Pokaż pełną wersje : Kolrki do Full Huntera
Witam,
zachęcam do wpisywania propozycji co do ciekawych kombinacji kolorystycznych Full Hunter Outfit, ponieważ ja nie mam pomysłu, siedziałem chyba nad tym z godzinę i wybierałem różne kolorki, ale jednak nie jestem kreatywny i nic nie mogę fajnego dobrać :/ Proszę o sugestie ^^
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Sorry ale glupi temat zalozyles :D rozbawil mnie, kolorki to przeciez sprawa indywidualna.
Ja poprosze kolorki dla full druida! ;DDD Tez nie jestem kreatywny :<
Andrealfus
27-11-2008, 19:10
ubierz się cały na czarno i udawaj batmana
Michukng
27-11-2008, 19:14
Niebieski, żółty, czarny, biały xD
Poszukaj w dziale Zdjęcia, znajdź jakieś screeny np z poi i tam pełno ludzi jest i na pewno będzie ktoś w full hunterze. Poszukaj na różnych tematach, a na pewno znajdziesz jakieś odpowiednie kolory.
ja ZAWSZE sie ubieram tak:biale włosy, czarny tułów i zielone wykonczenia
RailChris
27-11-2008, 23:16
Ubierz się tak - biały, biały, czerwony, czerwony. Stań przed depo i krzycz "PL RULES, BR NUUPS" wtedy będziesz miał sporo zajęć płacąc kary za hunted i uciekanie przez pk więc nie bedziesz musiał zakladac bezsensownych temató na forum :D
DzymekofFurora
28-11-2008, 07:16
Lekki niebieski + srebrny ładnie się prezentuje :D Tyle ode mnie ;p
Ubierz się tak - biały, biały, czerwony, czerwony. Stań przed depo i krzycz "PL RULES, BR NUUPS" wtedy będziesz miał sporo zajęć płacąc kary za hunted i uciekanie przez pk więc nie bedziesz musiał zakladac bezsensownych temató na forum
Haha xDDDDDDD
Hihi xDDDDDDD
Hoho xDDDDDDD
Nie mogę przestać się śmiać xD Wyborny dowcip
A ty ubierz się cały na biało, załóż okulary i udawaj, że masz rozum.
Niebieski, żółty, czarny, biały xD
Ojej, kolejny dowcipniś. Mogem ciem lubieć i dash mi autograf?
Sorry ale glupi temat zalozyles rozbawil mnie, kolorki to przeciez sprawa indywidualna.
Może trochę głupi, ale szukam porad żeby jakoś wyglądać bo jeśli chodzi o dobór kolorów do tego outfitu to się przyznaję że jestem upośledzony x_X
Więc?
Vasudanin
28-11-2008, 13:32
Jasno pomarańczowy head
Niebieski tułów
Niebieskie spodnie
czarne buty
RailChris
28-11-2008, 13:58
Haha xDDDDDDD
Hihi xDDDDDDD
Hoho xDDDDDDD
Nie mogę przestać się śmiać xD Wyborny dowcip
Musze cie zasmucic :( to nie był żart to był sarkazm.
Widze że nie tylko w kolorkach jesteś
upośledzony x_X
pozdrawiam i wyjdz :D
Musze cie zasmucic :( to nie był żart to był sarkazm.
I vice versa.
pozdrawiam i wyjdz :D
I vice versa.
RailChris
28-11-2008, 14:13
Uzyłeś stwierdzenia i vice versa co do tego że napisałemże to nie był żart i musze cie zasmucic, niestety znów musze cie zasmucic ja nie napisałem ci ze twoje haha itd to był żart wiec nie mozesz uzyc sformułowania i vice versa bo tu nic nie jest vice versa.
Pozdro i pij dużo mleka...X(
@down
i good offer :)
@temat
zamknijcie to już dostał odpowiedz chociaż i to pewnie do niego nie dojdzie :D
VibulZiom
28-11-2008, 14:17
@up
I będziesz wielki, jak Kaczyński :D
Jak chcecie się pokłócić to zapraszam na PW...
@topic
Zasłoń sobie oczy rękoma (ręcami?), i naciskaj piksele na chybił trafił...
