Pokaż pełną wersje : Pytanko o slimy
Gdzie mogę znaleźć na facc expowisko z dużą ilością slimów?
Kluska_ziom
22-11-2008, 17:32
expic na slimach sie nie oplaca, ale jak juz to jest pod PoHem dosyc duzy resp, na dc -2 i chyba tyle
Największe respy znajdują się na bagnach obok Venore, jednak większość z nich zajętych jest przez rycerzy bądź palladynów, którzy robią to, do czego te potwory się głównie nadają - trenują swoje umiejętności.
to jak tak to gdzie indziej mogę szybko podexpić knightem na lvl 34?
Mattheweczek
22-11-2008, 17:52
Jak na facc to polecam dc -2. Rzadko spotykalem tam ludzi, a exp 20k/h. Wez sobie 2bp mp i spokojnie poexpisz 2h(przy 70/70), a hajs zawsze sie zwroci.
Kluska_ziom
22-11-2008, 18:04
Największe respy znajdują się na bagnach obok Venore, jednak większość z nich zajętych jest przez rycerzy bądź palladynów, którzy robią to, do czego te potwory się głównie nadają - trenują swoje umiejętności.
ee jesli sadzisz ze resp na bagnach (4x slime) jest wiekszy od tego pod pohem, gdzie jest 9 slimow jesli sie nie yle to gratuluje...
chyba ze chodzilo Ci o caaale bagna, wlaczajac trole itp, lecz watpie aby autorowi chcialo sie tyle latac za 2 slimami xD
Kurczakos
23-11-2008, 00:36
Gdzie znajdę danego potwora? (http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=600) Specjalny temat do zadawania tego typu pytań.
Zacharyss
23-11-2008, 10:46
Na guardach, bardzo nisko jest resp slimów x4, a jeszce niżej x5, mój kumpel expił tam kiną :)
@up Tam się nie opłaca dużo ludzi tam skiluje.
Expic na slimach? Nieoplaca sie :/
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.