Pokaż pełną wersje : Wszystkie Servy byly off...
Pyro Mat
16-12-2004, 21:00
Jak myslicie czy Cipowie...cofnac dzien z powodu tego ze od groma ludzi poginelo?przez to ze servery byly wylaczone?prosze o komenty
KAzi0 wichurka
16-12-2004, 21:04
Ty człowieku z choinki spadłeś czy co ??
Piszesz pytanie o cofaniu dnia na dziale zdjęć.....
Jak masz jakies pytanie to napisz to w odpowiednim dziale. X(
Justyś plx :P
16-12-2004, 21:05
dlaczego w zdjeciach ?!
@ up
Byles szybszy <gz ;p>
@topic
Moze i cofna.
Jak cofaja bez powodu to dlaczego niemieli by tego robic teraz .
K***a muszą!! Ja też padłem, a teraz powinni zamknąć ten idiotyczny temat w złym dziale. ;/
chyba cofna, ale wole zeby nie cofali bo strace skile;(
cofna serva. niemaja wyjscia jak niecofna to za co my placimy za ich bledy ??
Jak mogą cofnąć?? Przecież ja trenie skille!! Tak nie można!! Czemu ich wina że padliście?? Oni was zabili??
Jak mogą cofnąć?? Przecież ja trenie skille!! Tak nie można!! Czemu ich wina że padliście?? Oni was zabili??Lol, ale gdyby nie mass kicki i to, że servy były offline to bym żył i może dziś bym miał już 43 lvl.
fil0nson
16-12-2004, 21:25
Zly dzial? -.-
Gratuluje spostrzegawczości i inteligencji :p. Aha i rozbudowanego posta.
Według mnie cofną, ale jest jedno pytanie czy Cipy mają "władze" cofnąc servy na jeden dzień, a nie jak to jest przy normalnych cofkach na dwa ?
:p
@filonson
Chyba to Kali nie? Czytales "W pustyni i w puszczy"?
@topic
Nie wiem za bardzo o ktrore kicki chodzi. Te przed updatem czy te co teraz byly :/
A i nie chce zeby cofneli te kicki dzisiejsze, poniewaz tracilbym 1k kasy i 5 k expa... Nie chce tego tracic szczegolnie ze na nowiutkim servie jestem (Celesta)
kubasek2
16-12-2004, 21:28
Mam nadzieje ze cofna. Odzyskam swe wymuszone na blokach i questach 30 k!!!
Ps. Zgadzam się z pierwszym podmówcą
Sir Jagoda
16-12-2004, 21:52
Muszą cofnąć seerwy, my się męczymy pół dnia nad expieniem, a tu nagle kick i dead, ja tak miałem straciłem lvl i skille i niezłego loota, a po za tym niech naprawią swoje błędy!!!
COFNĄĆ SERWY!!!!!!!!!!!!!!!
Mam dla was złą wiadomość dla mnie raczej dobrą bo jak narazie nic nie cofneli :].
Tien Sharpshooter
17-12-2004, 16:34
I na co tu liczyć? Deady się zdarzają, ale zdecydowanie wole je gdy padne z własnej winy, troche mniej gdy padne z winy dostawcy usług internetowych, ale CIPsoft z***ał sprawe. Błąd był z ich winy, masa postaci przywitała się ze śmiercią a panowie CIP-y nic nie robią aby to naprawić. Niech mi w takim razie wytłumaczą po co codziennie ten server save? Strata czasu, w wypadku błędu poprosze restart całego servera od początku. Delete chatek, depo, postaci. All-in-one, mniej roboty dla nich, mniej zmartwien dla nas. Zawsze wiesz, co cię czeka. COOL.
0a ja nie padłem i niech nie cofają bo strace 30k w dp i bright sworda i 26 lvl i 5 m lvl nie niech nie cofają
Tien Sharpshooter
17-12-2004, 17:00
Robi co ty tam wiesz... ja mam w dupe 130k expa i AOL :D fajnie co nie?
Soratches
17-12-2004, 17:42
Lol...Ludzie wy macie problemy cofna to cofna nie to nie ...Jeszcze z 2 lata temu to co miesiac byl restart servera i nikt sie jakos nie plul i nie byla jakis sensacji a teraz wysoslo NooBow po deszzcu i maja sensacje...LOl
no widzisz wiem więcej od ciebie masz poprostu beda dedłes i już odrobisz każdy ginie kiedyś ja w tym czasie lota robiłęm ale w ostatniej chwili poszedłem w mmiejsce gdzie nie ma stworów i kick a że ty musiałeś iść na coś to nie ansza wina ale i tak nie cofneli serwerów nie nie cfoną a jęsli mieli cofnąć to *** im w dupe
-=Folari=-
17-12-2004, 22:44
Ja wam powiem drodzy koledzy ze padlem z 20-30 razy ? no okolo z tego 2-3 raz z wlasnej winy a reszta to kick ^^
A co do tematu ... No jak teras niecofno to juz sie w****ie bo wczoraj w hu.ja przycieli i dzisiaj tesh :/
Generalnie wam powiem ze cipy leca w ***a z nami ;/ Malo dodaja do gry tylko robia ja coraz trudniejsza ... ( patrz GS'y, Lepsze Necrosy, Guardy mniej exp wiecej hp )
Gdyby nie to ze kocham ta gre to pokazal bym ,,|,, Cipom !!!!!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.