Temat do zamknięcia
ja nie napisałem ci ze twoje haha itd to był żart
Ale ja ci to napisałem.
wiec nie mozesz uzyc sformułowania i vice versa bo tu nic nie jest vice versa.
Dowiedz się co oznacza "vice versa", a jak sam nie dasz rady to zapytaj panią od polskiego.
Pozdro i pij dużo mleka...X(
Dzięki za cenną radę, ale skoro polecasz mleko to sądzę, że sam je pijesz, a dużo inteligencji i rozumu ci to nie dało, więc ja wolę nie zaczynać.
RailChris
28-11-2008, 14:33
Ale ty jestes tępy człowieku -.-
Po 1 primo, jak ja nie użyłem takiego samego sformułowania jak ty to nie możesz powiedzieć wvice versa -.-
Po 2 primo vice versa znaczy nawzajem lub po twojemu - (jakje mam dać koolrkii)
Po 3 nie pije mleka bo mleko nie rozkłada się w ciele człowieka podobnie jak w innych rozwiniętych ssakach. Mleko to biała śmierć dlatego pij tego dużo :baby:
Ale ty jestes tępy człowieku -.-
Po 1 primo, jak ja nie użyłem takiego samego sformułowania jak ty to nie możesz powiedzieć wvice versa -.-
Po 2 primo vice versa znaczy nawzajem lub po twojemu - (jakje mam dać koolrkii)
Po 3 nie pije mleka bo mleko nie rozkłada się w ciele człowieka podobnie jak w innych rozwiniętych ssakach. Mleko to biała śmierć dlatego pij tego dużo :baby:
OWN3D!
Taki z ciebie polonistyczny mastah, a nie wiesz nawet, że "primo" jest tylko jedno.
Mleko to biała śmierć
Ach, czego to uczą w tych Polskich szkołach. A tak btw. to na papce rośniesz?
I nawiązując do twojego podpisu mam prośbę: nie zakładaj kapturka i mnie nie dissuj jak zero zero trzy ;(
RailChris
28-11-2008, 14:43
Tak tak smacznego mleka :)
http://www.noni.com.pl/pacjent_nalogi3.html
Ty sie pewnie uczyłeś w szkole ulicznej skoro taki tępawy jestes co? :]
Żołądek dorosłego człowieka nie jest w stanie strawić mleka pasteryzowanego..., a nawet niemowlęta maja z tym kłopoty, o czym świadczą kolki, wysypki, choroby układu oddechowego, gazy, przykry zapach stolca
Masz jakieś doświadczenia z tym związane, że masz fobię przed mlekiem?
Ty sie pewnie uczyłeś w szkole ulicznej skoro taki tępawy jestes co?
Ja raczej nie, ale ty mógł byś to rozważyć. W twoim cip-ciopie się mówi, że ulica jest najlepszą szkołą życia, więc możesz się zapisać i będzie szpan pod blokiem przed kumplami z ławki.
RailChris
28-11-2008, 14:54
W hip-hopie i rapie nie śpiewają że ulica jest najlepsza tylko śpiewają o trudzie życia na niej. Poza tym nie mozna uogólniać hip hop= ulica, ludzie twojego pokroju = głupota, chociaż co do tego 2 bym sie zgodził :) Poza w tym w "cip-ciopie" się rapuje a nie mówi...
A co do mleka to jest oczywisty dowód, zauważ że w Japoni, Chinach ludzie dożywają 100 lat + dlaczego? A dlatego że mleko jest tam bardzo znikomym dodatkiem do jedzenie. Jak chcesz to pij ja wiem że nie chce pić w dużych ilościach
Pozdro & Poćwicz
A co do mleka to jest oczywisty dowód, zauważ że w Japoni, Chinach ludzie dożywają 100 lat + dlaczego? A dlatego że mleko jest tam bardzo znikomym dodatkiem do jedzenie. Jak chcesz to pij ja wiem że nie chce pić w dużych ilościach
Pozdro & Poćwicz
Eeej! Ludzie! Uciekamy do Japonii bo nas mleko zabije!
