Pokaż pełną wersje : Summon...
Shein Silvershadow
16-12-2004, 15:19
Czy koszt przywołania potwora to 200 MP+ilość podana w dziale potwory, czy tylko ta ilość? Bo nie wiem czy mogę coś summonować, czy nie;), bo mam trochę mało many(320).
Moge ci pomoc podajac tego linka http://www.tibianews.net/bestiary.asp << masz tam opisana ilość many potrzebna na przywolanie danego potwora
Warloczek
17-12-2004, 15:31
coś mi się daje że nie dokońca mu pomogłeś..
Potrzebujesz tylko tyle many ile pisze przy stworku na tibia.pl
niew iem z kąd ci przyszło do głowy te dodatkowe 200
Shein Silvershadow
17-12-2004, 15:46
Ok, dzięki:) Te 200 to znalazłem obok zaklęcia "Summon Creature" na tibia.pl w dziale czary;)
Myshacheq
17-12-2004, 17:28
Mam też pytanie na temat Summonów (nie zakładam nowego tematu, bo nie chce zaśmiecać forum), mianowicie:
Np. chciałbym aby mooj ds blokował draga- summonuje go niedaleko respa smoka i on idzie za mną (tak jest chyba). Idzie i chciałbym go przesunac przedemnie aby smok się rzucił na niego. Nawet jesli się to uda to gdy odejde kawałek od dsa to on bedzie szedl za mna i bede obrywal z f-wave.
Jak to zrobić żeby summon stał przedemna i jak to zrobić żeby nie szedł za mna.
Prosze nie kasować tematu.
Wystarczy dac na smoku atak. Wtedy DS nie bedzie szedl za toba, tlyko rzuci sie na smoka.
Myshacheq
17-12-2004, 19:54
No tak... ale nie da się tego tak wykombinowac, żeby ds stał z przodu i gdy smok przyjdzie zaatakuje dsa?
Niet, jesli nie atakujesz niczego, wtedy ciagle chodzi za toba.
Mad Mage
17-12-2004, 20:47
Jak chcesz walić smoczki z DS'ami w accient temple to możesz tam w przejsciu walnac po bokach fieldy a sam przejsc do tyłu. Będzie to wyglądać mniej więcej tak:
_________
DSX |
TY S|
DSX |
_________|
X-field
s-schodki
Tylko nie wal Fire Fielda !! :D
Nie wiem jak wam ale na stronie podanej przez "ByćMoże" byl potworek o nazwie gouido (czy jakos tak) . Powiedzcie czy na serio jest taki potwór plzz
z gury dzięki
Mad Mage
19-12-2004, 19:54
Re: Up
Nie ma ...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.