Pokaż pełną wersje : Ustabilizowac wtyczke
Meta'nabol
27-11-2008, 21:03
Jak dobrze wiece z doswiadczenie łącznosc z internetem w grze w ktora gramy jest bardzo wazna:) ja natomiast mam z tym pewien problem mam neostrade 512 z modemem usb kabelek ktory łaczy modem z wtyczka komunikacyjna(takie małe szare pudełeczko wielkosci paczki zapałek) jest bardzo luzno osadzona a dokładnie ten klips "lata" i czesto pojawia mi sie komunikat "uzytkownik zostal odłaczony od internetu"... i tu sie pojawia moje pytanie czy macie jakis pomysł na umocowanie tego albo czy jest mozliwosc zmiany połaczenia? ale nie piszcie "polej kropelka i git xD" :p
Aron Roar
27-11-2008, 21:26
złoż kawałek papieru i wciśnij między wtyczkę a ten bolczyk
@Edit
To co napisałem jest źle. Już wiem o co chodzi. Też miałem takie cuś. To nie jest wtyczka RJ-11? Więc najlepiej wymień ten shit.
Po prostu wymień ten mikrofiltr na drugi, który powinien być w pudełku po modemie.
Meta'nabol
29-11-2008, 14:25
Tylko ze w instrukcji pisze zeby nie uzywac tego mikrofiltra. Tak Aron dokładnie to jest ten RJ-11:) a na co to mege wymienic?
Tylko ze w instrukcji pisze zeby nie uzywac tego mikrofiltra. Tak Aron dokładnie to jest ten RJ-11:) a na co to mege wymienic?
Po pierwsze to jest napisane..
Po drugie mówisz o wtyczce która wchodzi do modemu czy o tym filtrze przy fonie ? A żeby nie czekać idź do elektornicznego i pokaż sprzedawcy te część a jeśli chodzi o filtr to go wymień w pudełku musisz mieć kolejny. A filtru nie można używać do łączenie modem>filtr>kabel od fona. ma być modem>kabel od fona. filtr się używa fon>filtr>modem>komp
adrianislaw
29-11-2008, 17:01
Możesz wymienić na golden helmet w kazo
Możesz wymienić na golden helmet w kazo
Nie,nie... w kazo nie przyjmują wtyczek. Same modemy i ewentualnie kable USB. Idź u zielonego djinna spróbuj daje magic sulphury chyba za to.
zgłoś to używając CTRL + R GM naprawi ten bug
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.