zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Knight I PVP!!!!

MuLtI_^of^_HeLL
25-11-2008, 19:29
Mam takie pytanie Chce se zrobic knighta na pvp i myslałem o Furorze ale Może ktos zna jeszcze lepszy server pvp?? Mam namyśli taki gdzie nie nawalają ciebie za nic!!

RextoN
25-11-2008, 19:49
nie ma takich ;p

Korule
25-11-2008, 19:52
Knighta na pvp kiedyś sie opłacało robić jak nie było tylu wysokich leveli na furorze, mnie naszczescie omija to ze wzgledu na level chociaz nie ktorzy z glidi slynnych na furorze, kozacza bo sa w takiej glidi i wywalaja z frostow, dlair i goroma. Ale jako iz zaczynasz dopiero to i tak ci nie polecam bo beda cie caly czas bili a knightem wolno sie odrabia, i jak cie Youen zobaczy to cie zabije z sworda:cup:

Szpanero
25-11-2008, 22:05
Witam, czytałem twój post i mogę poradzić ci serwer Balera, fakt jest to serwer hostu USA ale ludzie nie pkuja, i nie zabijają za nic jest po prostu spokojnie ;) a jezeli masz PACC to jeszcze lepiej ;)

Pozdrawiam, Szpanero.

Bas
25-11-2008, 22:32
Kyra <znaczki>

MuLtI_^of^_HeLL
26-11-2008, 14:07
Dobra Server wybrałem ale mam watpliwosci czy grac knightem czy moze sorc lub druid lub palladyn?? Wiecie z chęcia bym se pograł kinem ale boje sie ze ciezko po zabiciu przez kogos pk lub jak mnie zobaczy 2 np. sorcow to mnie zaczna bic itp. Wiecie Niektorzy Mowia ze kinem dobrze sie gra na pvp i polecaja a niektorzy odradzaja bo on malo wali itp... Ale nie zapominajmy ze ma duzo defa

Bas
26-11-2008, 17:50
Dobra Server wybrałem ale mam watpliwosci czy grac knightem czy moze sorc lub druid lub palladyn?? Wiecie z chęcia bym se pograł kinem ale boje sie ze ciezko po zabiciu przez kogos pk lub jak mnie zobaczy 2 np. sorcow to mnie zaczna bic itp. Wiecie Niektorzy Mowia ze kinem dobrze sie gra na pvp i polecaja a niektorzy odradzaja bo on malo wali itp... Ale nie zapominajmy ze ma duzo defa
Sorc ma ataki magiczne których def nie zatrzyma, a bolce pala też omijają tarcze.

shoq
26-11-2008, 18:07
Haha Furora, chyba nie mogłeś wybrać gorzej.

MuLtI_^of^_HeLL
26-11-2008, 18:53
Bas Kim Bys MI bardziej Radzil Grac Pallem Czy Magiem Nie zaprzeczam Ze po nowym roku bedzie pacc

Herbitussin
26-11-2008, 18:58
Po

1.Nie pisz co każde słowo z dużej litery : ]
2.Paladin?Hmm...Szybko skille lecą itp
3.O ile mi pisałeś to Isara tak? A tam nie ma jakiejś wojny teraz,albo mam złe informacje :)?o0

MuLtI_^of^_HeLL
26-11-2008, 19:07
Nom Isara ja tez niwiem Czy niema palkiem mi sie niechce grac bo latanie po speery itp mnie w kur****wia a sorciem nie wiem jak by mi sie gralo

PabloMage
26-11-2008, 19:28
rób palka, bo postacią magiczna będziesz miał ciężko zarobić na jakiś hunt i to jeszcze na nowym dla ciebie świecie gdzie nic nie masz i nikogo nie znasz

Bas
26-11-2008, 19:57
Bas Kim Bys MI bardziej Radzil Grac Pallem Czy Magiem Nie zaprzeczam Ze po nowym roku bedzie pacc
Pall <znaczki>

Ada$
26-11-2008, 20:22
Popieram.
Pal to dobra profesja na początek na nowym świecie.
Nie jest zły w pvp i masz duży wybór expowisk gdzie na 100% bedziesz na "+"
A odnośnie spearów, to magiem byś musiał też wracać do dp, żeby odkupić potiony i runki oraz zostawić loota.