zaloguj się

Pokaż pełną wersje : problem z Tibia*****... hlep...

Petersaber 2 na 1
16-12-2004, 17:20
hmm.. ludzie, mam takiego problema- włanczam Tibię, spoko, hail update ;) , itd... następnego dnia włanczam, patrze z wielkimi oczami 8o co tu kurcze jest ?! wszystkie opcje mi się zresetowały... na dodatek dostałem napis, informujący mnie, że to moje pierwsze włączenie Tibii i pierwszy log-in.. w grze pojawiały mi się te wszystkie informacyjne wiadomości... co tu zrobić?! halp me, plx.... :baby: :baby: :baby: ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( :evul: ;( ;( ;( ;( :evul: 8o 8o :o :o :o 8o :baby: :baby: ;( ;(

Wołek
16-12-2004, 17:29
Ja wiem chyba co sie stalo tez tak mialem. To tak odinstaluj tibie na perwo to robiles ale zrub jescze raz i tam gdzie miales ja zainstalowana zostanie jescze kilka plikuw :) . Zainstaluj znuw tibie ale nie w te miejsce co poprzednia miales zainstalowana np. jak miales w dysku "c" zainstalowana to zainstaluj w dysku "d" ,czy cos takiego i wez z tej nowej tibi zkopiuj plik Tibia.cfg i wklej do tych pozystalych plikuw starej tibi i odistaluj znuw tibie i puzniej zainstaluj tibie w stare miejsce i powinno dzialac :P heeh :D

Nie jestem pewien czy sie uda ale moze :P

Petersaber 2 na 1
16-12-2004, 19:32
jeśli to będzie działać... nie wiem jak będę dziękować :) zedytuje posta, jak zobaczę...

TO DZIAŁA!!!!! dzięki gościu... nie wiem jak będę dziękować... :D :D :D :D