MajMaster
23-11-2008, 20:02
elo0, mam do was pytania. dlugo nie logowalem sie na moja postac... 0 kasy, 0 znajomych... teraz pytanie. sk±binować sk±d¶ plate seta, 3 runki SD i isc do kazo, na wieze minotaurow gdzie respi sie ten boss? Taki sposob wydaje mi sie dobry, poniewaz ludzie na moim serverze daja po 1kk za nose ringa... przypominam ze mam 0 kasy wiec prosze nie komentowac w stylu : nie lepiej na GS? itd. Prosze o komentowanie jedynie tego czY dobrym pomyslem jest expienie tam, i sprawdzanie co jakas chwila czy The horned fox nie zrespil sie?
Mam 82 pala, 17 mlvl, 85 dista
@edit - jest jakis sposb zeby sprawdzic kiedy dany boss sie zrespi? Wiem ze na roznych Fansites mozna o tym poczytac, ale to dziala w ten sposob ze boss zostal juz zabity na danym serverze a ja bym potrzebowal jakiegos powiadomienia.
Wie ktos mniej/wiecej w jakich godzinach respia sie bossy? Zaraz po SS czy moze nie zaleznie?
Mam 82 pala, 17 mlvl, 85 dista
@edit - jest jakis sposb zeby sprawdzic kiedy dany boss sie zrespi? Wiem ze na roznych Fansites mozna o tym poczytac, ale to dziala w ten sposob ze boss zostal juz zabity na danym serverze a ja bym potrzebowal jakiegos powiadomienia.
Wie ktos mniej/wiecej w jakich godzinach respia sie bossy? Zaraz po SS czy moze nie zaleznie?