zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Nerana Uwaga !! Blask Gildia

Cawaliere
24-11-2008, 10:54
Wczoraj wieczorem, odezwal sie do mnie jegomosc mowiac ze robia Polska gildie i tylko polakow przyjmuja do niej ucieszylem sie na te wiadomosc, typek podal mi link wiec myslalem ze wstepuje do gildii nic bardziej mylnego padlem ofiara oszusta ktory wyczyscil mi moje postacie na 3 roznych swiatach wywalil cale uzbrojenie i z powrotem mam 10 lvl pewnie chodzil na cokolwiek byle zbic level i skile

przestrzegam przed ta gildia !!!

Wnerw osiagnal zenitu

Temu kto to zrobil coz moge powiedziec ... Rodzice na pewno musza byc z Ciebie dumni

Najgorsze jest to ze ani chwyt na patriotyzm wykorzystal

loonyxd
24-11-2008, 11:28
----------

Cawaliere
24-11-2008, 11:37
omg
I po co zakładasz temat ?
Mądry myślący człowiek nie nabierze się na takie coś.

zakladam temat zeby sie inni nie nabrali, ja po prostu dalem sie nabic w balona bo nie znam tej gry dopiero zaczynam a przez takiego leszcza stracilem serpent sworda skile 50 + bh shielda i noble armor oraz crown helmet
mozna sie wkurzyc tym bardziej ze ciezko na to pracowalem bijac minosy na skile a jak z nich cos wypadlo sprzedawalem poswiecilem tydzien na to a teraz musze od zera zaczynac

Eyro
24-11-2008, 16:46
to przeczytaj faq przeczytaj poradnik jak nie być hackniętym wszędzie tam pisze aby nie wchodzić na strony którzy dają ci inni gracze a nawet jak kopiujesz linka to okienko w tibii ci wyskakuje więc trzeba być naprawde noobem aby dać się wychujać :) gz dla hakera

Cawaliere
25-11-2008, 14:38
wszędzie tam pisze Widać, że gramatyka w opłakanym stanie, ponieważ jak już, to pisze się , że jest napisane

więc trzeba być naprawde noobem

Jestem noobem i jakoś się tego nie wstydzę, dla mnie to tylko gra, więc ucze się na błędach.

gz dla hakera

Przyłącze się do tego, naprawdę musi być z siebie dumny, bo biorąc pod uwagę rozmiar jego kompleksów,ten czym musiał do dowartościować

loonyxd
25-11-2008, 15:46
----------

Rujewit
25-11-2008, 16:28
Po pierwsze, po co piszesz w tym temacie ? Wypowiadasz sie o noobie(ach), pachnie mi to nabijaniem topiców.

Co do Zachowania Hakera, uważam je za żenadę. Bardzo dobrze, że ktoś napisał taki post, dzieki niemu moze inni sie uchronia przed oszustem.

Zientarski
25-11-2008, 19:31
Rzecz w tym, że żaden ogarniety czlowiek nie majacy 12 lat (nie obrażajac nikogo) nie poda swoich pasow. Choćby Polakowi.
Wiec nie masz po co zakladac tematu.

Rujewit
25-11-2008, 23:20
Rzecz w tym, że żaden ogarniety czlowiek nie majacy 12 lat (nie obrażajac nikogo) nie poda swoich pasow. Choćby Polakowi.
Wiec nie masz po co zakladac tematu.

Przepraszam, gdzie tu jest napisane, że Cawaliere podał komuś passy ?

Avallach
26-11-2008, 17:20
Widać, że gramatyka w opłakanym stanie, ponieważ jak już, to pisze się , że jest napisane

ja po prostu dalem sie nabic w balona

Zamiast pouczać innych sam ogarnij co piszesz.

Kiełek
27-11-2008, 18:06

??????