Pokaż pełną wersje : Knight I PVP!!!!
MuLtI_^of^_HeLL
25-11-2008, 19:29
Mam takie pytanie Chce se zrobic knighta na pvp i myslałem o Furorze ale Może ktos zna jeszcze lepszy server pvp?? Mam namyśli taki gdzie nie nawalają ciebie za nic!!
Knighta na pvp kiedyś sie opłacało robić jak nie było tylu wysokich leveli na furorze, mnie naszczescie omija to ze wzgledu na level chociaz nie ktorzy z glidi slynnych na furorze, kozacza bo sa w takiej glidi i wywalaja z frostow, dlair i goroma. Ale jako iz zaczynasz dopiero to i tak ci nie polecam bo beda cie caly czas bili a knightem wolno sie odrabia, i jak cie Youen zobaczy to cie zabije z sworda:cup:
Szpanero
25-11-2008, 22:05
Witam, czytałem twój post i mogę poradzić ci serwer Balera, fakt jest to serwer hostu USA ale ludzie nie pkuja, i nie zabijają za nic jest po prostu spokojnie ;) a jezeli masz PACC to jeszcze lepiej ;)
Pozdrawiam, Szpanero.
MuLtI_^of^_HeLL
26-11-2008, 14:07
Dobra Server wybrałem ale mam watpliwosci czy grac knightem czy moze sorc lub druid lub palladyn?? Wiecie z chęcia bym se pograł kinem ale boje sie ze ciezko po zabiciu przez kogos pk lub jak mnie zobaczy 2 np. sorcow to mnie zaczna bic itp. Wiecie Niektorzy Mowia ze kinem dobrze sie gra na pvp i polecaja a niektorzy odradzaja bo on malo wali itp... Ale nie zapominajmy ze ma duzo defa
Dobra Server wybrałem ale mam watpliwosci czy grac knightem czy moze sorc lub druid lub palladyn?? Wiecie z chęcia bym se pograł kinem ale boje sie ze ciezko po zabiciu przez kogos pk lub jak mnie zobaczy 2 np. sorcow to mnie zaczna bic itp. Wiecie Niektorzy Mowia ze kinem dobrze sie gra na pvp i polecaja a niektorzy odradzaja bo on malo wali itp... Ale nie zapominajmy ze ma duzo defa
Sorc ma ataki magiczne których def nie zatrzyma, a bolce pala też omijają tarcze.
Haha Furora, chyba nie mogłeś wybrać gorzej.
MuLtI_^of^_HeLL
26-11-2008, 18:53
Bas Kim Bys MI bardziej Radzil Grac Pallem Czy Magiem Nie zaprzeczam Ze po nowym roku bedzie pacc
Herbitussin
26-11-2008, 18:58
Po
1.Nie pisz co każde słowo z dużej litery : ]
2.Paladin?Hmm...Szybko skille lecą itp
3.O ile mi pisałeś to Isara tak? A tam nie ma jakiejś wojny teraz,albo mam złe informacje :)?o0
MuLtI_^of^_HeLL
26-11-2008, 19:07
Nom Isara ja tez niwiem Czy niema palkiem mi sie niechce grac bo latanie po speery itp mnie w kur****wia a sorciem nie wiem jak by mi sie gralo
PabloMage
26-11-2008, 19:28
rób palka, bo postacią magiczna będziesz miał ciężko zarobić na jakiś hunt i to jeszcze na nowym dla ciebie świecie gdzie nic nie masz i nikogo nie znasz
Bas Kim Bys MI bardziej Radzil Grac Pallem Czy Magiem Nie zaprzeczam Ze po nowym roku bedzie pacc
Pall <znaczki>
Popieram.
Pal to dobra profesja na początek na nowym świecie.
Nie jest zły w pvp i masz duży wybór expowisk gdzie na 100% bedziesz na "+"
A odnośnie spearów, to magiem byś musiał też wracać do dp, żeby odkupić potiony i runki oraz zostawić loota.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.