Pokaż pełną wersje : Pvp na Island of Destiny?
Skeyciara
24-11-2008, 17:03
Czy na serwerach PvP, na Island of Destiny [czy jak to się tam pisze...] można zabijać graczy?
Z góry bardzo dziękuję za odpowiedź.
Vasudanin
24-11-2008, 17:04
Tak, ale tylko w podziemiach.
Duch Guardi
24-11-2008, 17:05
Czy na serwerach PvP, na Island of Destiny [czy jak to się tam pisze...] można zabijać graczy?
Z góry bardzo dziękuję za odpowiedź.
tak można.
Golden-Sword
24-11-2008, 18:21
Czyli teoretycznie można pk ludzi co ledwo wyszli z rooka .
To jest durne!!!
Mylisz się, to jest rzeczywistość.
Niezbawiony
24-11-2008, 19:31
@golden-sword
Mialem tam rsa ;d
Teraz pytanie ode mnie.
Mam pomysł na transfer itemów z Island of Destiny na rookgaard.
Nalezy wyjsc na IoD z mala iloscia hp - ok. 10-20, miec w BP slime w jakims opakowaniu (kubek, butelka, cokolwiek). Podrzucic szybko secik dla knighta - brass armor, brass legs, jagged sword, etc. (najlepiej zeby postac sie nie ruszala z miejsca tp). Po zalozeniu seta postac pije slime, pada i pojawia się w... no właśnie - pojawi się na Rooku czy na IoD ?
Golden-Sword
24-11-2008, 23:06
? nie wiem czy pojawia się on na roku ?
ZapodajMuze
24-11-2008, 23:30
Jezeli zostaniesz paladynem i zginiesz to rodzisz sie jako paladyn na roku ?Wiem ze napewno nie ale pytam gdzie sie odradzasz w tym momencie.
Vasudanin
24-11-2008, 23:33
Logujesz się w tym samym miejscu, w którym pojawiasz się po rozmowie z oracle.
Golden-Sword
24-11-2008, 23:34
Jezeli zostaniesz paladynem i zginiesz to rodzisz sie jako paladyn na roku ?Wiem ze napewno nie ale pytam gdzie sie odradzasz w tym momencie.
Chodzi mi o to że nie lodujesz na roku tylko na tej wyspie chyba?
bo tak możesz wszystkie itemy przesłać .
Wyobraźmy se że lata ni sorc na 20lvl z wand of voltrexem ubrany w tą czerwoną tonikę co się dostaje i ze spell booksem.
Prezydent_czuwa
25-11-2008, 17:05
Jeżeli powiesz tej Oracle sakramentalne ,,yes" to już nie wrócisz na Rook. Ale jeśli wrócisz z IoD to pewnie bez seta, bez niczego.
Chodzilo mi o zrobienie 2 chara ktory by wybral vocation, i wzial itemy, i przerzucic na tego chara co bedzie zaraz po powiedzeniu Yes (ten 2 char jeszcze nie wejdzie na rynek/cokolwiek co moglo by potwierdzic ze jest na IoD).
redloheb
25-11-2008, 19:39
life is brutal and pełen kopas w d*pas very mocno :baby:
Czyli teoretycznie można pk ludzi co ledwo wyszli z rooka .
To jest durne!!!
Ale oni mają przecież maksymalnie 9 lvl -.-
A co do transferu to myślę, że pojawisz się na Rookgaardzie, ale w takim stanie, jakbyś był zrookowany.
Golden-Sword
28-11-2008, 19:02
Eee... A czy nie można wyexpić na rooku np. 15-20lvl a potem walnąć się na wyspę. Drugi char dosyła tylko sprzęt ;)
Eeee... -.-
Ale jaki jest sens? Chyba, że czegoś nie rozumiem. Wytłumacz mi, o co wam chodzi z tym 'transferem'?
Golden-Sword
28-11-2008, 19:09
Jak chodzi o transfer to nie ja zacząłem mi chodzi tylko o PK na wyspie przeznaczenia.
Z 9+ lvl nie wejdziesz w podziemia, a na powierzchni jest pz.
Eee... A czy nie można wyexpić na rooku np. 15-20lvl a potem walnąć się na wyspę. Drugi char dosyła tylko sprzęt ;)
Ty w ogóle myślisz?
Chyba normalne, że można wszystko ku*** można. Możesz wbić nawet 500lv na rooku i sobie przejść na IOD -.-
Sorry chłopie, ale te twoje durne pytania mnie już dobijają.
Niby taki w innych tematach mądry jesteś, a tu zadajesz taki pytanie, który by mój ziomek co gra tydzień nie zadał....
@down
Chwała ci za to, że umiesz przyznać się do błędu.
Golden-Sword
28-11-2008, 19:17
po prostu nie wiedziałem że na powierzchni nie ma pk
sorki trochę mnie poniosło.
Czy to nie lekkie przegięcie :(
Czy można usunąć jego wpis (*up)
druidek123
06-12-2008, 17:50
a można się bić tam na non-pvp? jeśli tak to wychodzimy z redskulem }:->
Res Khmer
06-12-2008, 17:57
a można się bić tam na non-pvp? jeśli tak to wychodzimy z redskulem }:->
a jak niby na non pvp chcesz tego dokonać? No pewnie że nie można.
Eee... A czy nie można wyexpić na rooku np. 15-20lvl a potem walnąć się na wyspę. Drugi char dosyła tylko sprzęt
No dobra zrobisz rookera i wyjdziesz nim na IoD i co ci to da? tak naserio nic?:baby:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.