale ja nie poszedlem knightem tam tylko moim druidem!!Hahaha...no i on cos tam gada ze wszscy druidzi sie moga nauczyc czaru HMM...niewiem o co biega??a tak w ogole czemu na moim levelu nie oplacalne...dzis ide z kumplem na behy...i wezme hmm...

Gumen
07-12-2003, 13:51
heeeehh ;P moze poszedles tam gdzie nie trzeba ? A moze poprostu nie wziales runu w reke i nie powiedziales formulki ;P albo zla formulka;P sprawdz

Szyszek
07-12-2003, 14:20
Albo poprostu nie kupiles tego czaru ale sprawdz to jesli biarac run do reki i mowioc adori gran nic sie nie dzieje to idz i jeszcze raz sproboj kupic

sevajin
01-01-2004, 17:04
a moze dlatego ze piszesz Heavy Magic Missle jak sie nie myle powinno byc Heavy Magic Missile

kotomaniak
01-01-2004, 17:29
Możliwe że:
a) nie wziołe¶ pieniędzy i nie kupiłe¶ czaru (jak kupisz pokaż± się na tobie takie gwiazdki)
b) mówisz Ľle inkantacje
c) nie masz w ręce blank runa
d) masz za mało many

Dejvo
01-01-2004, 17:39
:)
WeĽ sobie pożycz księge czarów i sprzadĽ czy go masz... jak nie to pokombinuj... wyżej jest kilka postów które ci to ułatwi±