Pokaż pełną wersje : Miasta
masta blasta
31-08-2003, 00:00
Jak myślicie, które miasto jest najlepsze i dlaczego???
Carlin bo jest wielkim miastem
Sir Dzidek
31-08-2003, 00:38
Hmm na Calmerze chyba carlin bo tam nie luruja gsow tak jak do thais, na innych serwerach niewiem ale slyszalem ze w Carlin jest duzo PK :)
masz racje jest durzo pk ale mi to nie przeszkadzoa odpoiedz na( inne )
carlin odpada duzo pk thais odpada lurują gsy sam byłem królikiem doświadczalnym :( KAZORDOON ROXX najlepsze miejsce do expowania i wogóle bez pk IRT na Antice :) nie da sie nic zlurować , chyba że amsz pacca to oczywiście edron ;)
Jak dla mnie, to niezależnie, czy masz pacc czy nie, Venore rules. Stosunkowo mało PK (przynajmniej na Danubi) i sporo miejsc do expowania zarówno dla nisko poziomowców (swamp trolle, roty), średnio (elfy) jak i wysoko (smoki). Blisko jest też Amazo camp masa BH w domku BK. No, ale oczywiście na najważniejsze wyprawy i tak się idzie na Edron (demony, hero), ale to zwykle już grupowo.
Na edron mozna chodzić grupowo ale śa tam tez dobre miejsca do expowania pojedynczo roty, na darashi minosy jest tego naprawde duzo
dla mnie najlepsze miasto zalezy od lvlu
0-8 rook
8-15 carlin [szybki i latwy exp]
15-25 ab [uwielbiam elfy i ghoule i blisko do zamku]
25-xx venore [blisko POHu]
oczywiscie to jest moj poglad i dopasowany do potrzeb sorca ktorym gram
owidziałbym ze dla pala jest to samo co powidział yogi ale dla nkigth zdecydowanie kaz bo dwarfy...
Dark Ice
03-09-2003, 10:24
Dla mnie najlepszym miastem na niskim lvlu jest ab a teraz mieszkam w thais ale sie przenosze do venore bo jest blisko poh. Miasto musisz wybrać takie gdzie jest blisko do hunta.Z kazo jest najblizej wszedzie i do kopalni ,i na poh ,i na cyce. Ja bardzo lubie ab bo jest tam stosunkowo malo pk albo wcale. Dobre zcisze zeby sobie troche odpoczac.
Pozdro to all :P
Ab'Dendriel jest THE BEST mieszkam tam od początku i nie narzekam :P
Expienie to veno + kazoo ,zycie bez nudy thais i carlin ,spokojne zycie AB.
only ab a wiecie czemu ?? bo zielony koji oczy :P:P i w zwiazku z tym jakos malo pk widze w porownaniu jak w carlin mieszkalem
zalezy jaki swiat ale na antice sprawa wyglada nastepujaco :
Ab'Dendriel - miasto treningu i zamek do przywleczenia worka z lootem
Carlin - miasto PK czasem po 10 cial lez
Thais - miasto gsow (chociaz juz dawno nikt nie sprowadzal bo gsy latwo zabic )
w Ab jest najlepiej a trupa nulicach na pewno nie zobaczysz bo ich nie ma w dosłownym znaczeniu :) są jakieś drużki w końcu to miasto elfów
Wizualnie Ab(calosc) i Venore(na przyklad targ magiczny)
Pozniej Thais, Kazo, i Carlin. Fibuli co prawda wybrac sie nie da ale imho i tak lepiej wyglada niz na przyklad Carlin mimo ze przed fibula nawet ptaki zawracaja bo to miast duchow chyba.
Inna sprawa to handel.
Najlepiej kupic albo sprzedac cokolwiek w Thais. Duzy popyt i podaz. No i sklepy maja rozsadne ceny za pospolite przedmioty czyli mace itp. Najgorsze "cenowo" jest Carlin.
Produkcja run jak ktos lubi to tylko Kazo. Zero zagrozenia jesli chodzi o zlurowane paskudztwa. No i jak slyszalem na serverach PvP najbezpieczniejsze jesli chodzi o PK.
Jesli chodzi o Exp'owanie to ja jakos nie mam swojego ulubionego. Zwykle jak wybieram sie na przechadzke to nie patrze zeby miec cos jak najblizej bo na 90% w tym miejscu bedzie podstawiony Autosan z chetnymi na mojego teoretycznego przeciwnika. Tak wiec jesli chodzi o exp to im dalej w las tym lepiej.
ech.. sie rozpisalem.
pozdro.
Arbuz
Gram na Isrze.
Od poczatku jestem zameldowany w Ab'Dendriel.
Wspaniale miasto zaden PK i zaden zlodziej sie tu nie uchowa. I jest pare ciekawych miejscowek do potrenowania. Naprawde polecam.
Mozna tu zdobyc naprawde duzo znajomych ktorzy ci pomoga.
AB jest ogolnie najlepsze
wszedzie blisko, a przede wszytkim to miasto, gdzie sa sami polacy, serio!
U$3r
U$3r : to zależy od świata. Na liberze najwięcej polaków jest w Venore. Na Danubi podobna ilośc jest w AB i Ven, innych światów nie znam.
hmm carlin jest najleprze, koham caralin! CARALIN ROKS!!!!!!!!!!!! B)B)B)B)
adrianislaw
05-07-2008, 00:40
Tak na marginesie to w każdym mieście jest pełno polaków, i to mnie denerwuje bo nasi rodacy nie znają niestety angielskiego....;(;(;(
Dragon-Fly
05-07-2008, 00:41
...oraz nie patrzą na daty postów. ;(
Lechista
05-07-2008, 18:06
hmm carlin jest najleprze, koham caralin! CARALIN ROKS!!!!!!!!!!!! B)B)B)B)
O mój Borze co za kretyn...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.