Poza w tym w "cip-ciopie" się rapuje a nie mówi...
nie śpiewają że ulica jest najlepsza tylko śpiewają
To się rapuje czy śpiewa? Bo jedno z drugim się wyklucza. :D
Witam,
zachęcam do wpisywania propozycji co do ciekawych kombinacji kolorystycznych Full Hunter Outfit, ponieważ ja nie mam pomysłu, siedziałem chyba nad tym z godzinę i wybierałem różne kolorki, ale jednak nie jestem kreatywny i nic nie mogę fajnego dobrać :/ Proszę o sugestie ^^
8o OMFG GET A LIFE NAAB :baby:
RailChris
28-11-2008, 16:06
Jesteś żałosny :D
Wali mnie to czy pijesz mleko czy nie ty poruszyłeś ten debilny temat i wiesz co pij go jak najwiecej do tego dużo pij piwa i prowadz auto tylko postaraj sie nikogo nie zabić jak przywalisz w drzewo.
A co do śpiewają/rapują nie łap mnie za słówka baby :baby:
Zientarski
28-11-2008, 16:19
Zółty (jak emotikony np.:))
Ciemny zielony, ale pelny koloru
Niebiesko-granatowy.. taki nie do konca
i biale buty
czlowieku.. kolory brazylii ale super to wyglada.
Outfit oryginalny i strasznie ladny, tylko trza kolory dobierac "pełne"
a nie cieniowane, albo "przechodzone" a najgorsze to blade.
Jesteś żałosny :D
Wali mnie to czy pijesz mleko czy nie ty poruszyłeś ten debilny temat i wiesz co pij go jak najwiecej do tego dużo pij piwa i prowadz auto tylko postaraj sie nikogo nie zabić jak przywalisz w drzewo.
A co do śpiewają/rapują nie łap mnie za słówka baby :baby:
ty zacząłeś mnie łapać to ja także łapie.
OMFG GET A LIFE NAAB
Dowiedz się kim jest noob, bo ja na pewno nim nie jestem.
A tak btw. to się żałośnie tu robi :/ Pełno dzieci konta pozakładało.
AdiZgOlekk
29-11-2008, 01:16
1 dziecko sie jara ze ma full huntera a drugie ze nauczylo sie w szkole co to jest sarkazm i chca przyszpanowac
pzdr pocwicz menz
a temat do kasacji
1 dziecko sie jara ze ma full huntera a drugie ze nauczylo sie w szkole co to jest sarkazm i chca przyszpanowac
pzdr pocwicz menz
a temat do kasacji
Rozgryzłeś mnie :(
Mam full huntera, prawie nikt go nie ma tylko ja, robiłem go 3 lata i teraz jestem z tego dumny i założyłem ten temat tylko żeby się pochwalić.
I rzeczywiście, w szkole nauczyłem się co to sarkazm i też mnie duma rozpiera i muszę poszpanować. Bingo!
Po pierwsze: Wyjdź i nie rób z siebie kretyna.
Po drugie: Naucz się odpowiadać na temat, a nie tylko wtórować jeszcze większemu kretynowi który przeczytał o mleku i myśli, że zjadł wszystkie rozumy.
Po trzecie: Sądzę, że to ten idiota od mleka z innego konta.
Po czwarte: O tym czy temat jest do kasacji decydują moderatorzy, a nie dziecko z ADHD, które ma weekend i chce zaistnieć na forum.
Po piąte: Ty pewnie nawet nie masz full citizena, ba! Nawet pewnie nigdy nie miałeś PACC, więc w tym przypadku rzeczywiście fakt posiadania full huntera przeze mnie możesz odebrać jako szpan.
RailChris
29-11-2008, 12:28
@up
tak tak frajerze to jest moje 2 konto i ja siebie sam obrazam :baby:
pzdr pocwicz menz
a temat do kasacji
zakonczcie ten temat bo koles nadal nie wie jakie pikselki ma miec w swojej grze zycia B)
Full hunter?
Kolorki <wg. mnie najlepsze>
Biały
Niebieski
Biały
Niebieski
Wszyscy spamerzy,
Nie karmić trolla -.-. Dajcie mu sensowną odpowiedz i wynocha!
Jakieś 2/3 tego tematu to jest spam.
1/3 tego tematu to są jakieś sensowne odpowiedzi, które dają informacje "Panu Założycielowi" tyle że teraz może se ruszyć d*** i zacząć myśleć jak jakiś człowiek a nie jak flamenig troll, który jest happy że go wyfeedowali ;<. Trolling szkodzi forum.
Tyle odemnie.
Pozdro.
Ubierz sie cały na biało i będziesz wyglądał jak żywa kultura bakterii z kefiru ;O
Haribo^^
29-11-2008, 22:10
caly na rozowo ;]
ps
xeves podoba mi sie twoj avatar xD
Rozgryzłeś mnie :(
Mam full huntera, prawie nikt go nie ma tylko ja, robiłem go 3 lata i teraz jestem z tego dumny i założyłem ten temat tylko żeby się pochwalić.
I rzeczywiście, w szkole nauczyłem się co to sarkazm i też mnie duma rozpiera i muszę poszpanować. Bingo!
Po pierwsze: Wyjdź i nie rób z siebie kretyna.
Po drugie: Naucz się odpowiadać na temat, a nie tylko wtórować jeszcze większemu kretynowi który przeczytał o mleku i myśli, że zjadł wszystkie rozumy.
Po trzecie: Sądzę, że to ten idiota od mleka z innego konta.
Po czwarte: O tym czy temat jest do kasacji decydują moderatorzy, a nie dziecko z ADHD, które ma weekend i chce zaistnieć na forum.
Po piąte: Ty pewnie nawet nie masz full citizena, ba! Nawet pewnie nigdy nie miałeś PACC, więc w tym przypadku rzeczywiście fakt posiadania full huntera przeze mnie możesz odebrać jako szpan.
Robisz z siebie kretyna zakladajac taki temat i jeszcze robiac blad w nazwie tematu.
"PLAx pomozcie mi jakie kolorki mam wybrac do ołtfitu ;( "
wojo1310
30-11-2008, 00:15
niebieskie spodnie i armor a czarne wlosy i buty
RailChris
30-11-2008, 11:00
I tutaj kolego wyszedł twój wiek :)
Ja mam pacc i super outfit a ty nie i jesteś dzieckie bo nie masz pacc i nie możesz szpanować. Właśie tak? :baby::baby::baby:
Robisz z siebie kretyna zakladajac taki temat i jeszcze robiac blad w nazwie tematu.
"PLAx pomozcie mi jakie kolorki mam wybrac do ołtfitu ;( "
Kretyna co najwyżej to zrobiłeś z siebie ty. I ciekawe czy jesteś taki mistrz i nigdy nie zdążają ci się literówki?
Ja mam pacc i super outfit a ty nie i jesteś dzieckie bo nie masz pacc i nie możesz szpanować. Właśie tak?
A tu cie zdziwie. Ja mam pacc, i kilka "super outfitów" a ty nie i jesteś dzieckiem bo nie masz pacc i uważasz, że full hunter jest szpanerski. Zgadłem?
Btw. Popełniłem błąd zaczynając dyskusję z tobą i dając punkt do zaczepienia innym żałosnym dzieciom, którym mama pozwoliła usiąść na weekend przy komputerze i próbują teraz zaistnieć na forum. W myśl zasady "Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem" - przyznaję się. Mój błąd.
Witam,
Głowa- pomarancz
Tors-Czarny
Nogi-Szary
Stopy(buty)-białe
Sorry ale glupi temat zalozyles :D rozbawil mnie, kolorki to przeciez sprawa indywidualna.
Głowa-Sino koperkowy brąz
Tors-Daktylowy fiolet
Nogi-Krystaliczna biel
Stopy(buty)-Matowa Czerwień
RailChris
30-11-2008, 15:55
"Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem"
Ojj przykro mi :( to nie możesz do siebie gadać. Szkoda mi ciebie nie możesz monologu prowadzić ;(
:D:D dobre ;p ja tam radze na czerwono-nibiesko czyli na spidermana 8o a jak nie to biało czerwono na polaka.
Biały,Ciemny Bronzowy,Zgniła Zielen,Biały :p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.